Najdi forum

Prosil bi za ponovno pomoč,ali kdo ve zakaj semi po odprtju XP na ekranu izpiše naslednje:Pop 3 trap Unable tu initialize the scan engine????????’

tole ti pa itaq javlja protivirusna zaščita, enostavno odstrani program in
ga ponovno namesti, najbrž si ga lahko (kako njegovo komponento) “povozil”, ali kaj podobnega.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Odstrani PC-cillin in namesti si namesti AntiVir Guard.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Hvala,se mi je zdelo nekaj podobnega,vendar nisem bil siguren.Bolje slišati še od nekoga,ki več ve o računalništvu kot pa jaz.Saj,ko se na stara leta učiš delati z računalnikum je bolje,da delaš vse na sigurno,kot pa, da slišiš,kaj si pa prčkal po njemu, če ne znaš.Ali pa,pusti delo za katerega nisi sposoben. Toda,vsakdo se največ nauči na napakah,če se jih zapomni.LP

Tudi tebi hvala.Sedaj me pa zanima,ali je ta antivirus boljši in se ga da od kot sneti bresplačno.LP

brezplačno je tule:

in je kar v redu. Je združljiv z “varnostnim centrom” ki ti ga naloži SP2 na XP, dobro čisti in dokaj redno ga osvežujejo.
Je malce štorasto za nastavit samodejno osveževanje, je pa zato tliko bolj enostavno ročno.
Je pa z temi AV programi tako: najboljši je tisti, ki si ga vajen in znaš delat z njim in ki ti ne dela problemov z delovanjem računalnika.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hvala,potem je najbolje da obdržim starega na katerega sem navajen,seveda ,dokler zopet kaj ne zašuštram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close