Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice new york – shopping

new york – shopping

zdravo,
odpravljam se v new york – naslednji teden.
mi lahko svetujete, glede na to, da potrebujem npr. primerno obutev – ker rada in veliko hodim, primerno torbo – udobno, praktično, primerno veliko, pa vodič – knjigo itd… se mi morda splača te stvari kupit v nyc? kako so tam cene?
lp, mara

LP!

V NY dobiš ogromno stvrari od zelo dragih do zelo poceni.
Na 7. aveniji nasporoti Madison square gardena je bla še lani ena večnadstropna outlet trgovina po smešno nizkih cenah.
Tam sigurno najdeš kaj pamtnega.

ojla-obuj in obleči se v stvareh kje se dobro počutiš-ruzak je praktičen. V New Yorku je toliko odštekanih …..
NY je raj za shopping!!!!!! cene od – do ni limita-odvisno kaj želiš kupiti in v kakšnem cenovem rangu zapravljati.GAP ima dobro robo isto BANANA REPUBLIC- Levis dosti ceneje kot pri nas isto Donna Karan in Mexx. Mi smo kartico uničili do daske!
Na sproti Ground Zero najdeš en outlet -store kje dobiš znamke dosti ceneje npr. DIESEL!
Drugače hrana v restavracijah kar precej drago- mi smo raje jedli v kakšnem DELI-ju- najdeš v vsaki ulici- smo ta denar raje pretopili v oblačila! Če si dle časa kupi si New York-Pass -poglej ima svojo spetno stran. Uživaj!

Kupi si vse tam. Dobiš kar hočeš in kar poceni. Najbolje vzet čim manj stvari s sabo in si vse tam nabavit. Na broadwayu je raj za nakupovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close