Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nespodobnost zdravnika

nespodobnost zdravnika

Včeraj sem šla k  zdravniku, ker se mi je poslabšalo stanje zaradi mojih kroničnih bolezni. Naj povem, da ga o mojih težavah in izboljšanju mojega stanja sploh ni zanimalo. Ves čas me je prepričeval, ustrahoval,.. naj se cepim. Tako sem šla z ambulante brez da bi dobila ustrezno obravnavo in pomoč, kar mislim, da zelo pod strokovnostjo. Da ne napišem, kaj zelo grdega.

Jaz se ne bom cepila!!!!. Če že sedaj doktorja ne brigajo moje težave in ne dobim ustrezne pomoči, bom prav gotovo, ob morebitnih stranskih učinkih cepiva, spet prepuščena sama sebi. Glede na to, da je ob cepljenju treba podpisat dokument, da sam nosiš odgovornost, se ne bom cepila.

Naj se biznis gredo kje drugje. Če ne bi “priskledniki” pokradili vsa sredstva v začetku leta, bi bilo sedaj več kot dovolj postelj, respiratorjev, zdravil,.. za vse in ne bi noben umrl.

“”Glede na to, da je ob cepljenju treba podpisat dokument, da sam nosiš odgovornost””

Kaj res? Podpisat moras dokument, da sam nosis odgovornost? Zakaj?? ?

Odgovor na objavo uporabnika
Grozodejstvo, 16.09.2021 ob 10:02

“”Glede na to, da je ob cepljenju treba podpisat dokument, da sam nosiš odgovornost””

Kaj res? Podpisat moras dokument, da sam nosis odgovornost? Zakaj?? ?

Jaz nisem nič dobila za podpisat.

Moj mož , tašča in teta so dobili( 2x ) v podpis neke papirje, seveda nihče prebral kaj podpisujejo. Starost  65, 84 in 91 let.

baba nora jaz bi te iz ambulante nagnala

Necepljeni NE verjamete v znanost.    Torej nimate kaj iskati pri zdravniku !    Kaj vam ni jasno ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close