Neuporabnost babovja
Kljub emancipiranosti žensk strmo narašča število online prostitutk, influencerk, youtuberk, pevaljk, starlet, igralk in misic, ki razen prodajanja megle, izumetničenosti in razvrata družbi ne nudijo nič koristnega. Reklamirajo svojo grdoto in nastavljajo svoji meloni polni maščobe ali umetnih surovin kot da so iz platine in vrhunski dosežek. A ni bolj pametno da počnete tisto za kar vas je narava ustvarila in edino kar vam kolikor tolikor gre dobro od rok? Čas je da nehate sramotit same sebe in cel človeški rod!
Pozabil sem omeniti voditeljke, stevardese, hostese in telefonistke. Nadležne in vsiljive. Z izumetničenostjo prikrivajo svojo grdoto. Rabijo pol dneva da skup spacajo izumetničeno kreaturo. Potem pa ceneno razkazujejo svoje pseudo atribute (celulitasto napuhano rit, mostičarske kole-noge, v dekolteju viseča tumorja in nagravžen namazen ksiht). Potem se ukrivljajo in zvijajo kot srčne gliste v glavi pa vijuge nobene.
https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/11/NINTCHDBPICT000004053303.jpg
Najbolj usekan ničvreden grdavšast babji šus pa je kraljica vseh babjih šusov tenutno aktualno ničvredno bitje Britney Spears. 😉
https://i.ytimg.com/vi/MWeTzUZan9c/hqdefault.jpg
Gravžarija od babjega šusa! phujjj
Žal se s tem strinjam, pa sem ženska.
Cel svet je materialistično naravnan, puhloglav. Težko najdem somišljenike. Mene zanima umetnost, branje knjig, glasbena umetnost ipd. Pa pomoč sočloveku. Vlaganje v svoje znanje npr. Zanimivo, s tem sčasoma pridejo materialne dobrine, vsaj pri meni je tako. Pa nisem namenoma šla v to smer. Nisem spet bogataš, znam pa poskrbet zase in tudi ne pozabim na druge.
-
Sem verjetno malo dolgočasna nekaterim. Se mi ne da viset na kavah ipd. Nalivat z alkoholom. Pa mi je vseeno. Dejansko rabim tri ljudi okrog sebe. Ne pa lajkov na FB od milijonov. Pa bi lahko. Pa niti nisem toliko samovšečna. Te punčke se mi pa malo smilijo. V resnici so imele otroštvo brez prave ljubezni. Ene so fejst razvajali, tudi to ni ljubezen. Sem bila sicer na tem. Na drug način. Preden sem se izkopala sem delala podobne neumnosti. Iskanje pozornosti in to. Ni bilo FB in moj način je bil malo bolj izviren, mogoče po eni strani slabše ali pa ne. Da ven iz tega prideš, si car.
-misst-, 05.07.2021 ob 09:27
Ponuja se tisto, po čemer je povpraševanje. It takes two to tango…
Emancipirane samostojne in neodvisne ženske pa seveda zagrabite prvo priliko za ceneno in odvratno vsiljevanje in razkazovanje, ste lahko tako samokritične kaj je samospoštovanje in kaj pomeni pasti nizko. Najlažje s čim manj dela zaslužiti čim več. Potem pa krivite moške in družbo.
LEGENDA MONA, 05.07.2021 ob 09:53
Emancipirane samostojne in neodvisne ženske pa seveda zagrabite prvo priliko za ceneno in odvratno vsiljevanje in razkazovanje, ste lahko tako samokritične kaj je samospoštovanje in kaj pomeni pasti nizko. Najlažje s čim manj dela zaslužiti čim več. Potem pa krivite moške in družbo.
Ne vem na podlagi česa me prištevaš v to skupino. Pišem o svojih opažanjih.
Prav lepo živim na račun bebcev in followerjev. Easy money.
Kdo vam je kriv, da ste nesposobni kontroliranja svojih nagonov in mi zaradi tega padajo cekini na račun?
Danes imam nov photo shooting, na jahti. Malo bom nogice pokazala, malo oprsje, našobila ustnice in že bo par tisoč všečkov in vsaj toliko cekinčkov v naslednjih dneh. Moške je treba samo znati dobro izkoristiti in potem zavreči kot zadnjo smet. Za drugo niste.
Lepe počitnice vam želim, grem preštet koliko je čez vikend padlo v žep 😉
O uporabnosti enih in drugih vprašajte kmete.
Za zakol – gredo moška teleta, pujsi, konji, ovce, petelini, vse. Ker ženskega spola so za rejo, za mleko, jajca, vse je uporabno. V celi čredi rabiš samo enega bika, enega petelina. ostalo je odveč in gre pod nož. Neuporabno. Odveč.
Ker to veste, se tudi tako napihujete z lastno namišljeno velepomembnostjo , kaj vam pa drugega prostane.
replika neprijavljena, 05.07.2021 ob 10:22
O uporabnosti enih in drugih vprašajte kmete.
Za zakol – gredo moška teleta, pujsi, konji, ovce, petelini, vse. Ker ženskega spola so za rejo, za mleko, jajca, vse je uporabno. V celi čredi rabiš samo enega bika, enega petelina. ostalo je odveč in gre pod nož. Neuporabno. Odveč.
Ker to veste, se tudi tako napihujete z lastno namišljeno velepomembnostjo , kaj vam pa drugega prostane.
Bravo Replika. Respect! Kruta resnica
LEGENDA MONA, 04.07.2021 ob 18:07
Kljub emancipiranosti žensk strmo narašča število online prostitutk, influencerk, youtuberk, pevaljk, starlet, igralk in misic, ki razen prodajanja megle, izumetničenosti in razvrata družbi ne nudijo nič koristnega. Reklamirajo svojo grdoto in nastavljajo svoji meloni polni maščobe ali umetnih surovin kot da so iz platine in vrhunski dosežek. A ni bolj pametno da počnete tisto za kar vas je narava ustvarila in edino kar vam kolikor tolikor gre dobro od rok? Čas je da nehate sramotit same sebe in cel človeški rod!
Dober in točen opis. In vse to je posledica liberlnega feminizma, ki temelji na temu, da se ženske prodajajo same namesto, da jih prodajajo moški.
Ki torej hoče ženske spremeniti v ku.rbe.
Liberalni feminizem je le nadaljevanje in pomoč patriarhatu.
Hahaha, 05.07.2021 ob 10:25
Bravo Replika. Respect! Kruta resnica
Babji šus očitno misli da je sproduciral višjo matematiko ampak pazi zdaj ker boš uničeno da se ne boš več javljalo, ker moški inteligenci ne sežete do kolen.
To da se primerjate z živino ni nič čudnega saj se tako tudi obnašate. Da pa ste fizično podobne kakšni kobili bi bila žalitev za to prečudovito žival. Težko se najde na tem planetu kakšen organizem, ki ima tako nizko estetsko vrednost kot človeški babji šus. Kar se pa tiče uporabnosti pa je posebna zgodba.
Kokoš je noseča 20 dni nato vsak dan sproducira po eno jajca. Domača krmača je noseča tri mesece in povprečno povrže 7 prašičkov. Skrajno uporabno in sposobno človeško babovje pa rabi devet mesecev da sproducira tistega enega ubogega nebogljena froca. Da o stanju, uporabnosti in sposobnosti babovja tekom devet nosečih mesecev niti ne omenjam. Veš večina moških bi bila popolnoma zadovoljna da te zaplodi in odvrže in da nima nobenega opravka več s tabo. Ženske ste tiste, ki komplicirate z zvezami in porokami, pa kako moški mora biti dobro situiran da lahko preskrbi družino. Pa po ločitvi mučenikom težite za preživnine. Kdo zdaj rabi moške? Oni so seveda neuporabni ;). No pa babji šus srčno upam da vas bodo hetero manijaki začeli kar po ulicah oplojevati, tekom devet mesecev nosečnosti in po porodu pa boste prepuščene same sebi. Bomo videli kakšen bo vaš odstotek preživetja in frocovja.
Take odvratne nesmisle lahko ven buta samo psihotično usekan babji šus.
LEGENDA MONA, 05.07.2021 ob 10:48
Babji šus očitno misli da je sproduciral višjo matematiko ampak pazi zdaj ker boš uničeno da se ne boš več javljalo, ker moški inteligenci ne sežete do kolen.
To da se primerjate z živino ni nič čudnega saj se tako tudi obnašate. Da pa ste fizično podobne kakšni kobili bi bila žalitev za to prečudovito žival. Težko se najde na tem planetu kakšen organizem, ki ima tako nizko estetsko vrednost kot človeški babji šus. Kar se pa tiče uporabnosti pa je posebna zgodba.
Kokoš je noseča 20 dni nato vsak dan sproducira po eno jajca. Domača krmača je noseča tri mesece in povprečno povrže 7 prašičkov. Skrajno uporabno in sposobno človeško babovje pa rabi devet mesecev da sproducira tistega enega ubogega nebogljena froca. Da o stanju, uporabnosti in sposobnosti babovja tekom devet nosečih mesecev niti ne omenjam. Veš večina moških bi bila popolnoma zadovoljna da te zaplodi in odvrže in da nima nobenega opravka več s tabo. Ženske ste tiste, ki komplicirate z zvezami in porokami, pa kako moški mora biti dobro situiran da lahko preskrbi družino. Pa po ločitvi mučenikom težite za preživnine. Kdo zdaj rabi moške? Oni so seveda neuporabni ;). No pa babji šus srčno upam da vas bodo hetero manijaki začeli kar po ulicah oplojevati, tekom devet mesecev nosečnosti in po porodu pa boste prepuščene same sebi. Bomo videli kakšen bo vaš odstotek preživetja in frocovja.
Take odvratne nesmisle lahko ven buta samo psihotično usekan babji šus.
Resnica boli in skeli, vidim. Jaz vsaj nekaj dam od sebe, ti pa razen rjave črte v
gatah , nič.
Jaz466, 05.07.2021 ob 10:17
Prav lepo živim na račun bebcev in followerjev. Easy money.
Kdo vam je kriv, da ste nesposobni kontroliranja svojih nagonov in mi zaradi tega padajo cekini na račun?
Danes imam nov photo shooting, na jahti. Malo bom nogice pokazala, malo oprsje, našobila ustnice in že bo par tisoč všečkov in vsaj toliko cekinčkov v naslednjih dneh. Moške je treba samo znati dobro izkoristiti in potem zavreči kot zadnjo smet. Za drugo niste.
Lepe počitnice vam želim, grem preštet koliko je čez vikend padlo v žep 😉
Saj vemo da si babji šus želite take biti. Ampak take ponavadi na koncu končajo po vrečah za smeti ko jih mafijoze pokončajo 😉
Forum je zaprt za komentiranje.