new york poceni karte
tm, ne gt:)
Mi smo jih kupili preko STA cca. 2 meseca in pol pred odhodom ker nismo vedeli kako bo s cenami pa hkrati je bila to varovalka da se ne premislimo… vsaj z mojega vidika, plačaš in greš :)))
Cena je bila z vsemi taksami in pristojbinami 507 EUR (Trst – Rim – JFK, nazaj pa Newark – Rim – Trst).
Odvisno pa koliko je veliko za koga…
ta boljše karte;))
Mene pa nekaj zanima, po teh forumih bere da so osebe,ki so dobile povratno karto za new york iz bližnjih letališč za nevem 200eur na osebo,naj bo 300€. Jaz išeč sedaj za 3,4 mesece naprej torej tam konec novembra,začetek decembra. Pregledal sem že skoraj vse možne strani pa nikjer ne najdem cene pod 450€ na osebo. Mi lahko kdo malo pomaga pa kakšen pameten nasvet da glede tega, ker bi res zelo rad šel u NY samo ne mislim preplačati karte.
LP
JernejNY,
najboljše bo, da pokličeš na kako turistično agencijo. Tudi sama načrtujem potovanje v NY, vendar šele marca 2011. Ko sem sama brskala za letalskimi kartami, so se cene gibale med 500 in 700 € na osebo. Potem sem poklicala na tur. agencijo, kjer so mi povedali, da je NY meseca marca možno rezervirati že za slabih 700 € na osebo (letalska karta + hotel za 9 dni).
Naj te pa opozorim na to, da so letalske karte konec novembra oz. decembra najdražje. Razlika v mesecih je velika. Jaz sem recimo najprej planirala za maj 2011, pa so mi na agenciji rekli, da me bo takrat samo let. karta stala dobrih 500 €, marca pa je recimo za skoraj polovico cenejša. Zato sem trip prestavila na marec. 🙂 Idi na agencijo in se pozanimaj o možnih variantah. Upam, da najdeš kaj ugodnega!
Lp, uživaj v NY 😉
Lp
@tride:
Budimpešta New York
Odhod: 23.10.10
Povratna:7.11.10
Cena:491 EUR
Munich New York
Odhod:23.10.10
Prihod:7.11.10
Cena:530EUR
@Page