Najdi forum

New york hotel

Pozdravljeni, nujno potrebujem nasvet tistih, ki ste že bili v New yorku. Tam bomo od 10.11.2007 do 12.11.2007 4 odrasli (2 para) – v bistvu smo si naredili stopover na poti nazaj domov iz Floride. Včeraj sem malo gledala po internetu za hotele in me je skoraj kap kako so dragi. Brala sem tudi mnenja ljudi na Trip advisorju in so mnenja zelo različna, glede tega kaj se bolj splača (biti bližje centru in porabiti manj za prevoz ali obratno).

Zato prosim tisti ki ste bili, zanimajo me informacije iz prve roke: ali iamte dobro izkušnjo s kakšnih konkretnim hotelom. Iščemo pa v rangu nekje okrog 100 USD na sobo na noč (soba za dve osebi). V katerem okrožju New yorka je še varno?

Kakršnakoli informacija zeloooo dobrodošla.

Hvala vnaprej.

O pozdravljena,

vidim, da me izogibate….:-))))))…..
Tudi v NY smo že bili….Mi smo spali v New Jersey-ju in smo se vsaki dan vozili z busom…..s tem da sem bila jaz tam 10 dni….Ker pa imate vi manj časa, priporočam ali center mesta ali pa mogoče kje v bližini letališča……

Samo nasvet..jaz bi poklicala Kompas…oni imajo svoje predstavništvo tudi v ZDA….in delajo tudi rezervacije za hotele v NY….preverjeno..Včasih so imeli dobre cene za hotel Wolcott v NY, ki sicer ni nevem kaj, ampak ima enkratno lokacijo……

LP

Mi smo lani oktobra,novembra spali v Brooklynu, Hotel Carpet Inn (booking,com). Soba 2 quenn postelji cca 105 USD (spali trije,lahko bi stirje,potovali kot druzina). Hotel zraven metroja proga L,ki te v 20 minutah pripelje na Manhattan. Sobe v redu, zajtrk kava in krof. Nam je ustrazal tako po ceni, kot lokaciji. Ista proga metroja pelje tudi naprej na letalisce JFK.
Lep pozdrav iz Kalifornije, trenutno Yosemiti….

Mi smo bili v hotelu Park Sawoy na 57 ulici preko Kompasa, hotel je bil starejši že malo “utrujen” ampak za prenočevanje čisto v redu. Lega hotela je odlična, na Manhattnu zraven centralnega parka, tudi cene so bile ugodne, kar je moč preveriti na netu.

Mi smo stanovali v Best Western President hotel na Manhatnnu, potem pa
smo se s podzemno (ki je res poceni) vozili naokrog. Hotel je čisto o.k.
cene se žal ne spomnim točno mislim, da nekje 1oo USD.

lp

Hvala vsem za odgovore. Sem presedela kar nekaj ur pred računalnikom v iskanju najbolj ugodne variante. Cene so zasoljene, ampak so mi na tripadvisorju rekli, da je november eden izmed najbolj dragih mesecev za hotele v NY. Ta Best Western recimo 612 USD za dve osebi dve noči. Park Savoy, ki mi je bil še najbolj všeč (tudi cena kar OK) je že zaseden. Tako da smo rezervirali hotel PAn American v Queensu (ima dobe ocene na tripadvisorju, priporočala ga je tudi newyorčanka na njihovem forumu in nudi zastonj shuttle iz letališča do hotela in nazaj, cena pa je tudi kar ok – 300 USD dve osebi dve noči).
Hotel me ne skrbi preveč, upam samo da je podzemna postaja blizu (pravijo da je) in da je okoliš varen. Bom poročala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close