Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Neverjetno poceni letalske vozovnice iz Londona

Neverjetno poceni letalske vozovnice iz Londona

Pozdravljen Rajmund in vsi ostali!
S kolegico se odpravljava v London za 4 dni in me zanima kako bi najceneje prisla do letalskih vozovnic. Problem je predvsem v tem, da bi zeleli leteti v London v petek 21.2. in nazaj v recimo v torek 25.2.
Na neki nasi spletni strani http://www.odklop.com so mi ponudili karti za 82.000 sit, na spletni strani ryanaira pa naj bi jih dobila za okoli 70.000 sit. Ali je to res najceneje kar se da?
Vseeno nama je ce letiva iz Trsta ali Celovca, ampak zgleda, da so cene res zelo odvisne od datumov…
Prosim za kakrsen koli odgovor in se opravicujem za prejsnje prazno sporocilo.
Marina

Pozdravljena!Problem je,ker je karta blizu tvojega odhoda,takrat so cene normalne,zato so tako visoke.Pozanimaj se še pri Adriji,morda bo cenje.Veliko uspeha.

Trenutno se klatim po Irski, imam omejen dostop do interneta, tako da vam ne morem vec odgovarjati na zastavljena vprasanja. Ce pa koga zanima Irska, me pa lahko poklice na mobija 00353 87 1321126

Lep pozdrav!

Kmalu Vam napisem nekaj koristnih napotkov za tiste ki zelite dopustovati, delati ali potovati po Irskem.

Rajmund

živjo
z kolegom sva zadela za maškerado karte za v london, ki jih morava porabiti do konca marca. Zato me zanima poceni prenočišče, hrana, kje je dober žur…
Pa razervacija hostla ma tudi zanima.
hvala lepa
Domen

Pozdravljen!
Je kaksna moznost, da pogledas koliko je karta za Delhi okoli 5.7. in kasna je varianta, da mi jo rezerviras. Mislis, da bo jo leti do Londona tudi poleti tako ugodni?
Prosim, da mi cimprej sporocis, pri nas je vse polno.

lep dan
m

informativno me zanima najcenejša možna destinacija preko londona do lusake (zambija) -povratna

Živjo !

Midva s fantom bi julija potrebovala karte za Windhoek, pa naju zanima najcenejša možnost !

lp

Zdravo
Ne vem če se še ukvarjate z letalskimi kartami, ampak probati ni greh. Jaz grem 5. septembra 2010 v Avstralijo. In sicer letim v Melbourne, nazaj pa grem 2. oktobra 2010 iz Adelaide. Pa me zanima kakšna je cena povratne karte s taksami?
Lep dan še naprej
Marija

Moj email: enilava@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close