Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nevidno bitje in materialno telo (fizična oseba)

Nevidno bitje in materialno telo (fizična oseba)

Materialnega telesa v resnici ne vidite. Vidite samo odsev svetlobe od materialnega telesa. S pomočjo dotika ugotovite, da materialno telo obstaja. Ste nevidno bitje v materialnem telesu. Pravno formalno ste fizična oseba z osebnimi podatki, emšo, davčna št. itd… Ko materialno telo položijo v grob, na nagrobnik velikokrat napišejo ime in priimek, datum rojstva, smrti. En problem je, ki ga trenutno ne znam definirati.

Posameznik-ca je sestavljen iz dveh komponent. Nevidno (duhovno), vidno (materialno). Točka kjer ti dve polarnosti najbolj intenzivno sodelujeta je znotraj vas.

Hvala XRobe, ker nas prebujaš in duhovno ozaveščaš.

Resno se sprašujem, si ti mogoče iz kakšne druge dimenzije ali celo iz duhovnega planeta, pa si ‘zalutal’ na Zemljo in pristal na MONu, kjer nam nsesebično podajaš izjemno globoka duhovna spoznanja, ki jih mi ne razumemo.

??✨⚡️?⭐️

Biserka, hvala za vaš kompliment. 🙂 Občasno potrebujem kar veliko časa za odgovor. Vesolje z milijardami galaksij je velik prostor. Planet Zemlja je kontaktna točka.

Katerega problema pa ne znaš definirati?

Opiši ga, da ti lahko pomagamo.

Sem v službi Večne Princese Večnosti. Njeno visočanstvo vidi tudi skozi moje oči. Kje se pa njeno visočanstvo v resnici nahaja tega pa ne vem. Čas je relativen, ni absoluten.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close