Nesramen voznik avtobusa
Včeraj sem se z avtobusom peljala v LJ. Plačam karto do LJ in se usedem. Nekje na sredini poti pa ustavi na eni izmed postaj. Čaka in čaka, nam pa nič jasno, zakaj. Nato pa vstane in gre do mene ter me nadere, da naj grem takoj ven iz avtobusa, češ da sem plačala samo do te postaje. Jaz mu pokažem karto, da sem plačala do LJ. On pa gre nazaj na voznikov sedež, ne da bi se mi opravičil! Ker sem bila rahlo v šoku, sem počakala do LJ in šla dol z busa. Danes, ko sem že “prisebna”, pa se sekiram, zakaj ga nisem nadrla zaradi njegove nesramnosti. Pa ne zato, ker je mislil, da sem plačala karto zgolj do tiste postaje. Vsak se lahko zmoti. Nadrla bi ga zaradi tega, ker je nadme povzdignil glas, namesto da bi povedal na lep način. Najbolj me je pa zmotilo to, da se mi ni opravičil. To je pa višek nesramnosti.
Se strinjate? Kaj bi vi naredili na mojem mestu? Bi ga tudi najraje nadrli?
bi tako storila. Več kot očitno potrebujejo pregled njegovega psihičnega zdravja ali pa vsaj bonton obnašanja pri delu. Vsekakor ima vsak od nas dolžnost da dvigne nivo storitev v Slo (vsak Američan je ob obisko Slo povsem zgrožen zaradi toliko neprimernega obnašanja kot ga opazijo v kavarnah, restavracijah, trgovinah, bankah, poštah..), tudi z prijavo neprimerne! lp
Forum je zaprt za komentiranje.