Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nevrokirurg v MB

nevrokirurg v MB

kaj pa kakšen dober nevrokirurg za glavo v Lj? Dr Dolenc menda ne operira več, priznani dr. Ardebili pa je žal pokojni.

pozna kod dr. Prestorja?

dajte tisti, ki iščete na novo raje novo temo odpret. ker nihče do vašega vprašanja niti prišel ne bo.

Ko sem jaz iskala človeka, ki bi me operiral, mi je bilo čisto vseeno ali je iz LJ, MB…. nekdo, pri katerem bom na vrsti hitreje, ne glede na ime in reference 🙂 Kaj ti rabi, če na človeka čakaš kot na vlak sredi Sibirije, medtem, ko se tebi stanje poslabšuje?!
Pred tem kirurgom sem bila na posvetu pri dr.Voršiču, samo so me v tisti ustanovi (ne on osebno, je bil zelo prijazen) zelo grdo odpikali z besedami, da kaj pričakujem , da prej kot v 1 letu pri njem ne bom na vrsti. Zato sem vzela vajeti v svoje roke in iskala dalje. Bilo mi je vseeno, če bi hernijo odrezal kardiokirug. 🙂 No, pa mi je nekdo tam gor podaril vrhunskega kirurga. Tako, da priporočam, da pobrskate po “razpoložljivih” zdravnikih in se seznanite z njihovim delovnim področjem ter izkušnjami. Tisti, ki ima čakalno dobo npr. “samo” 45 dni, še ne pomeni, da je slab!

No… Samo jeremiča se pazite. Dober je dober, ko pa napako naredi pa vse utihne ti napiše da je vse ok in se te reši, ko zahtevaš ponoven pregled se te pa ne spomni vec

Pozdravljeni,
najboljši za hrbtenico je nevrokirurg iz MB, dr.Voršič, sem izvedel bo delal v Rogaški v medicinskem centru SWI-MEDICA 16.3.2018, sem se naročil na tel.070718410, zelo prijazna zastopnica podjetja me je kar dodala na seznam. Ker imam hude težave in vem, da mi samo on lahko pomagal, sem objavil število, v kolikor še kdo potrebuje pomoč najboljšega v državi.:))

Ojla,
sem pa uspela :)) hitro dobiti termin za najboljšega Asa – dr.Voršiča. Sem izvedela, da dela v enem fensi medicinskem centru 16.03.2018 in Res je!!! Sem poklicala kar menadžerko tega centra in bom končno v najboljših rokah. Ta Voršič je res najboljši, sem se pogovarjala z veliko ljudi katerimi je uspešno pomagal, Srečno!!!

Ojla,
sem pa uspela :)) hitro dobiti termin za najboljšega Asa – dr.Voršiča. Sem izvedela, da dela v enem fensi medicinskem centru 16.03.2018 in Res je!!! Sem poklicala kar menadžerko tega centra in bom končno v najboljših rokah. Ta Voršič je res najboljši, sem se pogovarjala z veliko ljudi katerimi je uspešno pomagal, Srečno!!!

Najboljši za hrbtenico? Stenozo ali hernijo ali vse?

Najboljši za vse hrbtenične okvare je Dr.Voršič, po dolgem času ima termin za posvete 16.03.2018 lahko se naročite na številko 070 718 410, saj sem sam na ta način hitro prišel na pregled, ker prijatelj, on je najbolj iskan in je čakalna doba za njega dolga. Sem šel v samo plačniško opcijo in hitro prišel do njega, poseg pa naredi na napotnico. Srečno!!!

voršić ima samoplačniške ordinacije po vseh krajih. Ga pa dosledno odsvetujem, žal, zaradi izredno slabih izkušenj.

Uf, kako cenena samoreklama :-((((
Veš, ni bistvo v FENSI medicinskem centru temveč, v FENSI zdravniku, kar je pa v tem primeru, daaaaaleč od resnice.
Ne vzame si niti toliko časa, da bi pacienta prišel pogledat, se z njim pogovoriti, odloča se samo na podlagi izvidov.
Sem imela z njim bližnje srečanje (na žalost) na urgenci, poslana tja z napotnico z oznako NUJNO…. Posledica tega srečanja je bila, da se je hčerka po septičnem šoku štiri dni v komi borila za življenje, saj je kamilični obkladki, ki jih je predpisal, žal niso mogli pozdraviti.

🙁 kamiličnimi obkladki??! Kaj je pa imela? Kirurgi + naturopatija = polomija. Drugič pokličite Eriko Brajnik v center Saeka, naturopatinjo.

Absces (ognojek), že tako razvit, da jo je osebna zdravnica napotila na urgenco z napotnico NUJNO. Je rekla, da je treba samo prerezati, da bo gnoj stekel ven, pa bo zadeva urejena. Na mojo veliko žalost je bilo nadaljevanje takšno kot je pač bilo.
Po zaslugi drugega zdravnika, ki je pravilno reagiral, ko ji je zaradi zastrupitve krvi, nenadoma odpovedalo več organov, je danes živa in zdrava.
Zdravljenje pa je bilo dolgotrajno in mučno.
Danes sem presrečna, da je nisem zaradi malomarnosti, izgubila.

Hej,

če še iščete nevrokirurga za hrbtenico ali glavo, dr. Bunc ima privat preglede v Mariboru na št. 02/250 24 00.

Operira pa na napotnico v bolnici Golnik. Od sodelavke mož bil operiran, super zadovoljen.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4720, 23.01.2024 ob 13:37

Hej,

če še iščete nevrokirurga za hrbtenico ali glavo, dr. Bunc ima privat preglede v Mariboru na št. 02/250 24 00.

Operira pa na napotnico v bolnici Golnik. Od sodelavke mož bil operiran, super zadovoljen.

Zelo dober je v LJ dr. Benedičič  Mitja (nazaj te zašije, kakor, da ni bilo ničesar) pa tudi v MB priporočam dr. Voršič in Ravnik.

Kar se tiče  neurokirurga  dr. Voršič Matjaža je zdravnik najboljši.  Vzame si čas za pacienta…… skratka SUPER

Dr. Bunc dela samoplačniško na Ergomed doo, Maribor.

Žal Voršič niti slučajno ni več tako dober kot nekoč. Ni čudno, ko pa drvi iz ambulante v ambulanto po vsej Sloveniji.

Zdrav splet samoplačniško

Vsi nevrokirurgi so vrhunski strokovnjaki. Jaz sem prišla najhitreje na vrsto v bolnici Sežana,  čeprav sem iz Ljubljane. Je pa par mesecev čakalna doba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close