Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nevem zakaj se je to zgodilo

nevem zakaj se je to zgodilo

pozdrav!
s fantom sva bila skupaj skoraj dve let, 21 mesecev natancno.
nato pa me je dan pred 22 obletnico (vsak mesec sva se spomnila na dan ko sva pristala skupak z kaksno cokoladico in rozico) pustil. razhod je bil popolnoma nepricakovan. se dan preden sva se srecala je vilo vse vredu, normalno… lepo sva se pogovarjala in nic ni bilo narobe.
ko me je zapuscal, je rekel da mu nekaj manjka, pa neve kaj. in da ce je iskren, ne zeli vec biti z menoj.
ne razumem kako je do tega sploh prislo. ce sva se kaj kregala, sva se v petih minutah najkasneje tudi pobotala. seks je bil odlicen. skupaj sva hodila na sprehode, kavice…glesala skupaj filme, skihala sem mi, ppspravila tudi….nisva se zivela skupaj ampak sem jaz k njemu hoda pb vikendih prespat saj pn k meni ni mpgel. zivim namrec v grasonjeri se z stirimi drugimi druz
clani.

moski povejte…..zenske povejte…..kaj twmu decu manjka???? nic mu nisem branila, je tudo sel kdaj pa kdaj s kolegi ven, vse je imel….ljubeten, seks, kuhanje in pospravljanje, izlete on zabavo…
nerazumem kaj naj bi mu manjkalo?
mene boli ze fizicno in nevem kaj naj zdaj….a ga pzstim da se ohladi ali laj?
nevem kaj naj zdaj. to me tako boli da nemorem jesti, nemorem piti…. ce pa ze kaj pojem pa takoj zbruham ker mi je nwnormalno slabo….noseca nisem da nebo pomote….psihicno sem unocena in to se kaze zdaj tudi na mojem zdeavju saj sem zbolela.

skupaj nisva vec dva dni…meni pa se mesa….
kaj naj naredim? a ga pustm malo da se ohladi pa ga prpsim za ppgovpr ali kaj ?
prosim pomagajte mi….bolecina ni vec samo psihicna ampak je rudi fizicna…ljubim ga bolj kot karkoli na svetu….on pa je vedno govoril da me ljubi bolj kot je veliko veolje..
ocitbo ni tako….kaj mi je storiti?
prowim prosim pomagajte….

pisem po telefonu zato so nekatere crke napacne se opravicujem!

Težko je vedeti točen razlog kaj njemu manjka. Lahko samo na podlagi tvojih simptomov in tega, kar vem o tebi, sklepam kaj bi lahko bil razlog.
Ker je očitno, da si že malo bolestno navezana na njega, bi mu lahko manjkal občutek svobode in mogoče kakšen drugačen tip ženske, ki bi bila bolj sproščena v samem odnosu in do fanta.
Moški ne maramo, če imamo občutek, da si nas ženska zaradi notranje negotovosti, lasti.

Manjka mu čas za razmislek, kaj si sploh želi, manjka mu odločnosti in sigurnosti, čiste in jasne misli, da bo točno vedel, kaj in kako si želi. Zdaj ve le to, da ne ve, kaj mu manjka. Ko ne veš, kaj ti manjka, potrebuješ nek čas, da ugotoviš in najdeš neke nove načine, ki ti dajo občutek, da so smiselne.
Če ti nekdo pride s takim izgovorom, da ne ve, kaj mu manjka, mu moraš dati le prosto pot. Naj gre in to ugotovi, brez tebe, če se je tako odločil. Težko gor ali pa dol, na silo z nekom vztrajati, nima smisla. Mogoče pa ni bil povsem iskren do tebe, da te ne bi prizadel. Mogoče njega duši tisto, kar tebi pomeni veliko in ti tega ne zato pove, ker verjame, da boš užaljena in bo samo še slabše.
Težko je imeti dober odnos, če se dva ne zmoreta iskreno pogovorit o težavah. Včasih nam ljudje ne povejo stvari, ker jih sami nismo pripravljeni sprejeti oziroma ker smo jih vedno znova sebično zavračali, tako da drugi raje preneha govoriti o tem, kar ga moti v nekem odnosu.
Če ti človek pride preko noči povedat, da ne more več biti s teboj (pred tem pa tega ni omenjal), se je že dolgo nekaj kuhalo v njegovi glavi. Kar pa pove precej o tem, kako iskren je v resnici bil vajin odnos. Iskrenost v odnosu pa je rezultat tega, kar oba dajeta v nek skupen odnos.
Rešitve vedno so, ampak ljudje ponavadi nanje nismo pripravljeni. Če bi bili, bi jih našli sami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj narediti?

Jasno. Pokliči par prijateljic in pojdi danes žurat. Napij se ga (če nimaš moralnih zadržkov) in utapljaj bolečino v neznosno zabavo. V ponedeljek zjutraj pa si naredi načrt za naslednjih nekaj tednov. Z nečim se (fizično) in umsko zaposli. Kupi si gobelin, javi se, da boš naredila generalno spomladansko čiščenje v garsonjeri, Prebeli stanovanje starejši sosedi, Sosedu s hišo poštimaj vrt. Zbiraj po soseščini pomoč za poplavljene v Bosni.Pojdi na tečaj oblikovanja keramike. Karkoli. Zamo zaposli se, da ne boš imela časa se samopomilovati in spraševati kaj in kako in če in ko …

Moški ne marajo/cenijo žensk, ki živijo samo za trenutek njihove pozornosti.

Če bi ti želel povedati, kaj ga tako moti, bi ti povedal že na prejšnjem pogovoru. Zelo verjetno je, da ga moti nekaj, kar ni povezano s tabo. Morda si enostavno želi biti samski. Seksati ali se družiti s kakšno drugo žensko. Uživati v samskem stanu, početi neumnosti, ne da bi kogarkoli (npr. tebe) prizadel. Morda si enostavno ne želi biti v nobenem razmerju in se želi osredotoči na kaj drugega – npr. na kakšen nov hobi.

Kakorkoli že, s pogovori, teženjem, prošnjami ne boš prišla nikamor. Tudi če bi se “pobotala”, bo v tebi ostal strah, da se bo zgodba ponovila in ne boš nikoli več polno zaživela v tem odnosu.

Ustvari si svoje življenje in pusti se presenetiti. Morda bo čez par mesecev ugotovil, da te pogreša. Morda boš čez par mesecev ti ugotovila, da pa ni bilo vse tako super. Morda boš čez par mesecev ti srečala nekoga, ki ti bo bistveno bolj všeč.

Kuhala si mu in prala, to je narobe.

Mislim, da je naredil napako, da je lastno zadovoljstvo pogojeval s tabo, ker sam s sabo ni zadovoljen oziroma je čakal, da boš to nezadovoljstvo zapolnjevala ti, sčasoma se je vdal pomisleku, da nisi pravi naslov. Bolje ti bo brez njega (in obratno), razumem iz tega, kar si opisala. Vsi smo že te ali podobne izkušnje dali skozi in preživeli, nikar ne jemlji tega razhoda kot mašilo za blokiranje, ustavljanje, nazadovanje lastnega življenja. Življenje je ravno tako lepo, če nisi vezan in sprejmi to, da ne želi imeti s tabo, kar si/sta načrtovala. Ne pravijo zaman, da zidanje gradov v oblakih nič ne stane, njihovo rušenje pa je zelo drago; drago pa postane ravno zato, če si onemogočamo živeti dalje! Potrudi se pogledati nanj objektivno, nihče ni popoln. Tudi nase poglej objektivno.

Sprašuješ se in nas, kaj mu je manjkalo? Ne delaj si teh scen, dram v glavi, želeni odgovori se ne razkrivajo vedno takrat, ko jih najbolj iščemo. Daj času čas, sebi življenje.

Vzemi to kot delno pozitivno izkušnjo, ki ti daje priložnost, da se naučiš samostojnosti in neodvisnosti; kot poduk, da veze tudi lahko razpadejo, kakor tudi, da nekaj, pravljico, ki smo si jo spletni v glavi, in zgolj zanašanje na sladke pozunanjene besede, ne odsevajo dejanskega stanja odnosa ali partnerske zveze.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja nič kaj pa češ narediti. Najbolje, da se pripraviš na leto morda več dni prebolevanja. Svetujem ti, da se ne ponižuješ pred njim. Sprejmi njegovo odločitev.

Očitno pač nista bila za skupaj. Zakaj se je tako odločil pa najbolje, da njega vprašaš. To je zate v tem trenutku zelo pomembno, da se boš lažje soočila s tem.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj kaj storiti ? Pač ne bosta nikoli več bila skupaj. Prej, ko se boš sprijaznila s tem, prej boš prišla k sebi.

Zastonj upaš, da se bo vrnil nazaj. Vsi smo že dali to skozi. Prvi mesec bo hudo, solze bodo tekle na polno. Znebi se vseh njegovih stvari, vse zavrzi v kontejner in končaj s preteklostjo.

Jaz se na tvojem mestu ne bi kaj preveč sekiral. Ženske si ponavadi z lahkoto poiščete drugega. Pa ne nažiraj se s čokoladami, na alkohol pozabi, namesto tega se raje prijavi na fitness. Če ne pa se boš morala zamotit z nečim, da boš čim manj razmišljala o njem. Med ljudi pejt, prijateljico pokliči in ji povej kaj se ti je zgodilo. Skratka, ne čepet doma za štirimi stenami in se smili sama sebi, ker to bo stanje samo še poslabšalo.

Lp

Enostavno Bog

Ne vem, kako ti uspe napisati besedo “ne vem” skupaj. Ostalega sploh nisem prebrala.

Vidiš, če bi, bi videla, da se punca opravičuje, da so nekatere črke napačne, ker piše po telefonu. Sploh pa je bistvo njenega posta čisto nekaj drugega. Raje preskoči v celoti.

Vidiš, če bi, bi videla, da se punca opravičuje, da so nekatere črke napačne, ker piše po telefonu. Sploh pa je bistvo njenega posta čisto nekaj drugega. Raje preskoči v celoti.[/quote]

Kdo pa ne piše preko telefona. Torej ji je vseeno, kakšen zmazek odda. Meni je pomemben prvi vtis.

Dolgo sem se s tem problemom ukvarjal, ampak moja edina teorija je, da med besedama ne naredi presledka.

Težko je vedeti točen razlog kaj njemu manjka. Lahko samo na podlagi tvojih simptomov in tega, kar vem o tebi, sklepam kaj bi lahko bil razlog.
Ker je očitno, da si že malo bolestno navezana na njega, bi mu lahko manjkal občutek svobode in mogoče kakšen drugačen tip ženske, ki bi bila bolj sproščena v samem odnosu in do fanta.
Moški ne maramo, če imamo občutek, da si nas ženska zaradi notranje negotovosti, lasti.[/quote]

Robijev komentar mi je super.

Deklica zdrži in se nehaj sikirati.

Iz tvojega posta čutim posesivnost (“vsak mesec sva se spomnila na dan ko sva..”)) Inicijativa je bila definitivino tvoja.Moški tega ne počnejo in takšnih sladkosti ne marajo.Iz tega se nekaj nauči za naslednje veze.

NAJBOLJ POMEMBNO je da ga pustiš na miru in spoštuješ njegovo odločitev,ki ni nujno da je pravilna..Lahko se zgodi da boš čez 3 tedne ugotovila da mu je žal zate.Ne piši,ne jokaj pred njim in ne pokaži da ti je hudo.

Dolgo sem se s tem problemom ukvarjal, ampak moja edina teorija je, da med besedama ne naredi presledka.[/quote]

Neuporaba velikih začetnic je pa kaj? Aja telefon. Kakor se navadiš. Meni nič več časa ne pobere, če napišem vsaj približno spodobno in v neki obliki, da je predvsem drugim lažje, ko berejo za mano.

Ejh ribica a ni brez veze komplicirati na takšni stvari,če sama vidiš da je dekle v čustveni stiski in je s pisanjem sproščala svoje travme? Osebno nisem v pisanju “videla” niti ene napake,saj sem se osredotočala na problem,katerega izpostavlja.

Dolgo sem se s tem problemom ukvarjal, ampak moja edina teorija je, da med besedama ne naredi presledka.[/quote]

Neuporaba velikih začetnic je pa kaj? Aja telefon. Kakor se navadiš. Meni nič več časa ne pobere, če napišem vsaj približno spodobno in v neki obliki, da je predvsem drugim lažje, ko berejo za mano.[/quote]

Velike začetnice pridejo v njeni naslednji fazi: da je Prasec, bo napisala z veliko začetnico.

Neuporaba velikih začetnic je pa kaj? Aja telefon. Kakor se navadiš. Meni nič več časa ne pobere, če napišem vsaj približno spodobno in v neki obliki, da je predvsem drugim lažje, ko berejo za mano.[/quote]

Velike začetnice pridejo v njeni naslednji fazi: da je Prasec, bo napisala z veliko začetnico.[/quote]

Možno. Mene to (z)moti, ko se ljudje sploh ne potrudijo. In tako je potem tudi v odnosu.

Vidiš, če bi, bi videla, da se punca opravičuje, da so nekatere črke napačne, ker piše po telefonu. Sploh pa je bistvo njenega posta čisto nekaj drugega. Raje preskoči v celoti.[/quote]

Kdo pa ne piše preko telefona. Torej ji je vseeno, kakšen zmazek odda. Meni je pomemben prvi vtis.[/quote]

Si prepričana, če je pred tvojim ‘kakšen’ vejica pravilno postavljena?

Kdo pa ne piše preko telefona. Torej ji je vseeno, kakšen zmazek odda. Meni je pomemben prvi vtis.[/quote]

Si prepričana, če je pred tvojim ‘kakšen’ vejica pravilno postavljena?[/quote]

Itak ni vse brezhibno, se pa trudim in mi ni vseeno. Ti ne razlikuješ absurda od normalnosti.

Si prepričana, če je pred tvojim ‘kakšen’ vejica pravilno postavljena?[/quote]

Itak ni vse brezhibno, se pa trudim in mi ni vseeno. Ti ne razlikuješ absurda od normalnosti.[/quote]

Mah, čist tko… pri originalnem postu me je, kljub vsemu, zanimalo bistvo. Drugače pa rada gledam pod prste tistim, ki radi sodijo druge.

Itak ni vse brezhibno, se pa trudim in mi ni vseeno. Ti ne razlikuješ absurda od normalnosti.[/quote]

Mah, čist tko… pri originalnem postu me je, kljub vsemu, zanimalo bistvo. Drugače pa rada gledam pod prste tistim, ki radi sodijo druge.[/quote]

Že dalj časa berem poste in ob poplavi vsega, sem začela izbirati. Takšen slog pisanja (alla jebi veter) mi ne sede. To ni obsodba, ampak moje mnenje.

Velike začetnice pridejo v njeni naslednji fazi: da je Prasec, bo napisala z veliko začetnico.[/quote]

Možno. Mene to (z)moti, ko se ljudje sploh ne potrudijo. In tako je potem tudi v odnosu.[/quote]

jebatga!!!

Dobro no, tole bi moral napisat narazen in z veliko začetnico.

Mah, čist tko… pri originalnem postu me je, kljub vsemu, zanimalo bistvo. Drugače pa rada gledam pod prste tistim, ki radi sodijo druge.[/quote]

Že dalj časa berem poste in ob poplavi vsega, sem začela izbirati. Takšen slog pisanja (alla jebi veter) mi ne sede. To ni obsodba, ampak moje mnenje.[/quote]

Ja. Sej, ko sem post poslala, mi je bilo žal, da nisem namesto ‘sodijo’ napisala ‘ pametujejo’. Ko sem prebrala originalni post, sem si predstavljala eno totalno žalostno deklco, ki piše na (običajno premajhen) telefon, roke se ji tresejo in že dva dni joka… Potem pa… zmeraj se najde nekdo, ki je čisto brez občutka. Mene takole taki zmotijo.

Zlata ribica je imela trdo vzgojo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close