Najdi forum

Kakšne so kaj vaše izkušnje z LG Google Nexus 4? Razmišljam o nakupu, pa bi prej še kakšne informacije s prve roke rabil 🙂

Zgleda kot dobra zadeva http://www.google.com/nexus/4/

Cena je tudi kr dost ugodna glede na to kar vse ponuja:

8MP kamera, 4 jederni procesor, 16GB placa, 2GB rama. Kull telefon meni…

Trenutno je na voljo v nemčiji za 350€ (16gb) verzija brez obveznosti. Z male iznadljivosti ga lahko kupiš tudi ti (dodatne stoškov pošiljanja je okoli 25€).

Drugače pa strojna oprema je precej ok, ni pa najboljš, kar lahko dobiš. Kvaliteta fotk je povprečne kvalitete. je pa to telefon na katerem razvijajo googlovci in, ko pridejo nove verzije firmware-ov, jih bo ta telefon deležen prvi.

Če ga dobiš za normalen dnar (beri zornje zneske), je vreden svojega denarja.

Trenutno eden boljših telefonov na tržišču. Lepo da se ga da dobiti tudi v Sloveniji. Meni tale varianta na Tušmobilu v paketu free20 z opcijo 16 za 79€ ne zdi slaba, pa tudi izbira drugih opcij je super. Telefon pa vsaj tisto kar sem uspel sprobal del vse BP.

Nexus 4 je super telefon, po mojem mnenju med top telefoni trenutno na tržišču. Zelo hiter, zmogljiv, baterija drži dolgo, vizualno lep. Definitivno telefon za met.

Tole sm tud js vidu da so ga dobili…dejansko razmišljam o tej opciji ker si ga res že dolg želim.

Sabinca5, tud baterija je baje dolgo vzdržljiva proti kakšnim drugim, sem bral malo mnenja uporabnikov in so vsi pohvalil tud to…

Google Nexus je generalno dobra znamka. Kot uporabnik prvega in tretjega nimam pripomb. Četrtega bom (spet) preskočil in počakal na petega, ki bo verjetno Motorola.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close