Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nevem kako dalje

nevem kako dalje

seveda sem ga in odgovor je za vse enak, nisem se naveličal pac si se mlada in rabis vec pozornosti

In zakaj ti je potem ne da? Zakaj išče drugod “zabavo”?
Ga znaš pohvalit/nagradit, ko je pozoren do tebe ali mu le očitaš, da to še ni dovolj?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da se je naveličal nje in otroka in vsega….Če njo vedno zavrne, potešitev pa išče pri drugih, potem je definitivno ne mara.[/quote]

vedno je govoril da otrok noce in potem je ravno on imej strašno zeljo po otroku, moram pa reci da je zelo dober oče. res pa nemorem razumeti zakaj se je naveličal mene, nocem delovati samovsecna ampak sem dokaj simpaticna, odprta, vedno pripravljena na nove izive. imela sem veliko obozevalcev ki sem jih vedno zavrnila, vsak moski je rekel da imam kot ženska nekaj kar zelo privlaci[/quote]
Saj človek ni samo videz ali fasada. Na videz je lahko ženska ( ali moški) marsikomu všeč, kako potem deluje v odnosu, pa je druga stvar.

Kakšen butast izgovor. Vso krivdo želi prevaliti nate. On rabi več pozornosti in od večih žensk.

Vprašaj ga, če tega ne zna ali ne zmore oziroma mu je odveč ali pa kot je že Robi povedal, da ni predvsem oziroma tudi on tisti, ki je potrebuje velikjo, če jo išče pri drugih. Treba se je malo pogledati v ogledalo in vprašati, kako želim nadaljevati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ker govori da ni tak tip in da je za toliko nežnosti prestar..nič mu ne učitam, izrazila sem pri njemu samo da si želim malo več spolnosti

saj ne govorim samo o videžu, sem tudi na ostalih področjih vedno odprta in pripravljena na eksperimentiranje.

Vprašaj ga, če tega ne zna ali ne zmore oziroma mu je odveč ali pa kot je že Robi povedal, da ni predvsem oziroma tudi on tisti, ki je potrebuje velikjo, če jo išče pri drugih. Treba se je malo pogledati v ogledalo in vprašati, kako želim nadaljevati.[/quote]

Veš da bi me varal skoraj ne verjamem, ker gre v službo in spet domov to pa je tudi vse…verjamem pa da je imel namen preko spleta iskati pozornost pri drugih ženskah, takrat sem še delala v izmenah in bi imel priložnost, ampak vedno ko sem prišla iz službe prej je bil doma..mislim pa da mu je res preveč da bi mi namenil pozornost in se mu enostavno neda.

In bi te on kar tako brez slabe vesti, dal na razpolago enemu drugemu moškemu ?
Ker ti privošči več možnosti ?

Ker ti privošči več možnosti ?[/quote]

verjemi mi da nebi, ker je bil bolano ljubosumen, ko sem zraven šole kelnarila, tudi zdaj bi bil, včasih pride na dan z izjavo, ja da nimaš kakega drugega, ker sem pač doma z malim..ljubosumen je že to moram rečt, tudi me dolgo ni hotel prestavit svojim prijateljem ker se je bal da bi me kdo osvajal..prestavil me je ko sva bila že dolgo skupaj in še to ni šal vstran od mene, niti za korak..ko dobro ve da sem popolnoma zvest tip ženske

Ker ti privošči več možnosti ?[/quote]

verjemi mi da nebi, ker je bil bolano ljubosumen, ko sem zraven šole kelnarila, tudi zdaj bi bil, včasih pride na dan z izjavo, ja da nimaš kakega drugega, ker sem pač doma z malim..ljubosumen je že to moram rečt, tudi me dolgo ni hotel prestavit svojim prijateljem ker se je bal da bi me kdo osvajal..prestavil me je ko sva bila že dolgo skupaj in še to ni šal vstran od mene, niti za korak..ko dobro ve da sem popolnoma zvest tip ženske[/quote]
Potem pa preprosto želi končati s tabo.

Kar si drugače ne znam razložiti tega odgovora, da rabiš več pozornosti.

Razen, če ti laže in te je prevaral ali pa te vara.

Vprašaj ga, če tega ne zna ali ne zmore oziroma mu je odveč ali pa kot je že Robi povedal, da ni predvsem oziroma tudi on tisti, ki je potrebuje velikjo, če jo išče pri drugih. Treba se je malo pogledati v ogledalo in vprašati, kako želim nadaljevati.[/quote]

Veš da bi me varal skoraj ne verjamem, ker gre v službo in spet domov to pa je tudi vse…verjamem pa da je imel namen preko spleta iskati pozornost pri drugih ženskah, takrat sem še delala v izmenah in bi imel priložnost, ampak vedno ko sem prišla iz službe prej je bil doma..mislim pa da mu je res preveč da bi mi namenil pozornost in se mu enostavno neda.[/quote]
Sem razumel, da druge peca, ko je Robi začel pisat o tem.

Robi, kje si ti prebral, da išče pozornost pri drugih?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je človek ljubosumen, še ne pomeni, da sam nima nič za bregom. Ampak ne namigujem, da ima. Vendar imaš vse sorte ljudi, ki mislijo, da si sami lahko dovolijo več od drugih.

Veš da bi me varal skoraj ne verjamem, ker gre v službo in spet domov to pa je tudi vse…verjamem pa da je imel namen preko spleta iskati pozornost pri drugih ženskah, takrat sem še delala v izmenah in bi imel priložnost, ampak vedno ko sem prišla iz službe prej je bil doma..mislim pa da mu je res preveč da bi mi namenil pozornost in se mu enostavno neda.[/quote]

Robi, kje si ti prebral, da išče pozornost pri drugih?[/quote]

To je dokaz, da laže in nekaj prikriva.
In verjetno ni edina laž.

seveda to tudi jaz vem, je res mali egoist tudi njegova mama je enakega mnenja in tudi sama reče da je zelo naporen človek ki misli da ima vedno prav

Robi, kje si ti prebral, da išče pozornost pri drugih?[/quote]

To je dokaz, da laže in nekaj prikriva.
In verjetno ni edina laž.[/quote]

ja to je res in nikoli nebi priznal svojih napak, vem da to ni prav kaj delam, sam mi je že davno povedal svoja gesla in sem tu pa tam zdaj začela malo prečekirat…vem da ni pravi način ampak če ni več zaupanja mi druga ne preostane…to prej nisem nikoli delala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close