Najdi forum

New York

A kdo gre? Konec maja/začetek junija – hostl varianta, al ma kdo kak boljši ‘very’ budget predlog?
Mislila sem za 14 dni – 1 mesec, čeprav cene so res grozne… ;-((

Zanimajo me pa galerije, glasba, gledališče, kak mjuzikl bi šla pogledat (poceni, če se da;) pa seveda preverit nočno življenje;)
pa Kip svobode itd. – ‘taglavne’ znamenitosti;)

tud mnenja vseh, ki so že bli, so zelo dobrodošla!!

ne vem, zakaj HI New York reklamira cene od 17,80$ naprej, pol pa ma najcenejšo varianto 28$-?? aah.. saj vem..

živjo,

js bom od 21. do 27. junija v new yorku in bi blo ful vredu če bi še kdo bil takrat tam.. imam podobne interese kot zgoraj opisano.. Ana, če bi šla v tem terminu, povej!

LP

A mogoče veš kolk stane avionska karta? K jst bi šla fulll….sam letos ne bo mogoče….

Lianna,

jes ti ne morem dati cene iz prve roke, ker letim tja v New York, nazaj pa iz Dallasa, lahk ti pa povem da kolk sm gledal, bi lahka pršla NYC-LJ-NYC za ene 100 jurjev, če pa bi bla pripravljena iti še iz kakšnega okoliškega mesta (benetke, dunaj ipd.) pa še bistveno ceneje. poglej pri STA.

Ana,

našel sm na netu hostel za 18 dolarjev na noč (+zajtrk) – to je za postlo v 14-posteljni sobi – na manhattnu, zraven central parka. v mojem terminu majo fraj, tak da bom js bom najbrž kr to vzel ker je res super ponudba…

Hojla!

Ja, za študente in vas mlade so cene ful cenejše…;) Sploh STA ma ful ugodne cene, pa še 1 leto veljajo karte in ni treba doplačevat za podaljšanja..
za nas ostale je 450 EUR plus taksa (cca. 50 EUR) povratna katza za 3 mesece v cenejši sezoni – sm že mal starejša (28) in nism več študent;)
šla bom najbrž prej ko konec junija

Jay, kateri hostl si gledal?- (Za HI na Amsterdam Ave sm na Bugeurope forumu brala, da ga priporočajo in da je še kr varna lokacija – prav preblizu central Parka je mogoče problem ponoči okrog hodit-)

Zdaj mam narejen tudi profil, zadnjič sm pa res hitela – 😉

Pozdravček vsem!

mene pa zanima koliko vas je ze in kdaj tocno grete,ker bi jaz tudi sel.ce te zanima se javi na mail.
lp

Ana, sori za zamudo odgovora… gre za Jazz on the Park hostel, je na križišču Manhattan Ave in 106th St (to je res čisto ob Central Parku), našel sem pa preko hostelworld.com (oz.lahka rezerviaš preko euro26.si in tam klikneš hostelworld pa te oprostijo provzije za rezervsacijo – $2).. kar se pa tiče hoje ponoči, pa se bom le-te raje izogibal, oz. bom vzel znameniti yellow cab, kajti tut to morš izkusit če hočeš res doživeti NY… 😉

jure, sem ti poslal mail…

Zadnja sprememba (23-05-04 20:00)

živjo
JayGatsby kaj mi lahko prosim malo več poveš o prenočiščah v NY?
kakšne so kaj cene in kako je z rezervacijami?
Z kakšno kartico pa lohka plačuješ kaj v USA?

lp
furbi

Saj je mogoce ze malce pozn in da ste se ze odptavli na pot, a vendarle.
Jaz sem bil v NY leta 2002, bival sem sicer zastonj v SoHo, tko da glede cen prenocisc ne vem kok so. Bi vam pa priporocal da ponoci res ne hodite pes naokoli ker niti slucajno ni varno. Ceprav so taksiji dragi, pa se obvezne napitnine je treba dat, vam jih mocno priporocam, ce mislite izkusit nocno zivljenje. Za cez dan je pa najboljsa podzemna, k ni predraga in je precej prakticna. Zelim vam lepe pocitnice
ff

yo furbi,

glede prenočišč je tak, da so hostli v cenovnem rangu 20$-50$ na noč za večposteljne sobe, za recimo dvoposteljne ali pa celo enoposteljne pa znajo biti dosti dražje (za te nisem niti gledal ker grem na res low-budget varianto) rezervacije so prek neta, recimo jaz sem na hotelworld.com rezerviral (rabiš katerokoli večjo kreditno kartico – Visa, EuroCard/MasterCard). mislim da lahka s taistimi karticami plačuješ potem tut v USA, samo nisem prepričan — grem letos prvič tja, tako da bi to mogoč boljše znal povedat kdo ki je že bil.

sicer pa da še enkrat napišem, jaz bomv NYC od 21 do 27 junija, v Jazz on the Park Hostel (18$ na noč z zajtrkom v 14posteljni sobi — najcenejša možna varianta)… če gre kdo v taistem terminu naj pove…

btw ffalkec sem slišal od nekaterih new yorčanov da se stanje glede kriminala izboljšuje… upajmo na to!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close