Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nesamozavestni moški

nesamozavestni moški

Mene vzemi, pa se te ne bom bal.

z mavričnim vitezom sta razvila zelo zanimivo debato-nisem mogla prenehat brat. še posebej mi je všeč to, da sta oba ostala na kulturni ravni pogovora (kar je že prava redkost na teh forumih)
Vsak od vaju ima svoj prav, jaz pa bi se podpisala pod tvoje poste. To so pravzaprav moje misli.
Pa srečno.
LP, Vesna

Smrk.
Kako si mogla?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

zanimiva, tudi jaz sem ena, ki ima oz. je imela podoben problem

sicer ne vem koliko si stara, toda moja ugotovitev o moških je sledeča ….

samozavestne in neodvisne ženske se naučijo cenit šele po 35 letu, ko ugotovijo, da baba, ki je zgolj doma ali nosi domov neko povprečno slovensko plačico predstavlja za njih eno hudo finančno breme… ker pač imajo tudi one oči za cunje, pa potovanja, ono i ovo, česar si same s svojimi dohodki seveda ne morejo privoščit

tisti, ki tule nabijajo o temi money is not important … ne vedeo, da je denar nujni ne pa edini pogoj za dobro vezo … večino partnerskih problemov izhaja iz denarja, takoj na drugem mestu pa je sex

tako da bi vsaj jaz rekla, da moškim iz tvoje starostne skupine manjka še ne klofuta v lajfu in ena poštena lekcija, da danes pač ena plača ni dovolj, da preživi cela familija in da je čas, da si najdejo eno žensko, ki se zna obrnit in več prispevat k družinskemu proračunu…

kar se pa z zateženostjo samozavestnih in neodvisnih bejb tiče pa tole … tiste, ki premorejo ti dve kvaliteti običajno niso zatežene, hujše so tiste, ki so samo wannabe “samostojne, neodvisne in dobro situirane”

Zelo pomembno je,da so skladna mnenja obeh glede zadev povezanih z denarjem… ce ne,so tezave garantirane.Vem iz lastnih izkusenj.:-(

Zelo simpel, poglej okoli sebe in ugotovila boš, da je precej več uspešnih žensk kot uspešnih moških; tisti ki pa so uspešni so pa sami petelini

tako da, žal v Sloveniji je tistih ta kul moških samo nekaj promilov od celone populacije …

jaz se bolj sprašujem zakaj tako

Zanimiva!

Moja izkušnja je pa ta, da se samozavestnih žensk bojijo tisti moški, ki v partnerstvu želijo imeti nadvlado. Ko opazijo, da jim to ne bo uspelo, se hitro umaknejo z raznimi izgovori.

Potrpežljivo čakaj, saj pride pravi!

*********Si ti srečen? meni se, po postih sodeč, ne zdiš preveč srečen človek, čeprav si, kot praviš, poln duhovnih vrednot. te vrednote te ne osrečujejo ravno.******

Mavrični ni srečen zato, ker ima preveliko plačo. Predlagam, da gre k šefu in prosi, naj mu plačo zniža za ene 30%. To ga bo osrečilo in napolnilo z duhovnimi vrednotami, ki jih bogati nimajo :-)))))

Sem že storil, pa je rekel, da nima pravice do tega.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Sej lahko tisti višek nakažeš tudi na moj račun. Pravzaprav bi bilo to še najbolje za tvojo srečo in pa duhovnost.

Zelo simpel, poglej okoli sebe in ugotovila boš, da je precej več uspešnih žensk kot uspešnih moških; tisti ki pa so uspešni so pa sami petelini

——-

Mislim, na kateri drogi si pa ti? In kaj je tvoje merilo uspešnosti? A bova šla šteti slovenske poslovneže in direktorje firm in ugotavljati, kateri spol prevladuje? Raje ne, ker se boš hudo osmešila..

Uspešna ženska je redkost, zato pač izstopa. Uspešen moški pa ni v bistvu nobena redkost.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi jaz sem do nedavnega sodila v isto kategorijo kot zanimiva (delovala sem energično, nedostopno,odločno..)… toda sedaj se je situacija spremenila in našla sem tipa, ki mi je dokazal, da je to le zunanja podoba… v duši pa se skriva ženska, ki se pusti voditi (le pravo osebo je potrebno srečati)
Denar pa ne igra popolnoma nobene vloge.. se sploh ne obremenjujeva s tem, kaj kdo ima

Pa veliko skromnosti imaš tudi v sebi?! 🙂

Ni nič bolj neumnega in patetičnega, kot lažna skromnost.

če je dobra, je dobra, nimaš kaj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kar se tiče situiranosti in materialne preskrbljenosti, verjetno res nisi ena navadna tepka.

Kar se pa tiče iskanja primernega partnerja, tukaj pa si res ena velika tepka. Predvsem je problem v tvojem obnašanju do drugih.

Žal se vsega in tudi pravega moškega ne da kupiti z denarjem :)))

‘Pravi moški’, a ne moreš spat pa hodiš ljudi zmerjat? Iz vseh tehle postov, če bi jih prebral, ni bilo nikjer rečeno, da hoče kupiti moškega.

Dejstvo je, da če malo preračunaš številke, je primernih moških za uspešno žensko zelo malo. Sploh enkrat, ko je ženska čez 30. Že tako je nevezanih ljudi po 30. letu malo. In težko je koga najti. Zato kakšna teh let naredi kompromis, samo da se spravi v vezo. Uspešne urejene ženske pa niso navajene tako živet in delovat, ampak se raje malo bolj potrudijo in dosežejo tisto, kar želijo. Pa tudi za ceno tveganja neuspeha.

Jaz v tem ne vidim nič slabega, nasprotno, zdi se mi edina možna pot. Da pač iščeš, kar ti ustreza. In če ne najdeš, je to tudi sprejemljiva možnost. In ne konec sveta, kot mogoče za kakšno pridno ubogljivo piško, ki brez moškega sploh ne more funkcionirat.

Je pa seveda res, da je poleg slabe statistike (malo primernih razpoložljivih moških) lahko ovira tudi v nas samih. In včasih je slaba statistika lahko tudi izgovor da ne odpravljamo ovir, ki so v nas. Ali gre pri ‘zanimivi’ tudi za ta problem ali ne, pa ne moreva vedet ne ti ne jaz, a ne. To bo pač morala ugotoviti sama. In zmerjanje nekih neznancev na forumu ji pri tem gotovo ne bo v pomoč.

Lep dan želim.

Pusti telefonsko, boš videla odziv! 😉

Ej samostojna, koga pa sem sploh zmerjal??? Pa pustimo to, jaz se raje vrnem k temi…

S teboj se strinjam v tem, da je res zelo malo primernih moških za “uspešno” žensko, ki ima 30 in več let. Prav tako velja tudi obratno; je tudi zelo malo primernih žensk za “uspešnega” moškega okoli 35 let.

Prvič: večina v teh letih je že poročenih oz. ima stalnega partnerja ali kako drugače urejeno svoje zasebno življenje.

Drugič: tisti, ki so pa še samski, so: ali kakšni pijančki(moški), ali kakšne čudne zakompleksane ženske nenormalnega obnašanja (opaziš jih že na videz), potem so to kakšni drugače normalni ljudje, le da ne znajo navezati stika z nasprotnim spolom in se raje drzijo bolj doma-take težko srečaš in jih je največ, ali pa osebe z uspešno poklicno kariero, te pa se ločijo na take, ki jim samski način življenja ustreza (so bolj avanturisti), in zahtevni, samovšečni zaverovani vase, vse kar je pod njihovim nivojem zaničujejo in gledajo zviška. Med te spada tale “zanimiva” :))) Potem so med samskimi še ločenci, te pa pustimo ob strani…

Že zdrava kmečka logika ti pove, da dva z enakim karakterjem in značajem običajno ne pašeta skupaj. Če hoče imeti en glavno besedo, jo pač drugi ne more imeti.

Takšen tip ženske kot je “zanimiva” je lahko dobra za pravega moškega samo za kakšno avanturico, družbo, zabavo…IN NIČ VEČ!
Moški “neavanturist” se pa raje prej pametno umakne in pri njej dobi vtis “nesamozavestnega” moškega.

Tip moškega kakršnega verjetno želi “zanimiva” so že vsi oddani (sicer izjeme vedno obstajajo in bo verjetno tudi ona nekega dne našla svojega princa iz sanj).

Zanimiva, si se vprašala,če mogoče sama sebe preveč ceniš
In ti,ki so ti povedali, da se te bojijo, so ti povedali ZAKAJ se te bojijo. Mislim, da tisti, ki se te resnično boji, se ne bi še bolj nizko spustil z izjavo da se te boji, meni je to malo za lase prevlečeno. Drugače je pa treba malo okrog hodit in malo družbo zamenjat in potem vidiš da je še kar nekaj samskih, ločencev in potem še vdovcev. Z leti je vedno težje spoznati nekoga, ker ni več takih prilik kot v mladih letih.

Iskren odgovor? 🙂

Nekateri moski, tako kot nekatere zenske iscemo zanesljivo partnerko. Ce je partnerka zelo zahtevna daje obcutek, da te bo zaradi svojih visokih kriterijev pustila, ko bos zabredel v kaksne tezave in to se seveda ne slisi kot nekaj, kar bi lahko trajalo. Nihce pa ni popoln 100% svojega zivljenja – we all have our ups and downs.

Ce je partnerka spala z veliko moskimi to pomeni, da nima ravno tezav s sirjenjem nog; nakar se seveda moski vprasa, kaj mu jamci, da bo pri njemu kaj drugace in da ne bo le se ena stevilka (ko ji kaj ne bo pasalo in bo besna, bo pac sla sirit noge drugam, kot je to ves cas ze pocela; volk iz koze pac ne more).

Najhujsa pa je partnerka, ki je po eni strani zahtevna do resnega partnerja, po drugi strani pa je prej zivela posteljno razgibano zivljenje. Partner se trudi, da bi zveza delovala, drugi pa ga imajo za budalo, ker so jo lahko sami brez vseh teh problemov veselo “uporabljali” (in potem se vprasa, zakaj ji mora ravno on pri tridesetih brisati rit, ko je bolana in zakaj ni bil raje eden izmed tistih frajerjev, ki so od nje zastonj dobili najboljse pri dvajsetih?)

Kot vidis, smo tudi moski zahtevni.

Tomaz

Pozdravljeni.

‘Pravi moški’: tisto, ko si ji rekel ‘ena velika tepka’, tisto sem jaz prebrala kot zmerjanje. Sicer pa se tam v prvih dveh tretjinah strinjam s tvojimi zadnjimi navedbami. Še vedno pa mislim, da se ‘zanimive’ po teh par stvareh, ki jih je napisala, ne da soditi in kar uvrščati v neko skupino. Tako kot tudi tebe ne po tvojih ali mene po mojih.

‘kren’: kaj pa si želel povedat s tistim stavkom o številki??

“pravi moški”

sem se od srca nasmejala tvojemu pisanju …

..oba ne morete biti glavna… he, he , he pa še kako res… samo ta glavni so najraje ravno tisti, ki se imajo za najpametnejše… vsak dejansko pameten ve, da ena glava ve veliko, dve pa še več…

nasledna fint, da so “zanimive” 35 letnice zanimive zgolj za avanture… em tukaj se skriva vsa perverzija tvoje(da ne rečem moške logike like yours)…

…če bi ti goska s katero si se poročil nudila vse, avanture ne bi bile potrebne…

..Spider… a veš koliko direktorčkov in šefičev je nesposobnih in so tam zgolj zaradi slovenceljske miselnosti, da šef mora biti dec… in koliko je tajnic, ki takim šefičem odnašajo rit?

“zanimiva”..
to te sicer ne bo potolažilo, toda odgovor na vprašanje zakaj se skriva v članku o “zakonskih posredovalnicah” in so napisali, da je profil moškega iskalca … srednja šola, brez ambicij… profil iskalke pa izobraženka… neako dobiš ven tudi odgovor…

… slovenski moški so vzgojeni v mamine sinkote s polno ritjo, taki pač ne bodo nikoli ambiciozni in dobri partnerji, ker za to se je treba trudit…
..tako, da biti izobražena je bog pomagaj slabost ne pa prednost… pri iskanju moškega seveda… ker si pač tipi želijo ponižno babnico s stalnim seksualnim servisom…za protiuslugo pa ne neudijo baš nič…

…se pa jim v 30h zgodi, kot ti je ena že pisala, da jih sreča pamet… da ugotovijo, da je njihova nežna goskica postala mama gos, a žal samo gos, ki teži za vsako figo, poleg tega pa z njo na nobenem področju več nič ni…

moram komentirat, moški in ženske smo le ljudje in vsi smo krvavi pod kožo. Merila so različna tako med ženskami kot tudi med moškimi. Eni rabijo dokazovanje in “izstopanje” nekateri ga ne maramo. Glede na različnost sem prepričana, da lahko najdeš človeka, ga začutiš.
Verjamem glede na prebrano, da si ženska, ki ve kaj hoče pardon, ki ve kaj noče, mogoče imaš previsoka merila. Moje mišljenje je, da vsak osebek na planetu najde “sorodno dušo” ! Kar se pa samozavesti tiče, je pa prav, da jo imaš, kaj bi brez nje???? Najprej moraš imeti rad sebe, da lahko imaš rad druge.

od prevelike samozavesti,lepote oh in sploh se lahko zgodi da boš kar sama,pa ne zato ker se te moški bojijo,po moje ni ravno tako ampak ker se mi zdi da si prepolna sama sebe in ti nihče ni dovolj dober,če se motim ….se opravičujem

:))

Poljub je kralj dotikov

Tomaž …

tvoje pisanje na forumu vseskozi spremljam preprosto zato, ker mislim, da imaš point in ti običajno kar pritrdim. Kar se papisanja žensk tiče, si ga pa totalno polomil.

V končni fazi je izbira partnerja nekaj takega kot izbira naložbe. In v bistvu te sploh ne razumem, zakaj izobražena dekleta enostavno označiš za “nezanesljiva” s previsokimi cilji. Kolikor jaz vidim izobražene ženske okoli mene jim je jasno, da so leta suhih in leta debelih krav in da še tako pridnemu možu lahko zaškriplje. To enostavno jemljejo v zakup kot življensko tveganje in še nobene od teh žensk nisem videla, da bi se svojemu možu odpovedala, če mu je zaškripalo zaradi razlogov, ki so izven njegovih moči. Seveda je tule ne majhen ampak … od moža pričakujejo, da se poskuša izkopati iz dane situacije, ne pa da brezvoljno poležava doma na kavču p9o principu “Bog dal bog vzel”.

Kar se pa tiče kurbic … sploh ne vem, kaj ima to veze z izobraženkami, delovna ženska, je delovna ženska … in domnevam, da zanimiva tega posta ne bi pisala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close