Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nevem kaj se z mano dogaja

nevem kaj se z mano dogaja

Ja, res nevem kaj se z mano dogajo.Vem le to da imam v življenju vedno smolo..Stara sem 23 let izredno študiram(1.letnik) zdaj pavziram imam prekrasnega sinčka..Nevem kaj bo z mojim študijem, premankuje mi denarja.Nevem kje bom do avgusta zbrala 400.000 sit za fax..zelo si zelim ta prekle… fax končat.Čeprav me ta študij ne zamina preveč a, kaj ko si zelo želim državne službe..Nevem zakaj sploh sem gor pišem svoje probleme..Mislim da me daje poporodna depresija. Lepo prosim ne me kritizirat..

Če te res daje depresija, pojdi na forum poporodna depresija, ker se s tem ni za hecat.

Živjo!

Če si želiš kakšnega pogovora, mi piši na moj mail!

LP,Tina

Kaj nimaš možnosti rednega študija? Glede na tvojo starost je možno, da preideš na redni študij, kjer so stroški mnogo nižji.

Trenutno imaš veliko stvari na glavi, zato so takšni občutki normalni. Ti kar pridno študiraj. In lepo se imej s sinčkom, vse bo še v redu.

Ampak zakaj pa študiraš smer, ki te ne zanima, pa ne razumem. Pa zakaj ravno uprava? Dokončan faks ne pomeni avtomatično kar službe, pa mogoče te bo potem tudi služba dolgočasila, tako kot študij.
Pusti si poti odprte, možnosti dela je veliko.

Prosim javi se na moj mail. Stara sem sicer 25 let, imam sinčka, študiram izredno…no vsaj sem do poroda, sedaj se je pa malo ustavilo,…v glavnem če želiš se javi, pa se malo več pogovoriva.

Želim ti vse dobro.
CvetkaJ

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close