Neža Maurer
V Podvinu pri Polzeli potekajo dela pod budnim nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine.
Obnavlja se rojstna hiša Neže Maurer Škofič.
Pesnice, pisateljice, slavistke, publicistke, urednice in pedagoginje, ter častne občanke Polzele.
Gospe sicer osebno ne poznam, ampak glede na njene prijetne, prijazne in simpatične pesmice bi rekla, da je to gospa s srcem in dušo.
In sem res vesela, da se njena rojstna hiša obnavlja .Gospa si je zaslužila vse to in še več.
Upam, da ima najvišjo penzijo.Jaz bi jo dala med drugim njej.Ne pa tisti gospe, ki si jo sploh ne zasluži.
Saj vsi vemo, katera je to.Vzvišena, arogantna in brezsrčna .
poklon, 15.02.2022 ob 15:41
V Podvinu pri Polzeli potekajo dela pod budnim nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine.
Obnavlja se rojstna hiša Neže Maurer Škofič.
Pesnice, pisateljice, slavistke, publicistke, urednice in pedagoginje, ter častne občanke Polzele.
Gospe sicer osebno ne poznam, ampak glede na njene prijetne, prijazne in simpatične pesmice bi rekla, da je to gospa s srcem in dušo.
In sem res vesela, da se njena rojstna hiša obnavlja .Gospa si je zaslužila vse to in še več.
Upam, da ima najvišjo penzijo.Jaz bi jo dala med drugim njej.Ne pa tisti gospe, ki si jo sploh ne zasluži.
Saj vsi vemo, katera je to.Vzvišena, arogantna in brezsrčna .
Tako lepe besede, ki jih skromna gospa Maurer niti ne bi želela, da se jo povzdiguje.
Zato je povsem neprimerna primerjava eno z drugo. S tem ste pokazali Gospe Maurer v bistvu ponižanje in ne poklon. Oba lika sta neprimerljivi osebnosti. Cenjeni obe.
Ga. Nežo poznam, ko sva se družili 14 dni visoko v hribih , kjet so jo povabili in je ustvarjala v naravi. Čudovita ženska, globoko razmišljujoča in prijetna za pogovor kadar je želela. Tudi ga. Svetlana je čudovita ženska. Odlična umetnica in samosvoja v svojem življenju in delu ampak vseeno zasluži vsak cebt svoje pokojnine. Stil življenja si pa izbira vsak sam. Kako kruto in žalostno bi bilo, če bi vsi enako mislili, ravnali in živeli – kaka žalost.
Tako lepe besede, ki jih skromna gospa Maurer niti ne bi želela, da se jo povzdiguje.
Zato je povsem neprimerna primerjava eno z drugo. S tem ste pokazali Gospe Maurer v bistvu ponižanje in ne poklon. Oba lika sta neprimerljivi osebnosti. Cenjeni obe.
To ni povzdigovanje.To je resnica.
in kakšno ponižanje je to za gospo Maurer? Ne izmišljujte si kar nekaj, kar ni napisano.
Kdo je cenjen? Svetlana Makarovič?
Bila.Preteklost.
Zdaj ni več.
Forum je zaprt za komentiranje.