Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nesrečno zajubljena

nesrečno zajubljena

pozdravljene,

ne boste verjele, zaljubljena sem v 16 let starejšega poročenega moškega, očeta študentke. Najprej sem mislila, da bom grešne misli pregnala, ker sem tudi sama poročena in mama dveh otrok, a temu ni tako. Vedno bolj mi je všeč, njegov govor, stil….

Problem pa je v tem, da se potrjuje z ženskami. Ima razmerja z mladimi sodelavkami, čeprav to pred mano skriva, na skrit a nežen način tudi meni kaže da sem mu všeč, a se mi ne približa. Ne vem zakaj? A je to normalno? A sem normalna?

Si, si…

Si že normalna sam pejdi čimdlje od njega,da ne rataš nenormalna.
Zakaj bi se morala matrat za enega,ki ni samozavesten in se mora dokazovat na tak način.Ljubezen je lepa in ne boli,tako jo ustvarjamo mi z napačnimi partnerji.
LP in srečno

če želiš samo sex z nim ti je on idealen,ker kot vidiš mu ti nisi za nič drugega,kakor za sex…………….jaz,ne vem,če bi s takim,ki spi z vsako! ali so pa vse tvoje sodelavke zelo lepe????

Jaz se s takimi moškimi ne bi ukvarjala. Bi bila ti vesela, če bi imela takšnega moža? Razen, če ti gre pa le za sex… moraš pa vedet, da boš njemu pomenila le ena izmed mnogih. In čisto nič več. Upam, da si ne delaš utvar, da boš pomenila njemu kaj posebnega…

Zdravo!
Ti boš le ena črtica več in nič drugega. Kemija sicer naredi svoje, vendar se ji še vedno lahko upreš, ker imaš dobro namerne nasvete.

Pozdrav!

.za eno črtico te bo imel…….kot ostale!

Sara,

ni te vreden, je neodločen, nepotešen in nezadovoljiv moški – potrjuje se na ta način. Posveti se družini in uživaj s tistimi, ki te imajo radi.

Boris

Premagaj to. Te zadeve vodijo v ravnanja, ki uničujejo tvojo psiho in morda tudi vse, kar si do sedaj “gradila” s svojim partnerjem.

Sicer se lahko znajdeš v opisu tiste, ki razmišlja o tem, da se to enkrat mora končati. Pa čisto prav ima, škoda le, da bo po koncu poražena. Če se ne spustiš v to, si prihraniš svoj osebni poraz.

Če si pa samska… je pa zgodba malo drugačna. Ampak, ker je en metulj, ki leta naokoli, itak za sabo pušča opustošenje in nobenega zadovoljstva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close