Najdi forum

NEUSCHWANSTEIN

Kakšne so cene (vstopnine) kdaj se splača it….. zanima me vse….

JAz sem bil tam pred leti in ti za ceno ne vem več točno povedati koliko je bila. Bil sem pa jeseni ko so sosedni gozdovi pisano obravani in je res lep pogled na okolico… Tako da jaz bi priporocal jesen..
A

Mislim da sploh ni pomemben cas. lepo je tudi pozimi…kot zimska pravljica..samo da niso snežni zameti. Za vstopnino pa se ne spomnim. Ce gres poleti …si lahko tudi privoščiš pogled iz vrha z jadralnim padalom! Je lepo, vendar čez škotske gradove jih ni!

Strinjam se s Karilito, letni cas ni toliko pomemben. Res je, da je jeseni bolj megleno, ali pa pozimi, sicer pa- ko je volja in cas…
Vstopnine se gibljejo nekaj pod 10 evrov na osebo. Cakaj, tu je link, pa preveri sama:
http://www.neuschwanstein.com
Veliko agencij organizira izlete po Bavarski (gradovi Ludvika Bavarskega), ni predrago, in se splaca tistim, ki se jim ne ljubi samim organizirat izleta:)
Uzivaj!

Hvala za informacije… grem pa enkrat od 8 do 15 maja ko se bom vračala z Nizozemske…

Ojla,
mene pa zanima kakšne so vaše izkušnje z vrstami za karte. Se jih da dobit, ali jih je bolje rezervirat. Malo se bojim rezervirat ker ne bi rad ravno družinskega potovanja planiral na uro ali dan natančno.

Bili lani za 1. maja. Vrste niti ne tako dolge, vsaj za nakup kart. Za vstop v grad pa smo čakali kakšno urco. In to naj bi bilo zelo v redu, baje so vrste lahko zelo neznosne. Aja, pa slabo vreme je bilo. Torej, pojdi, vrsta gor ali dol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close