Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika neuspesen vpis recepta v “recepte”

neuspesen vpis recepta v “recepte”

Ravno sem poskusila vnest en recept med recepte, pa ni slo. Primoz ali TurboPujs, na pomoc! Javilo je, da je recept uspesno vpisan, zdaj pa ga v bazi ne najdem (Lucijine macke pot sladice-pecivo). Aja, imam pa isti nick kot tukaj na forumu, ce bosta preverila, kaj se je zgodilo.

Sorry, to naj bi bilo “Lucijine macke poD sladice-pecivo”. To je pa tako, ce prehitro posljem, ne da bi prebrala, kaj pisem…

malo potrpljenja… saj bo! Ziher.
:-)))

Morata šefa stvari prekontrolirati.

Aha, a to potem ni avtomaticno? Sem pa mislila, da je. 🙂

komanda mora vse sčekirati…:-)))
Po moje si jih prej prepišeta in se potem hvalita, da sta jih že prej poznala…:-)))))))

Aha, ok, hvala, potem pa res brez veze paniko zganjam, ce se tam ni nic prikazalo. 😉

Hej,Ursa! Jaz sem vceraj vpisala recept za omako k testeninam,objavljena danes. Je Primoz povedal,da vsak recept preverjajo.
Mene pa zanima,kaj je z rubriko Komentar.Mislila sem,da lahko kdorkoli kaj napise, recimo ,kako mu je uspelo,ali kaksno pripombo.Pa vidim,da se ne da. Ali cesa ne razumem,ali ne delam prav?Prosim za odgovor.Hvala.

Lep pozdrav vsem Babi

Jaz tudi ne najdem nobene moznosti za vnos kaksnega komentarja. Mogoce to se pride kdaj v prihodnosti?

sicer nisem poskušala, ap se mi zdi, da bi moralo iti. Po prijavi greš na določen recept in spodaj imaš omenjeno rubriko. Kurzor lepo utripa tam notri, zato mislim, da bi moralo iti…

Aha, zdaj sem ap tudi jaz nasla, pod vsakim receptom, ce ga odpres, je okence za vnos komentarja.

dodala sem komentar na moj recept za Ržene kruhke. Res je tak potek kot sem zgoraj opisala.

Pa res, to pa zgleda deluje kar avtomaticno. 🙂

nekaj avtomatike pa lahko tudi me imamo, ni tako?! Pa še naša šefa sta pri tem fraj….:-)))
Lep pozdrav na Švedsko.

Hoj, soseda iz drugega foruma – ogledala sem si tvoj recept za rzene kruhke in me zanima, zakaj se tako imenujejo? Saj ni videti, da bi bila notri kaksna rz, ali pa sem jaz to kje spregledala?

imenujejo se tako samo zaradi svojega izgleda – ne vem, če si kdaj videla pravi koroški rženi hlebec?! Če si ga, potem boš vedela, kako izgledajo. Če pa ne, ti lahko pojasnim samo tako, da si predstavljaj, da se temna kroglica razleze in naredi lepe razpoke…. Razpoke ostanejo temno rjave, sladkor v prahu pa bel – kot z moko potresen hlebec… Poskusi, morda ti bo všeč. Upoštevaj pa raje moje opozorilo glede dodajanja sladkorja – da ne bodo preveč sladki….

Aha, ok, zdaj mi je pa jasno. 🙂 Ja, bom definitivno enkrat probala.

drugega ne, boš imela nekaj avtohtonega – mislim, slovneskega….. vsaj po izgledu.

zivjo!

🙂 kolk ste fejst! sploh se ni treba cloveku matrat in odgovarjat, ko pa so vsi odgovori ze napisani, predno do konca preberem vsa vprasanja :))

ampak vseeno na kratko:

vsak recept je treba najprej pregledati in potrditi, sele potem se bo pokazal na strani. to je pac zaradi zascite, namrec kaj lahko se najde kaksen kekec, ki vpisuje kozlarije, na taksen nacin pa se prepreci prikazovanje taksnih morebitnih zlehtnobnih vpisov.

komentarje pa lahko vpisejo samo tisti, ki se prijavijo v aplikacijo. tudi to je zal varnostni ukrep… komentarji so pa cisto brez preverjanja… ko se ga vpise, je tam 🙂

se bom tudi potrudil in cimprej dopisal tudi navodilca za uporabo. obljubim!

lep pozdrav,
TurboPujs

Lp, M

ah ja… recept je zdaj ze objavljen 🙂

lp,
TurboPujs

Lp, M

Hehe, sem sla takoj gledat… 🙂
Hvala za vpis in za vsa pojasnila in seveda tudi sploh za bazo, ki je kul.

Hej,hvala za vse informacije in lep pozdrav na vse strani neba Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close