Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice New york-september 2012

New york-september 2012

Pozdravljeni,
v septembru se z ženo odpravljava v NY, tukaj med nasveti sem že prebral, da je najbolje v lastni režiji. Nekaj sem že iskal na Expedia.com, flight+hotel, da sem vsaj okvirno vedel kakšne so cene.
Zdaj pa imam vprašanje okrog hotelov. Ali mi lahko napišete kakšno konkretno izkušnjo s hoteli.
Ali se splača imeti hotel na Manhattnu, ali je bolje spati v Brooklynu ali kje okrog. Kakšne so povezave za oglede. Hvala za nasvete. lp

Splača se vzeti hotel na Manhattnu, dobiš jih poceni s 3 zvezdicami dost ugodno in je tako bolj enostavno ker si lažje zorganiziraš oglede, jaz sem dobil vse info na forumu lonley planeta, pejt na forum pa boš videli in dobil vse kontakte in izkušnje ki jih imajo popotniki.

Mi smo bili v NY lani poleti in smo bili nastanjeni v stanovanju na Manhattnu za 150$ na dan. Smo pa 4-članska družina, tako da je bilo to za nas najbolj ugodno.

Tudi jaz se strinajm, da je najboljše biti na na manhattnu, je najbolj logično in na koncu te pride najceneje. Se najdejo poceni hoteli oz. hostli.

Predlagam park savoy hotel. Ima ugodne sobe in je tik ob plaza hotelu. Jaz bi se odločil zanj ko sem sam bil v NY, a sem potoval sam in je prišlo ugodneje v hostlu. Če pa bi potoval v dvoje ali skupini pa bi definitivno izbral tega. Peš nekaj minut do central parka in nekaj minut do times square. Za kontakt se lahko obrnete na info@sloveniatravel.com, ker ima rezervacije čez slovenka Darja Gačnik, pa bo znala najboljše svetovati…
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close