nesamozavestni moški
Nič nismo nesamozavestni. Samo take bejbe so ponavadi zelo zatežene bejbe, ki so uporabne za eno eventuelno še za par dodatnih noči, nikakor pa niso primerne za resno zvezo. V kolikor si resnično materialno dobro situirana, potem se bo slej ko prej našel pravi macho, ki potrebuje denar in zna lagati, ter ima dovolj pameti da ti ne bo nakladal da se te boji. Sploh pa, to so ti moški rekli? Da se te bojijo? Ne verjamem. To so ti samo na lep način povedali, da ne želijo imeti nič s teboj.
Ma ne to ni res, da se bojimo karkšnihkoli bejb.! Samo morajo bit res bejbe.
Še nekaj bi tu dodal o samozavesti. Ko je bila debata o FKK plažah ste vse zaprisežene nudistke in se vedno sončite vsaj zgoraj brez?!
Letos sem že večkrat bil na takšni plaži a nobene bejbe, žene, dekleta, niti none??? Le jaz pa se ena dva strica sta bila! Kaj je vreme še premrzlo da vas ni ali vam res tako primanjkuje samozavesti?
Pa lep pozdrav in lepe, vesele, tople počitnice!
strinjam se z Nerodo. Mislim, da ti moški skušajo na prefinjen način povedati, da ne želijo imeti kaj s tabo in za izgovor ponudijo strah. To po moje nima nič konkretnega s samozavestjo. Verjetno pa je boljše, da ti povedo na takšen način, ker bi se drugače počutila zelo slabo. Premisli, morda pa si prezahtevna oz. preveč povdarjaš dobro situiranost. Na tvojem mestu tega ne bi obešala na tako velik zvon.
Zanimiva, ja, imaš prav. Večini moških res primanjkuje samozavesti, ko se srečajo z žensko, ki izstopa iz tradicionalnih patriarhalnih shem. “Tradicionalni” moški (in takih je pri nas za razliko od večine razvitejših držav velika večina) se dobro počuti samo, če je v vsem “zgoraj”. Tako pač je in bo še dolgo. Želim ti veliko sreče v iskanju primernega partnerja; škoda, ker sem že poročen -:)))
Ja saj vem, da je moški čvek, samo tole pa moram komentirati. Imam nekaj prijateljic, ki imajo high profile job, ojoj…. Vse so zadrte, polne enih pravil, tako si želijo uspeti v moškem svetu(priznajmo si, da posel to je) da so pozabile kaj v resnici so.
Izgubile so ves smisel za humor, vsakodnevno dokazovanje jih tako izmuči, da niso več prijetne za okolje :))))))
Zato razumem, da jih moški ne obletavjo, ker jih še prijatelji težko prenašamo.Večino kaj dr. Rugelj reče se mi zdi smešno, nekaj pa vseeno drži-ženske niso vež ženske. Škoda. Ker je bit to tako luštno :)))))
Mojca
Ja, Mojca, in kaj ženske “v resnici” so?!
Morda “pomočnice človeku” (kot je menda pred par leti zapisal nek slovenski klerik)? Skratka ustvarjene, da svojim gospodarjem kuhajo, perejo, likajo, fafajo, rojevajo in ko so iztrošene in za gospodarja nezanimive mižijo na obe očesi ter tiho in vdano trpijo?!
Daj, pojasni no malo.
Nikoli , tudi v mladih letih nisem marala tipov , ki so se izkazovali in na nek način vsiljeno skušali mi približati . Veliko raje sem imela tisto manj nasilno komunikacijo , ki je prišla sproščeno , nastajajoč iz primernega trenutka. Niso vsi nesamozavestni , pač pa pametni in imajo pravi pristop .
Dejstvo je, da če bi bila ‘ena navadna tepka’ bi veliko lažje našla tipa. Ampak zdaj ko nisi, ni pomoči:) Ker tudi če bi se potrudila in se delala da si tepka, ne bi bila zadovoljna s tem, kar bi dobila, ker tepka pač nisi. Tko da pač bodi še naprej taka kot si, pa enkrat boš srečala pravega.
Tudi tisti, ki so v paru, so nekateri včasih zelooooo osamljeni. Nekateri dosti bolj osamljeni kot mi, ki smo trenutno pač sami. Ker osamljenost ob človeku je dosti hujša kot osamljenost v samoti. Vsaj iz mojih izkušenj.
Pozdravčk
verjetno si močna osebnost in imaš karakter, takih ljudi se drugi na nek način res bojijo
da pa imajo nesamozavestni, nezreli, čustveno invalidni mamini sinčki- ki mimogrede prevladujejo- okrog sebe raje povprečne ženske, ki v ničemer ne izstopajo, je pa jasno, ob taki pač lahko izpade res car in se ne rabi bati, da mu bo sesula prenapihnjeni ego
Na keš in avte padajo bejbe, ki tega same nimajo. Ona pa keš ima, torej ni razloga, da bi padla na enega tipa zarad keša.
Zanimiva, moški smo po naravi takšni, da hočemo biti glavni v razmerju z žensko. In če je ženska samozavestna, potem je moški malo težje glavni. To je vse.
Glej, če je ženska dobro situirana, potem je logično, da jo zanimajo moški, ki so tudi sami takšni, kajne?
Ženskam, ki palijo na tipe, ki imajo keš, pravimo keš *****. Kaj pa je pol tip, ki bi se rad družil z dobro situirano žensko, čeprav je sam brez keša? Keš k*rac?
Skratka, normalno je, da si išče partnerja med sebi enakimi.
Torej revni z revnimi, bogati pa z bogatimi?
In kje je tu ljubezen?
Kaj ne bi bilo bolj normalno v socialnem smislu, da bi se ujeli revni pa bogati med sabo. Navsezadnje premožen ne potrebuje še več denarja. Tisti revnejše narave pa bi lahko premožnemu dal nekaj kar premožen zaradi svoje ujetosti v denarju ne bi mogel?
Ne, ker revni in bogati živijo v različnih svetovih. Bogati igrajo golf, hodijo v opero in na počitnice v Grčijo, vozijo se v dragih avtomobilih. revni ne počnejo nič od tega, vozijo se z avtobusom, tudi potrebe imajo druge. karikiram, ampak poanto sem zadel.
Zamisel, da bi se bogata ženska poročila z revnim tipom, da mu finančno pomaga, pa je čudaška in celo malo sprevržena. Sej ona ni Karitas. Poročila s ebo s tistim, s katerim bo uživala življenje, ne pa iz usmiljenja.
Ne, da se jim gnusijo. Ampak, če se bogata ženska poroči z revnim tipom, potem več ne bo mogla živeti tako, kot prej. Morala se bo prilagoditi njemu.
Glede ljubezni pa je tako, da sam pojem ljubezni ni nekaj imaginarnega in nedoločljivega, jaz v neko vzvišeno idejo čiste ljubezni niti ne verjamem. Družijo se med sebolj ljudje, ki imajo nekaj skupnega.In taki s epotem tudi “zaljubijo”, se pravi navežejo en na drugega. Interesi so zelo pomembni in način življenja.
Potem bogata ženska misli le na svoje koristi, ker pač ne bo mogla živeti kot prej.
Smisel življenja v dvoje je pa delati kompromise in razmišljati za korist obeh in ne le zase.
To, da bi revni prinesel v njeno življenje duhovne vrednote, ki jih morda ona nima je pa nepomembno?
In od kod ideja, da je bogata ženska nujno brez duhovnih vrednot?
Kompromise, da. Ampak kompromise med sebi nekimi. Če bi nekdorad živel na račun drugega, pa to ni kompromis, ampak izkoriščanje, zavito v celofan “duhovnih vrednot.”
Če je revni tako zelo duhovni bogat in ne rabi denarja (ker mu ne pomeni veliko); potem je po moje najbolj naravno, da si poišče eno prav takšno žensko, s epravi tudi duhovno bogato in ne preveč premožno. In bosta imela kompaktno življenej, polno duhovnih vrednot. Mar ni tako?
Spaider ti si en velik materialist in delaš razlike med ljudmi,kar pa ni v redu.Mavričnega viteza bi pa zelo pohvalil ,ker dobro razmišlja.Najvažnejša stvar med dvema mora biti ljubezen na prvem mestu,ne pa denar.Zato pa je danes toliko ločitev,ker ni prave ljubezni in zvestobe med obema.Mnogim je važno samo bogatstvo,čez eno leto,dve pa žal ločitev.
Forum je zaprt za komentiranje.