Neumno pravilo v knjižnici
Ne, v tednih pa res ne računamo. Morda se res zgodi, da bi čakala knjigo en teden le med kakim dopustom, a še to dvomim. Večinoma je tako, da se knjižničarji na obeh straneh potrudimo in se po telefonu ali elektronski pošti dogovorimo za rok. Če knjige potem ni v tem času, se pokličemo in ugotovimo, kje se je zataknilo. Prepričana sem, da je enako v večini knjižnic in da se vsi zelo potrudimo za naše bralce.
Priznam pa, da me pogosto jezi poštnina, saj moramo za vsako knjigo plačati najmanj 1.000 sit, če pa daš še prirporočeno… ufff. Tako da če res ne gori voda, včasih kar peš ali z avtom odjadram do druge knjižnice in prinesem bukvice. 🙂
Enka, oprosti, da nisem takoj odgovorila, čez vikend sem bila namreč odsotna.
Z medknjižnično izposojo je takole: knjige se naročajo preko cobissove e-pošte, pridejo pa različno. Lahko že naslednji dan (če bralec npr. zjutraj naroči knjigo, kolegica, ki se s tem ukvarja, pošlje mail, v oni drugi knjižnico knjigo takoj dajo na pošto, kar pomeni da je naslednji dan že tukaj). Lahko pa traja malo dlje, vendar redko dlje od dveh, treh dni. Navadno knjižničarka izbere, iz katere knjižnice bo naročila knjigo: v cobissu preveri, kje je prosta in jo od tam naroči. Koliko je to različno od knjižnice do knjižnice, pa ne vem, če je naročilo hitro oddano, ne more biti velike razlike.
Ljudje to storitev kar dosti uporabljajo, seveda večinoma želijo strokovno literaturo, ki je v knjižnici nimamo. Knjižnica, ki knjigo posodi, tudi določi rok izposoje, ki se ga praviloma ne podaljšuje, možne pa so izjeme.
Še največja nevšečnost za bralce je plačilo stroškov poštnine.
Pa še en nasvet vsem: za vprašanja s tega področja uporabljajte storitev “Vprašaj knjižničarja” na strani cobiss.izum.si. Vsa navodila dobite na tem naslovu. No, lahko vprašate tudi mene, ampak odgovor tam je takojšen (sodelujete v klepetalnici), mene pa ni vedno za mašinco (tole tipkam doma, v službi namreč nima dosti časa).
Lep pozdrav!
Tudi meni se je že zgodilo to z rezervacijami,ko jaz še nisem prebrala….
No,knjiga je vseeno ostala pri meni,dokler sem jo rabila,sem pa pač plačala,kar je bilo.
(in bom še naprej to prakticirala…če pač nekaj rabim..)
Knjige,ki jih preberem,pa vedno vrnem zelo hitro,ob prvi priložnosti,ko grem mimo knjižnice.
Mene pa bolj kot rezervacija gradiva bode druga stvar.
Frekvenca obiskov v knjižnici je poleti največja, kar se vidi tudi na izropanih policah. Ni mi pa jasno, zakaj ravno poleti večina knjižnic skrajša delovni čas. Razumem da je čas dopustov in manjšega števila zaposlenih ampak pomagali bi si lahko na kakšen drug način npr. študenti, javna dela,….
Naša knjižnica je tako odprta le eno popoldne v tednu, sobote pa zaprta. Vsak dan delam od 7-18 in moram prav divjat da pridem pravi čas da si lahko sposodim ali vrnem knjige.
Če lahko dam eno primerjavo – pa brez zamere, knjižničarji – to je tako kot bi sladoledar poleti zaprl štarcuno, ker je poletje in mora tudi on na dopust
Kaj pa vi mislite?
Lp, N
Ja, to je pa odvisno predvsem od volje zaposlenih in pripravljenosti za delat. V enoti, kjer delam, niti pod razno ne skrajšujemo poleti odpiralnega časa, saj nam je vodilo predvsem zadovoljstvo obiskovalcev. Še več, če me opazijo, da se bližam knjižnici, se mi že kar po poti pridružijo, čeprav se knjižnica uradno odpre šele kasneje. Odklenjeno imamo tudi takrat, ko že preteče čas izposoje ali se še sploh ni začela.
Prepričana sem, da je v manjših krajih odnos zaposlenih in obiskovalcev čisto drugačen kot v večjih in zato je tudi delo meni v pravi užitek.
Stopite do vodij oz. napisite v pritožne knjige. Morda bo kaj pomagalo. Sem pa tudi že slišala argumente, češ da čas skrajšujejo poleti skoraj vsi. Ne vem no…
Petica,
tale je pa huda. Jaz sem si enkrat hotela sposoditi knjigo, ki je bila razstavljena kot novost in sem strahoma vprašala, kdaj lahko pridem ponjo. Pa so rekli, da jo lahko takoj dobim, da so knjige tam za bralce. Se mi je tako fino zdelo. Ampak očitno ni povsod tako.
LP
p.s. Pa dobrodošla na tem forumu!