Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nestrankarska vlada

Nestrankarska vlada

Kakšno je vaše mnenje o morebitni nestrankarski vladi? Meni se JJ niti ne zdi slab premier, a če bi se že moralo kaj spremeniti, sem za nestrankarsko vlado. V politiki bi rabili čisto nove obraze. Na daljši rok vidim v politiki na vidnejše mestu Anico Bidar. V zelo kratkem času je naredila velik napredek.

Odgovor na objavo uporabnika
Možnosti, 27.05.2021 ob 23:01

Kakšno je vaše mnenje o morebitni nestrankarski vladi? Meni se JJ niti ne zdi slab premier, a če bi se že moralo kaj spremeniti, sem za nestrankarsko vlado. V politiki bi rabili čisto nove obraze. Na daljši rok vidim v politiki na vidnejše mestu Anico Bidar. V zelo kratkem času je naredila velik napredek.

OMG. Anico Bidar??? Nimam komentarja.

Slab ali ne. Očitno je star, bolan. Za v penzijo.

Poglej si nove obraze, ki se pripravljajo na vstop v državno politiko. Najprej se kalijo po nadzornih svetih in upravah, potem grejo pa nad drzavo. Poglej si RD- predsednik atletske zveze, koliko si je nagrebel, zdaj bi šel pa še v parlament.

Kaj še nisi bilo dovolj nategnjeno od novih obrazov, takole ti povem, mladi pujski, ti tvoji novi obrazi so ob koritu zelo požrešni in prepirljivi, stari prasci pa imajo vsega dovolj, zase rabijo bore malo…

Tako je v živaljskem svetu, tako je v realnem svetu, ti bi pa nove obraze..

Vlada brez politikov bi bila edina smiselna.
Sicer pa… novi obrazi bodo samo povod za zmago jajota. Spet.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A se vam je že čisto skisalo? Anica Bidar???

Dajte malo manj na Facebooku brati novice. Anica Bidar, Matej Rotovnik, Mihael Bellis, Andrej Šumah in podobni kisajo možgane naivnemu folku, ki je nezmožen kritičnega razmišljanja in takih patetikov je na žalost vedno več. Groza, kaj delajo, upam da jih bo kmalu kdo odpeljal na sodišče.

zakaj nihče ne predlaga Fredija Müllerja?

približno toliko bi že odlegek kot tista anica…

hhm, 28.05.2021 ob 15:04

zakaj nihče ne predlaga Fredija Müllerja?

približno toliko bi že odlegek kot tista anica…

Bi bil Fredi sigurno manj škodljiv za našo državo kot IJJ in njegova ekipa.

Zqcpit, 28.05.2021 ob 15:08

Bi bil Fredi sigurno manj škodljiv za našo državo kot IJJ in njegova ekipa.

zakaj pišeš v svojem nicku qc namesto a?

Težko najdeš človeka, ki bi bil sposoben narediti več škode kot JJ.

Nestrankarska vlada? Misliš na enopartijski sistem in socializem in ljudsko skupščino, ki hara po ljubljanskih ulicah? Čista laž. Ne, hvala. Kakšen napredek je naredila ta tvoja kandidatka, tudi ni jasno iz zapisa.

Para Bellum, 28.05.2021 ob 05:02

OMG. Anico Bidar??? Nimam komentarja.

V začetku je bil tud moje mnenje v stilu: božemili, a seje tej ženski čisto utrgalo. Potem je nekaj časa nisem spremljala do zdaj. V zadnjih videih pa se mi je glede na začetek zdela bolj spravljiva in kultivirana, tudi bolje obvlada retoriko oziroma javni nastop. Presenetila me je prav ta sprememba. Pa mislim, da se ji niti ne gre toliko za stolček, ampak da je iskreno za spremembe na bolje. Hkrati pa zna biti tudi dovolj udarna, da kaj doseže. Pravzaprav bolj razmišljam, lahko se tudi motim.

No, Anica Bidar je skoraj tako sposobna kot Angelca Likovič.

Zakaj pa ne?
Slabše od fašista psihopatskega ne more biti.

A pa da bi nasli kje dusevno zdravega kandidata\kandidatko pa ne bi slo?
Norca imamo ze zdaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close