Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija New kids on the block

New kids on the block

Kot verjetno veste, se New kids on the block, eden najbolj priljubljenih najstniških bandov vseh časov, 14 let po razpadu skupine, vračajo z novim albumom “The Block” in svetovno turnejo. Skupina je konec 80-ih in v začetku 90-ih prodala 70 milijonov plošč. Step by Step, Hangin’ Tough, Tonight, Games, Call it what you want, I’ll Be Loving You,… Uh, to so bili časi…

Moram priznat, da odkar so razpadli (bila sem še v OŠ), me ni nobena skupina tako prevzela, kar se mi je zdelo po eni strani čisto normalno, saj sem odraščala. OK. Vse lepo in prav, dokler nisem pred časom zvedela za njihov “comeback”, slišala njihovega zadnjega albuma in zvedela, da bodo imeli turnejo tudi v Evropi. In sedaj razmišljam, da bi šla na kakšen njihov koncert… da jih vidim vsaj enkrat v živo, uresničim svoje otroške sanje… pa nimam prave družbe.

A je mogoče tu še kakšna njihova fanica?

aha, no jaz sem bila pa takrat fanica Gansov, in sem se vedno ;))

Uf, ja… Včasih smo bili v “dveh taborih”. Smo se delili na tiste, ki so poslušali NKOTB in na tiste, ki so poslušali GnR. Če si poslušal kaj tretjega, si bil že “čuden”. No, vsaj pri nas je bilo tako.
Sedaj poslušam oboje in bi šla tudi na koncert GnR, če bi seveda še obstajali.

NKOTB? Hahahahaha!

New Report

Close