Nesramna stranka
Ne boste verjali, kaj sem doživela. Že celo življenje imam opravka s strankami, pa me še nikoli nobena ni označila za nesramno in arogantno. Zadnjič pa je prišla ena stranka in se kar spravila name, da sem opravljala delo, ki ga sploh nisem in da stvari potekajo prepočasi. Ko sem ji hotela obrazložiti, da delavca, ki opravljata to delo, nista kriva za zastoje, mi je zabrusila, da to ni res ,da ona že ve, da lahko delo hitreje poteka. Ponovno sem ji poskušala razložiti, zakaj je prišlo do zastojev. Ni se ji dalo dopovedati, zato sem se umaknila. Zvečer je poklicala mojega nadrejenega in zahtevala, da se opravičim. Pri mojih skoraj 40. letih me je označila za mlado in naivno, arogantno študentko.Dobro, da imam podporo pri sodelavcih, ki so takrat delali z mano.Me je pa zelo prizadelo.Ne vem kaj je ženska imela od tega, da se je spravila name?
Dobrodošla v klubu! S podobno foro je ena zadnjič nahrulila mene – da denarja pa že ne bo dajale eni sfalirani študentki…O.k., njena izbira. Ko je bilo robo treba menjat, pa je bila tud študentka dobra. Ampak si je študentka zapomnila in menjave ni bilo…Nikar se preveč ne sekiraj, s arogantneži se srečujem vsakodnevno in niti eden izmed njih ni vreden, da bi se sploh spomnila na to..
apo prednisone prednisone 20mg tab price iv prednisone
https://prednisonet.com prednisone 200 mg tablets
prednisone 54899 prednisone prices buying prednisone without prescription
Forum je zaprt za komentiranje.