Najdi forum

Saj ne bom mogla spati, rada bi v NEROTU naredila CD mp3.
Iz mape MOJA GLASBA vlečem komade v nerota, pač malo mešano
a on mi jih razvrsti po abecedi, kako bi to preprečila.
Recimo, če imam od enega pevca tri komade, mi jih da skupaj.

LP

To je pa lstnost datotečnega sistema (ne more si zapomnit vrstni red datotek v imeniku) in z nerotom se ne da nič rešit. Rešitev je da si narediš playlisto. Druga rešitev je da pred vsako pesmijo dodaš številko…

Hvala, bom jutri.
Še to mi povej, če imam v mapi MP3 in nekompresirane se pravi
klasične in če hočem narediti CD mp3 a mi nero pretvori tiste, ki niso v tem
formatu avtomatsko odnosno, če tega nero ne naredi, kako naj sama
pretvorim.

LP

Če imaš to možnost v čarovniku, potem ja, drugače pa ti datoteke zapeče takšne kot so. Se pravi, da če daš datoteko z wav končnico ti tako tudi zapeče na cd.

Drugače za pretvarjat datoteke iz WAV v MP3 uporabi cdex:
potem pa preimenuj 3 v cdex_install.exe

lp

Evo še enega:

Še en problem, če posnamem 2 ali tri pesmi a še lahko potem kdaj drugič dosnemavam, meni ne pusti.

LP (sem še lahko sitna)

Sem si ga ogledala, vendar je to preveč za moje znanje.
Sem pobrisala.

LP

Lahko če si izbereš Multisession, drugače pa ne gre.

Ali pa uporabi InCD ,kjer CD-RW uporabljaš kot trdi disk.Ko pa je poln,ga zapečeš na klasičen CD.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

To ti je bil riper in konvertor… eden najlažjih za delat z njim. Pa res ne rabiš ne vem kakšno znanje zanj, razen če ne znaš angleško, ja, potem je pa preveč…. ker znanja ni.

sorry, lp

Lady L

Sem ubrala linijo majnšega upora in potegnila dol tisto kar je mp3 je pa ista pesem v različnih formatih, z angleščino sem pa bolj na tesnem, pa kaj mi
nuca pogovorna agleščina, moraš biti tudi v računalništvu doma, jaz sem pa
komaj pred vrati.

LP

Tudi to je varianta, samo z linijo najmanjšega upora ne boš vedno prišla skozi, veš.

Če bi si ga ogledala (ko si ga imela na PC-ju), bi videla, da sploh ni tak bav-bav, ampak luštkan programček za ripat komade (iz CD-jev v mp3) in pretvarjat le-te v več formatov. Samo s tem (original-kar prinese sabo) lahko pretvarjaš iz wav v mp3 in obratno, če pa si snameš na njihovi strani še dodatne kodeke npr. ogg ali katerega drugega pa še v te in obratno.

Če kdaj zbereš pogum in ga snameš, ter instaliraš, komade konvertiraš z desnim klikom na komad in “Convert to”, naprej pa po želji: kam, v katero mapo itd. Včasih je treba tudi malo raziskovat, sprobavat, se igrat in ne kar takoj počepnit pred problemom. Saj zaj***t nimaš kaj dosti. Pa si narediš recimo kopijo enega komada in potem sprobavaš (da ti ostane cel), če že kaj zdrekaš, ane?

Punca, mogum velja!

Lp, Lady L

Ga že imam, koša nisem spraznila, pa če bi namesto kritike napisala še malo več navodil bi te še rajši imela. Oprosti mi, sedaj si pa grem ravnilo za gips tiščat, srbi, da sem že tečna.

LP
ps mogoče še boš pa napisala kaj
.

Hvala vam za trud, uspelo je, tisto z ravnilom in s pretvorbo WMA v MP3.

Lepo! Lahko zaupaš s čim si to naredila? (Mater sem žleht)

lp, jst

Verjetno misliš na program za pretvorbo WMA vMP3 in mi seveda ne
verjameš. Link oziroma program sem vzela tvoj, grem na dBpower AMP
music converter v mapi izberem pesem dvoklik nanjo nastavim mp3 (lame)
in convert. Sem še pa pobrala dol kodeke ker iz WMA v MP3 ni šlo.
Tako, boš sedaj verjela. Povej mi, če je WAV (valovi) nekompresirana muska.

LP
ps Drugič me namesto “punca” poimenuj “baba”, saj sem stara za dve
punci.

Evo, dve babi na kupu in se že grizeta….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Saj se ne kregava, jo bom še rabila. Pero, daj mi povej zakaj je v tem
programu “audio CD input in kako in zakaj se uporablja.

LP

Z muziko se ne bavim kaj dosti, zato ti žal ne znam odgovoriti.

Predvidevam pa,da je to povezava s kablom od CD pogona na zvočno(to povezavo ima skoraj vsak računalnik vgrajeno)-in signal, ki pride od tu ,potem obdeluješ.

OK, baba… tuki maš link, ker se men ne da pisat:

Imaš pa nekako prav, he he he he….. zdele grem pa Perota ugriznit!

Lp, Lady L

Pero, da te ne bom res… pazi na “uporabne” dele! :))))))))))))))))))))))))

lp, jst

Aja, pa o wma še tole:

Sem prej prehitro poslala!

LP, jst Lady L (baba N#2 ;))

Kaj te muči pomanjkanje beljakovin,maščob in holesterola?

Pero, si postal diagnostik? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close