Neum-Hotel Stella
Bil tri leta nazaj z družino in ti iskreno povem da sem bil razočaran.Hrana enolična, ogromno stopnic do morja, tam pa takšna gužva da ne moreš pogrniti brisače če prideš ob 9 uri.Plaža zares umazana nobene sence in ogromno smeti naokrog.Vsak dan smo se nato vozili kopat na Hrvaško, ampak deveti dan smo se kljub 14 dni plačanem dopustu predčasno vrnili domov. Preglej še sam malo forum o tej destinaciji odločitev je pa tvoja. Pa lep dopust.
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem bila v Neumu pred 3 leti, pa sem bila zelo zadovoljna.
Bila sem v hotelu “Sunce”, ki leži direktno na plaži. Plaža sicer ni velika je pa čista in primerna za tudi za otroke.
Hotel Sunce je zelo velik in izredno lepo urejen, vse je bilo čisto, hrana zeloooo dobra, osebje prijazno in ustrežljivo… V sklopu hotela je še kavarna, picerija, restavracija – vse na plaži!!!
Cene so bile zelo ugodne, še posebej dobri pa so bili čevapčiči s kajmakom 🙂
Priporočam letovanje v Neumu, glede hotela pa dobro premislite, saj je hotel Stella res na vzpetini in do njega vodi ogromno stopnic…
Nataša
Lani sem bila v Neumu, v hotelu Sunce. Res je blizu plaže, hrana ni slaba, je pa zelo enolična. Osebje izredno prijazno, cene nizke, čiščenje hotela zelo skromno, plaže majhne, umazane in prepolne.
So pa možni različni izleti (v lastni režiji ali preko agencije), ker je kar nekaj zanimivih mest v bližini (Dubrovnik, Mostar, Medžugorje).
Dopust v Neumu odsvetujem, če pa že greste, pa si oglejte Mostar, je zelo lep, tudi Dubrovnik.
lp
Sicer bila tam pred časom, toda predvsem zaradi lokacije hotela Stella, na vzpetini, ne bi šla nikoli več. Točno 225 stopnic je bilo do sobe. In same stopnice po celem mestu, po cesti pa ni ravno fajn hodit. Edino hotel Sunce, morda. Neum je pač zame betonska džungla, ni ravno za dopust. Je drugih lepših krajev veliko, pa mislim, da niti ni več toliko cenejši kot je bil včasih.
Forum je zaprt za komentiranje.