Najdi forum

Imam zadnjo verzijo programa za peko NERO, CD-RW pa 40x Teac.

Čeprav imam CD medije ki podpirajo tudi peko nad 40x mi Nero pokaže možnost le 32x hitrosti pečenja. Any idea ? Mogoče zato ker sem pomnilnik nastavil ročno na 70 MB ?

Tistih nekaj sekund ti bo pomenilo le to, da bo cd bolj zanesljivo posnet, saj ni vse v hitrosti. Zato pa tudi audio cd-je snemamo z nižjo hitrostjo.
Zato: 32x huh, a se spomniš, kako smo mencali, ko smo snemali še na 2x in 4x 🙂

Saj se ne gre za sekunde, ampak za načelo če bi temu lahko tako rekel.

S Teaci so neke težave…Naloži najnovejši firmware.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Verjamem ja, tudi sam sem se veselil max. hitrosti snemanja, rezultat so bili nezanesljivo posneti ali uničeni cd-ji. Ta pameten odneha, saj veš. Saj so res poceni, ampak raje jih imam posnete kot v košu. Pazi, da boš snel res pravi firmware, drugače se ti lahko primeri, da boš moral po novega Teaca…

No, za tako pomoš lahko samo rečem – hvala ! Za firmware ne vem sicer kako funkcijo ima točno, sem pa na strani http://www.teac.de/dspd/en/support/index.html
našel update za svoj pekač.

Hvala !

Če uporabiš neustrezen firmware za svoj hardware, poti nazaj ni. Podobno je z nadgradnjo BIOS-a. Marsikdo se je že opekel.

Vso srečo pri nadaljnjem snemanju, upam, da ti bo odslej vse brzelo dosti hitreje.

lp Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close