Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu nesreča rez vozniškega izpita

nesreča rez vozniškega izpita

Pozdravljeni,

mene pa zanima, kako je glede povzročitve prometne nesreče brez vozniškega izpita, čeprav nisi kriv.

LP, Murnowsky

Pozdravljeni, kaj konkretno vas zanima? Če prav razumem je nekdo povzročil prom. nesrečo, eden od udeležencev pa ni imel v.d.? Kot navedeno kaj vas zanima? Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

pozdravljeni!!Ne ni bilo prometne nesrece,moz je vozilo prodal dobil denar,a je kupec rekoc da se vrne cez pol ure da uredita prepis in ostalo,nase vozilo odpeljal in se ni vrnil…Tako da je vozil vozilo,ki ga sicer je placal a je bila se vsa dokumentacija na mozevo ime,ker se na najine klice ni oglasal(moz je imel le tel.st kupca),naju je,posebej mene zgrabila panika,da ne bi kaj naredil z vozilom pisanim na moza(kradel gorivo,povzr.prom.nesreco),saj bi kriv bil moz.Zato sva nepremisljeno odjavila vozilo iz prometa,a ker bi za odjavo pitrebovala prometno in tablice,sva pac nespametno napisala izjavo da sta promwtna in tablice izgubljena in da je avto hranjen v garazi,ceprav sva vedela da ni tako,to je najina napaka,ki jo mocno obzalujeva a storjena je bila v obupu.Kupca sva tudi obvestila da sva avto odjavila in da naj avto parkira in pride po denar ali da uredimo prepis.No kupec se je vseeno odpravil cez mejo,oz.je omel namen avto pisan na moza odeljati…a na meji so ga ustavili in seveda ugotovili da je odjavljen iz prometa,in zasegli tablice in prometno,sedaj cakamo da z lj.pol.postaje pridejo po mozevo izjavo in da vrnejo tablice da moz znova prijavi vozilo v promet in takoj uredi prepis na tega kupca kar bi mogli atoriti takoj a zaradi kupcevega izogibanja nismo mogli…no in najina napaka je ta da sva podpisala in napisala izjavo da je avto v garazi in da so tablice in prometna izgubljene ceprav sva vedela da ni tako…a se niava zavedala posledic…le zavarovati sva se zelela:((((no zanima me kakano kazen lahko moz pricakuje

lejla98, z možem sta idiota! brez zamere

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close