Netflix
Na Netflixu sem naletela na eno korejsko serijo, ki mi je prav vsec.
Malo sem ze sama brskala, a veliko jih ima le angleske podnapise, kar mi sicer ni problem, ce govorijo tudi anglesko, poslusati korejsko in brati anglesko, mi pa zal ne gre.
Lahko priporocate se kaksno korejsko serijo, za kazero veste, da ima vsaj hrvaske podnapise? Ali pa anglesko sinhronizacijo in podnapise?
Druge so spanske in francoske serije, teh sem ze nekaj pogledala, katere so vam vsec, kaj bi priporocali?
Gledam pa vse zanre, edino kriminalne akcije me ne zanimajo, pa kaksna huda romantika tudi ne, ostalo pa kar vse, sf, drame, zgodovinske, vse to mi je ok.
serije, 14.10.2021 ob 00:23
Ne, slovenskih podnapisov ni, ampak ce das angleske in govorijo anglesko, super vse razumes.
Squad game me ne vlece, taka fama zdaj okoli te serije, me kar odbija.
Drugace vem, kako poiskat podnapise in sinhronizacijo, sprasujem bolj, kazere serije so vam bile dobre.
Ne serji. Razumete eno figo, če je 86 % potrjeno bralno nesposobnih in smo po tem v samem vrhu v Evropi. Potem boš pa angleško razumelo, če še slovenščine ne. Iz fakultet pridejo diplomanti, kjer komaj eden od stotih za silo obvlada en tuj jezik.
La cocinera de Castamar – odlična španska serija, ki te popelje v 18. stoletje. Ima tudi dobro poanto: na svetu so takšni in drugačni ljudje: slabi in dobri (in tisti vmes), nekateri te bodo izkoristili in v istem momentu pozabili nate, nekateri ti bodo vedno stali ob strani, nekateri pridejo in odidejo, nekateri ostanejo in postanejo pravi prijatelji.
Gen42, 14.10.2021 ob 10:24
La cocinera de Castamar – odlična španska serija, ki te popelje v 18. stoletje. Ima tudi dobro poanto: na svetu so takšni in drugačni ljudje: slabi in dobri (in tisti vmes), nekateri te bodo izkoristili in v istem momentu pozabili nate, nekateri ti bodo vedno stali ob strani, nekateri pridejo in odidejo, nekateri ostanejo in postanejo pravi prijatelji.
Gledala! Lustna serija.
Marocco mi je bila tudi vsec, pa High seas.
Spanske serije so mi ful hude.
Forum je zaprt za komentiranje.