Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nesposobneži

nesposobneži

Danes se mi je zgodilo še nekaj, kar me je spravilo iz tira. Slišala sem, da v določenih ambulantah opravljajo zastonj testiranje za klamidijo. Ker ta bolezen nima posebnih simptomov, jo je težko odkriti in še lahko povzroča neplodnost, sem se odločila, da bom opravila testiranje. Za vsak slučaj sem poklicala na Ginekološko kliniko in vprašala, če se je treba predhodno naročiti? in presenečenje. Neka zmedena medicinska sestra me je vprašala, h kateremu njihovemu gin. hodim. Rekla sem, da ga nimam tam, ker samo študiram v Ljubljani. Nato mi je že v nesramnem tonu rekla, da rabim napotnico od gin. za takšno testiranje. Seveda sem bila zelo presenečena, da rabim napotnico, ker sem prebrala, da to opravijo brezplačno. Poklicala sem svojo gin. in jo vprašala, če je res. Rekla mi je, da ne potrebujem napotnice. Zato sem poklicala v drugo ambulanto, kjer tudi to opravljajo in so mi potrdili, da je res ne rabim.

Zelo sem bila jezna, ker medicinska sestra, ki dela v ordinaciji, niti ne ve, kako potekajo določene stvari. Zdi se mi, da do takih stvari ne bi smelo priti? npr. če bi kakšna ženska potrebovala informacije o kakšni bolj resni stvari, bi jih lahko ravno tako dala napačne informacije.

Jaz bi na Ginekološko kliniko poklicala še enkrat in zahtevala glavno sestro in se pri njej pozanimala za to zadevo. Če tudi ona ne bi nič vedela o tem, bi ji povedala, kaj mi je rekla moja osebna ginekologinja in bi jo prosila, da se o tem pozanima in da jo pokličeš pozneje, ta čas, pa naj dobi ustrezne informacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close