Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nesamozavestni moški

nesamozavestni moški

Mislim, da neporočenih delovnih žensk ne gre kar enačiti s kurbicami. Ne samo, da ni prijazno, ampak je tudi zeloooo daleč od resnice. Kurbice seveda obstajajo, ampak to ne glede na zakonski stan, in vsekakor niso v večini. In sklepanje, da če se ni poročila, da je potem spala z veliko moškimi, je mislim da napačno.

Ni problem nesamozavest decov, ampak te je tip hotel skenslat na eleganten način; tako da te je malo pobožal po duški kako si oh in sploh!!!!

pameten dečko, glede na to, kakšn pogled imaš na sebe in na druge okoli sebe

samostojna ..aja tista tepka je letelo na post zanimive iz dne 11.7. kjer pravi…(….in nisem ena navadna tepka…), kar nekje z drugimi besedami pove, da misli da je nekaj več kot večina žensk, torej je ona žalila ostale ženske, ki jim ustreza drugačen način življena…

No sej drgac sva nekje na isti valovni dolžini, pač isto stvar tko pove drugi drgač, razumet se pa da na en ali drugi način kakor kdo hoče… seveda se zanimive ne da kar tko uvrščat ,dokler je ne spoznaš, lahko je res zanimiva in zaupanja vredna oseba, da bi si pravi moški lahko obliznil vse prste..

Sem prišla z dopusta, pa vidim, da je tema še aktualna.Tarantela, škoda da si me tako opredelila… Ker sem res razočarana nad moškimi sem hotela poizkusit z žensko :)) in ti pisati na mail.
Zakaj govorite toliko okoli denarja. Sem povedala, da mi to ni pomembno!Če pa naredim vse sama, se znajdem v vsaki situaciji, ne težim in kompliciram, jemljem življenje tako kot je, pa je očitno za navadne smrtnike pretežko razumet….Vsi ste tako obremenjeni…Glede tistega o številu moških pa menim, da dokler nisi z nekom, tudi ne moreš vedeti, če ti ustreza.In se jih z leti pač tudi nabere določeno število…Kar pa v teh časih sploh ni podatek…Vem pa, da če pride pravi, me drugi ne zanimajo…dokler je pač odnos tak kot je treba…

Marja, mal poglej okol sebe pa boš videla, da za moške , ki obletavajo 35 letnice so zanimive večinoma le za avanturce. Jaz govorim le o dejstvih, ki jih opaziš, če ne hodiš okrog glih z zaprtimi očmi.

Žena oziroma po tvoje “goska” (verjetno se imaš ti za gosko, pa naj bo po tvoje). Ti pač lahko res nudi vse, le avanture ti nemore. Te ti jih je lahko nudila le prej preden je postala “goska”. Verjetno si kje že brala da večina moških gleda in doživlja na sex drugače kot ženska. Ženska se mora na moškega tudi čustveno navezati, da uživa. Moški pa lahko brez problema z neznanko sexa in uživa in je zaradi tega veliko bolj podvržen skokom čez plot, ki jih opravi brez slabe vesti, zato ker se ne naveže čustveno nanjo, kar bi lahko motilo zakonsko zvezo….da ne bomo preveč o tem….

Kar se tiče tvojega odgovora Spiderju, ti dajem prav.

Vidim da si nekaj nastrojena proti moškim, saj jih vse enačiš z maminimi sinkoti. Slovenski sinkoti so pa zato taki, ker jih je mama slovenska Gos tako vzgojila. Vse žene enačis z goskicami, mame pa z gosmi :))) Le izobražene samske ženske 35 let so pametne!?

Marja zakaj si se (oziroma se boš) poročila z moškim, če si mu samo sexualni servis, dobiš pa nič??? Če bi bilo tako, se seveda nobena ne bi poročila… V sexu naj bi uživala oba, moški kot ženska in ne razumem zakaj bi bila ženska servis moškemu, razen če ženski ni do normalnih stvari, ki naj bi bile v zakonskem življenju.

A si tudi ti izobražena samska srednjih let ali si pa že celo postala mama “gos” in vzgajaš slovenskega maminega sinkota s polno ritjo? :)))

… nekoč sem bila v koži zanimive, poleg tega delam v zelo moškem okolju in moji kolegi v kolektivu so vsi stari okoli 35…

in se je očitno zgodil virus … ker ti gospodje svojim domačim gosem uhajajo čez plot ker; so ugotovili, da niso njihove babe za nobeno rabo … od njih zahtevajo keš, potovanja … za dom jih pa boli patak, nekatere celo v službo ne hodijo, tiste pa ki so bile v to “naterane” jamrajo kaj jim je tega treba, če pa ima mož zadosti dobro plačo … da ne govorim o seksualni suši v domači spalnici …

..ti dam čisto prav, da se začnejo “avanture” toda to je proces iskanja nove ženske … in kolikor bolj bogata je 35 letnica, toliko lažje se g. moški pri 35 odloči, da potegne črto čez staro vezo…(ker mu ni treba štartat iz 0)

eden od sodelavcev se je ravno prejšnji teden poročil in je rekel, da njegova nova full dela, da pa summa summarum zna čas bolj razporejat kot njegova prejšnja in je zato 24 ur več dogajanja in več vsega …

…da je poroka za moškega pred 30im itak kiks, ker je nedozorel in vidi samo do čvrstih joškov ….

..drugače pa vseh moških ne enačim z zgoraj napisanim, toda distribucija kaže, da je razmerje med diplomanti in diplomantkami 40:60 .. preprost izračun, ki pokaže, da vsaj 20% diplomantk izvisi … (glede na to, da je moških v tej starotni kategoriji več kot žensk…lahko hitro potegneš ven kateri spol je ta bolj komot)

..in nisem nastrojena proti vsem moškim …. ampak samo proti moški miselnosti, da so izobraženke kurbe, egocentrice, karieristke …

No, moja miselnost pa ni taka…da so izobraženke kurbe, …
Kar se mene tiče mi je všeč, če ima tudi ženska diplomo za seboj, pa četudi je njena izobrazba večja od moškega…saj za pravo zvezo ni pomembna izobrazba…če se dva dobr štekata, se štekata z izobrazbo ali brez nje…

Kar se pa tiče drugega dela…kako naj moški pričakuje gospodinjski servis od bogate 35-letnice, pa nič zahtev od potovanj, edini dobitek je manj sexualne suše :))), zato se pa mu ni treba ločiti, ker itak skače čez plot celo s sodelavko in celo ne poterbuje izgovorov, doma pa ima “gos” za gospodinjski servis, če se izrazim po tvoje.

Ne vem kolko gnarja se pri vas vrti v službi, vendar mislim, če ima moški tolk gnarja, da ne ve kam z njim, le tak se ločuje in ko se naveliča, se tudi drugič loči in tako naprej…ali pa iam ženo doma za gospodinjsko pomočnico on pa hodi na službena potovanja vedno z drugo lepotico. Torej je za njega najboljša žena “goska”, ki poskrbi za urejen dom in otroke. Nekatere goske so pa tudi zelo srečne, da so tako materialno preskrbljene, skrbijo za otroka, pa še v sex jih zvečer nihče ne sili. Tudi taka zakonska zveza je lahko srečna za oba, če sta oba zadovoljna in tako tudi uživata.
Ljudje so si pač različni in vsak si lahko uredi življenje tako, kakor mu paše.

Torej, a je tudi tebe virus napadel in si se poročila z ločencem???

zanimivo, da nisi poštekal poante … delovne navade so stvar stanja duha in se izražajo na vseh področjih življenja … tako da, kolikor jaz lajf vidim je slaba uslužbenka (delavka) tudi slaba skrbnica doma…

…kar se tiče mojih sodelavcev … smo zgornji srednji razred … toda tipi so ugotovili, da je ravno plača žene tisto, kar ga loči med razredom ford fokus in mercedes …

To pa ni vedno res. Veliko je žensk, ki hodi v službo zelo urejenih in imajo tudi vse pošlihtano v službi kar se dela tiče… Če pa kdaj slučajno prideš k njej na obisk domov, pa bi človek potreboval teden dni, da bi vse pospravil. :)))
Kar nekaj znank je takšnih…

So pa tudi ženske, ki imajo v službi in doma vse pošlihtano. Ali pa nikjer nič…
tudi take poznam.
To velja enako tudi za moške…

p.s. zaenkrat sem tudi jaz zgornji srednji razred, le da nisem pripravljen dati denarja vsaki 2-4 leta za nov avto ranga 15 tisoč in malce več EUR. Najmanj pa me moti, da si ne morem kupiti novega mercedeza…za rabljenega bi že imel :))) so druge stvari zame bolj pomembne v življenju…

..ali pa jih ti preslabo poznaš…

..primerjava z avtomobilom je pa karikirana…

…in res je vprašanje kaj je zate srednji razred…

..recimo srednji razred ni zapufan do vratu…

Jih kar dobro poznam… :)))

Jaz nisem eden tistih, ki jemlje vse na kredit. Samo z gotovino kupujem, od avta naprej, vsakič pa probam iztržiti tudi kaj popusta in ga v večini primeru tudi dobim. Zame je srednji razred, če imaš OD NETO nekaj čez 200.000 SIT seveda če imaš že rešen ob tem stanovanjski problem. Če pa tega nimaš je pa tudi to dosti premalo.

Tisto primerjavo z avtomobilom sem razumel….

– res…? jaz jih pa kar nekaj poznam, ki imajo naročen čistilni srvis, ali čistilni servis mami … (seveda se jim to redko zareče)

200 000 neto zame ni srednji razred (ker že samo jaz zaslužim krepko več), to je zame sistem “iz rok v usta”

O tem ko sem jaz govoril je za Slovenijo srednji razred.
sej pravim tudi 400.000 SIT je hitro premalo, ker so potem tudi potrebe večje. Namest avta za 5 mil SIT hitro kupiš tistega za 7,5 mil sit, tako je pri cunjah, dopustu…. Skratka več zaslužiš več porabiš…Skratka nimaš nikoli dovolj denarja, vedno se nekaj najde, da moraš še šparati, če hočeš imeti…

Tudi jaz poznam, ki imajo čistilni servis ekrat na teden. Ampak zame je stanovanje intimna stvar en zaseben prostor in ne maram in se tudi ne bi dobro počutil, da bi tujci hodili v moje stanovanje. saj če sproti za seboj pospravljaš je itak vse OK. Tisto akcijo sesanja pa tud ni problem, vsaj za nas ne.

glej ni se mi treba opravičevati,

govorila sva o delovnih navadah, diplomi, skrbi za dom … se strinjam, da je to intimen prostor, toda jaz ženske ne ocenjujem kako ima doma pospravljeno, ampak po tem kako ONA skrbi za svoje zadeve (torej, ženska z maminim čistilnim servisom pri meni nima nevemkakšnega ratinga, če pa ima čisto povprečno službico pa sploh ne)

…še vedno menim, da univerzalno velja, da se delovne navade kažejo povsod

Hmmm kdo pa se sploh opravičuje???

Jaz povem le svoje mnenje…

Če ženska doma živi v svinjaku, ta sigurno ne skrbi dobro za svoje zadeve, saj to tudi spada zraven!!!

To si me pa vornk razočarala s svojo izjavo, da ženska s povprečno službico nima pri tebi nobenga raitinga.
Zame so take ženske kot si ti, že po ratingom in jih sploh ne uvrščam na lestvico :)))

Ti kar uživaj v svojem pogledu na svet :)))

Marja napisala :

govorila sva o delovnih navadah, diplomi, skrbi za dom … se strinjam, da je to intimen prostor, toda jaz ženske ne ocenjujem kako ima doma pospravljeno, ampak po tem kako ONA skrbi za svoje zadeve (torej, ženska z maminim čistilnim servisom pri meni nima nevemkakšnega ratinga, če pa ima čisto povprečno službico pa sploh ne)

A lahko prosim ….tole malo razložiš….sploh zadnje vrstice..

Hvala !

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Preprosto .. nekatere ženske sfolgajo zahtevno službo, domači managment in otroke

nekatere pa potrebujejo izdatno pomoč maminega čistilnega servisa kljub temu, da imajo uradniško službo od 7-15, kjer se baš ne pretegnejo

… in iz prve grupe ne poznam nobene, ki bi jim mama hodil čistit, dočim iz druge grupe je to v moje okolju bolj pravilo kot izjema …

..zato tudi pravim, če ima nekdo delovne navade štima vse in povsod, če jih pa nima je pa kaos povsod (seveda, če se ne najde kaka mami, ki komu rit odnaša)…

…sicer pa … se sprašujem, če ti nisem slučajno stopila na rep … take babnice se rade hvalijo da delajo … ama hvala je edino delo, ki ga zares obvladajo :)))

Marja..meni stopila na prste ??…eeh…v službi sem cel dan…zaslužim dovolj, mami mi je že zdavnaj umrla….za hišo, vrt skrbim sama… otroc so veliki…lahko bi bila že babica…..zraven imam pa nekaj , kar dvomim, da boš ti kdaj sposobna imeti…spoštovanje do vseh, ne glede kaj so in kaj delajo… le da so dobri in pošteni…

In prosim..ne bodi tako zajedljiva, ker ti popolnoma nič nočem, le tvojega odgovora nisem čisto skapirala….prav ?

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Meni je pa hecno, da se vrednost ženske ocenjuje po tem, ali sama opravlja gospodinjska opravila, ali jih ne. In če prav razumem, tako ocenjujete celo bolj ženske kot moški.

Mislim, kakšen užitek in kakšno ustvarjalno delo pa je gospodinjenje? Osebno menim, da je potrebno imet brlog pospravljen in urejen, da se človek dobro počuti in da ne začnejo razsajat bolezni. In treba je poskrbet, da so cunje oprane in zlikane. In da je na mizi zdrava hrana, po možnosti vsaj zjutraj in še enkrat v dnevu. Od vsega naštetega mene osebno veseli edino kuhanje. Opravim sicer vse, ker v enočlanskem gospodinjstvu tega dela ni toliko, da bi se splačalo dobit kakšno pomoč. Če bi mi pa to delo požrlo več časa in bi me oviralo pri početju drugih stvari, bi ga pa brez slabe vesti komu oddala. Mami sicer ne, čeprav bi to ona še vedno z veseljem počela, bi pa mene motilo, da se mi meša v gospodinjstvo. Kakšni najeti zunanji pomoči pa vsekakor.

Ko je Marja napisala, da ‘nekatere ženske sfolgajo zahtevno službo, domači managment in otroke’, si jaz za razliko od nje pod tem nikakor ne predstavljam, da tudi čiščenje nujno same opravljajo. Učinkovit ‘domači management’ je zame tudi to, da si sposoben ocenit, da tvoje ure, ki bi jih porabil za čiščenje, lahko nekomu plačaš, ti pa v tem času opravljaš svoje, bolje plačano delo, ali pa se posvečaš ljudem ali stvarem, ki te veselijo.

PRAVI MOSKI-vsec mi je tvoj komentar!!!! zelo dobro napisano!

Potem pa je srednjega razreda zelo malo, ker je večina Slovencev zapufanih do vratu. Tudi premožnih.

Vzamivea Slovenca, ki ima 200 jurjev neto plače na mesec? Solidna plača za slovenske razmere. In ima en X avto, za kateerga je pač vzel največji kredit, kar se je dalo. Potem pa našemu Slovencu povečajva plačo na 400 jurjev, torej dvojno. Kaj misliš, kaj bo naš Slovenec najprej nardil? Normalno, kupil si bo dvakrat dražji avto…Evo in spet je zapufan do vratu..

Poznam ljudi, ki so za slovenske razmere zelo premožni, pa vendar so zapufani, ker živijo na meji svojih zmožnosti. Ljudje smo pač taki. Več denarja imaš, večje so ti tudi “potrebe”..Zato je danes težko živeti komot in biti nezapufan, je kar umetnost.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No ja, malo nabijaš.

Večina izobraženih moških, ki jih poznam, ma 90 procentov, ima izobražene ženske. Ne pa poznam enega z diplomo, ki bi imel žensko brez šol..zato je to, da je za žensko izobrazba ovira pri iskanju tipa, privlečeno za lase…Vsaj v mestnem okolju to ne drži, na vasi mogoče.

samostojna strinjam se s steboj…sploh pa z zadnjim odstavkom, si dala Marji vedeti, da nima pojma o “domačem managmentu”…in ekomomiji.

Jaz ki nisem ekonomist vem, da se mi recimo ne splača keramike polagat, čeprav jo znam sam. Meni bi polaganje keramike vzelo več ur časa kot pa izkušenemu mojstru. Jaz pa lahko med tem časom s svojim delom(poklicem) zaslužim dost več denarja…

ali pa se vama ne sanja, kako malo je treba, da so stvari doma poštimane …

in lepo prosim, redki so dandanes delodajalci, ki sploh še plačujejo nadure in ne mi klobasat o tem, da vajina ura stane več kot ura mojstra keramičarja … ker so preverjeno, vsaj ta dobri svinjsko dragi…

…poleg tega … polaganje ploščic meni nekako ne pade pod “gospodinjska dela”…

.. aja pa še to … moj moški enakovredno prispeva delež k proračunu kot delež k gospodinjenju…

…ama očitno kot jaz nisem “prava” ženska, tudi on ni “pravi” moški :), pač živiva življenje, ki je v nasprotju s splošno miselnostjo pravih slovenjceljnov in njihovih gosk

Ne vem, komu si tu replicirala, ampak po moje seveda ni nič narobe, če imata z možem tako, da enakoverdno prispevata h gospodinstvu in v družinski proračun..

Kot po moje tudi ni nič narobe v družini, kjer služi le mož, žena pa je skoz doma in skrbi za hišo, otroke…Kakor pač komu paše..

Jaz pač mislim, da je smisel nekega razmerja mogoče tudi v tem, da se partnerja dopolnjujeta (kjer ima en manj, ga drugi dopolni…); ne pa da tekmujeta drug proti drugemu ali s egersta “jaz dam toliko, torej moraš ti dati isto.”

Moderna “emancipacija” je zajebala predvsem ženske. Ogromno žensk, ki so živele čisto normalno življenje, je čez noč pod nauki med nogami ovelih feminist postalo čist zafrustriranih ker ne zaslužijo toliko kod njihovi moški, npr..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close