Neumen, ker sem zvest?
Sem poročen z mojo prvo punco (še iz srednje), imava dva otroka. Žena se ni nikoli kaj pretirano rihtala, zadnje čase se je še poslabšalo. Lase si umiva enkrat tedensko, oblači se športno, poleti športni copati, pozimi alpina čevlji. Nima seksi glasu in tako naprej. A jo ljubim. Hvaležen sem ji, da je bila od začetka, z nule z mano.
Nekaj me žre zadnje čase. Prejšnji mesec sem bil službeno s firmo v tujini. V hotelskem baru smo malo pili po večerji in sem spoznal neko žensko. Precej mlajša od mene, Rusinja, ampak je rekla, da živi v Evropi. Čudovita ženska, lepa, urejena, gibi izredno ženstveni, glas tak mil, lep smeh. Gledal sem jo verjetno kot malo neumen, saj je ona prišla do mene in se predstavila, potem sem plačal pijačo in cel večer sva se pogovarjala. Bila je tako noro pametna, toliko jezikov je govorila, ženstvena, toliko enih interesov ima. Skratka, za ožent. Povedal sem ji, da sem poročen, pa jo ni nič kaj zmotilo. Poljubila sva se, več pa nisem želel. Tudi ona več ni predlagala. Kontakta nisem vzel, ona ga ni pustila.
Sem mislil, da bom nehal razmišljati o vsem tem, pa ne gre. Ponoči ne spim, ker mislim o tej ženski. Ko imava z ženo odnose mislim na to žensko. Non stop non stop samo njo imam v glavi. Kolegi so rekli, da sem neumen, da je nisem kresnil tisti večer. Morda imajo prav? Ne vem. Pa tudi, en seks ne bi nič rešil, jaz bi jo hotel ob sebi vsak dan.
nič, 28.01.2025 ob 20:07
Zvest nisi, če sta se poljubila, ženi pa bi lahko s potovanja prinesel set za nego las in seksi obleke.
Ja ničesar več ni bilo. Samo en poljub. Z ženo pa sva skupaj že 21 let. Po 21 letih sem prvič poljubil drugo žensko. Bilo je vse nekaj drugega.
zvest, 28.01.2025 ob 19:53
Sem poročen z mojo prvo punco (še iz srednje), imava dva otroka. Žena se ni nikoli kaj pretirano rihtala, zadnje čase se je še poslabšalo. Lase si umiva enkrat tedensko, oblači se športno, poleti športni copati, pozimi alpina čevlji. Nima seksi glasu in tako naprej. A jo ljubim. Hvaležen sem ji, da je bila od začetka, z nule z mano.
Nekaj me žre zadnje čase. Prejšnji mesec sem bil službeno s firmo v tujini. V hotelskem baru smo malo pili po večerji in sem spoznal neko žensko. Precej mlajša od mene, Rusinja, ampak je rekla, da živi v Evropi. Čudovita ženska, lepa, urejena, gibi izredno ženstveni, glas tak mil, lep smeh. Gledal sem jo verjetno kot malo neumen, saj je ona prišla do mene in se predstavila, potem sem plačal pijačo in cel večer sva se pogovarjala. Bila je tako noro pametna, toliko jezikov je govorila, ženstvena, toliko enih interesov ima. Skratka, za ožent. Povedal sem ji, da sem poročen, pa jo ni nič kaj zmotilo. Poljubila sva se, več pa nisem želel. Tudi ona več ni predlagala. Kontakta nisem vzel, ona ga ni pustila.
Sem mislil, da bom nehal razmišljati o vsem tem, pa ne gre. Ponoči ne spim, ker mislim o tej ženski. Ko imava z ženo odnose mislim na to žensko. Non stop non stop samo njo imam v glavi. Kolegi so rekli, da sem neumen, da je nisem kresnil tisti večer. Morda imajo prav? Ne vem. Pa tudi, en seks ne bi nič rešil, jaz bi jo hotel ob sebi vsak dan.
pošlji tvojo ženo k meni..ti pa boš že pravi čas spoznal kaj in kako 😀 ampak žal po toči zvoniti je prepozno.. škoda za vse ženske da imajo tak ničvreden gravž za deca kot si ti..ti si nula in poden od človeka. nisi vreden več besed lp
mijav mijav, 28.01.2025 ob 19:56
neumen si, ker bi padel na eno rusko kurbo, katera je očitno pametno presodila, da nimaš dovolj keša, da bi jo lahko vzdrževal. glede na to, kako grdo pišeš o ženi, pa tudi nisi vreden pol kurca tople vode.
Najbrž res, Rusinja, ki “živi v Evropi” ona pristopila in da je nič ni motila žena, indikatorji, da je šlo za profesionalno revolverašico, a gun for hire.
Nisi neumen, ampak pameten in pošten. To kar si gradil celo življenje bi zapravil za en sex?! Bi si res želel to narediti, da žena in otroci odidejo od tebe?? Ok, je šlo čez mejo, ker si se poljubljal, vendar kaj si misliš, da je na tebi videla ta rusinja?! Da te je slučajno izbrala izmed mnogih in da si bil zanjo nekaj posebnega?! To so ženske, ki iščejo bogate moške in sponzorje. Bog si ga tudi vedi, kaj bi se lahko zgodilo, če bi pristal v postelji z njo. Lahko v neki sobi, kjer bi te čakalo presenečenje. Npr. fotografiranje, kako spiš s to žensko. Potem pa izsiljevanje za denar ali razkritje afere. Ali pa kraja tvojih podatkov, tvojih kartic … ti pa bi pristal pretepen pod kakšnim mostom. Moški ste preveč naivni.
Hja… jaz bi pa rekel da verjetno si neumen – ali pa vsaj naiven; in NE ZARADI FIZIČNE ZVESTOBE ženi.
Pač pa zato ker si si tokrat dovolil tako daleč – in zato, ker si se že desetletja nazaj spravil v tako situacijo. Ker si se odločal “za celo življenje” že v srednji šoli. Ker ne poskušaš spodbuditi oz pomagati ženi, da bi ona prevzela tudi to vlogo fatalne ženske, ki jo pogrešaš, ker tega nikdar nisi spoznal. Morda je izvedljivo, sem pa prepričan, da ne bo enostavno.
h444, 29.01.2025 ob 09:51
Nisi neumen, ampak pameten in pošten. To kar si gradil celo življenje bi zapravil za en sex?! Bi si res želel to narediti, da žena in otroci odidejo od tebe?? Ok, je šlo čez mejo, ker si se poljubljal, vendar kaj si misliš, da je na tebi videla ta rusinja?! Da te je slučajno izbrala izmed mnogih in da si bil zanjo nekaj posebnega?! To so ženske, ki iščejo bogate moške in sponzorje. Bog si ga tudi vedi, kaj bi se lahko zgodilo, če bi pristal v postelji z njo. Lahko v neki sobi, kjer bi te čakalo presenečenje. Npr. fotografiranje, kako spiš s to žensko. Potem pa izsiljevanje za denar ali razkritje afere. Ali pa kraja tvojih podatkov, tvojih kartic … ti pa bi pristal pretepen pod kakšnim mostom. Moški ste preveč naivni.
ali pa ti naštima kakega otroka….
pretiravate, 29.01.2025 ob 10:30
Varati ni lepo, se strinjam. Avtor emotivno vara, kar je obsojanja vredno.
Ampak!!!
Pretiravate. Zakaj bi ženska bila prostitutka? Ker je Rusinja? Ja pa jade… naš direktor ima Rusinjo za ženo, po poklicu je arhitektka. Ne nakladajte mi takih prosim.
Razlika, ta je bila pa po poklicu rusinja. te so pa nevarne.
Avtor, za Slovenko je vsaka tujka kurba.
Vedno je v strahu, da ji bo lepša, mlajša, bolj prijazna, seksipilna, karizmatična,….tujka vzela to, kar misli da ji pripada. Kajti po raziskavi sodeč je vsa polovico Slovenk v zakonu zato, da imajo urejen ekonomski položaj. Tu ni popolnoma nobene ljubezni ampak zgolj nagon po izkoriščanju in poniževanju svojega partnerja.
Samo zato je glasna, ko neki Tomaž Gorec objavi da gre po nevesto na Filipine, ker se ONA DOBRO ZAVEDA, da se lahko zgodi da bodo po Gorcu začeli o tem razmišljati tudi drugi. In “ribnik” samskih moških se bo hitro izpraznil. Zato pa je taka gonja po tako mislečih, najsi bo to Tomaž, ti ali pa kdo drug, ki si upa razmišljati s svojo glavo!
Kakšni butasti odgovori. Tip se je zaljubil. Ja? V enem večeru se je zaljubil. Avtor, upam da boš naslednjič imel več poguma. Še en namig: loči se, ta vajin zakon ni vreden ne časa in ne energije. Mučita se skupaj, a ljubezni tu očitno ni. Osvobodi samega sebe in svojo ženo in pojdita vsak svojo pot. Morda pa le najdeta srečo z nekom drugim.
Forum je zaprt za komentiranje.