Najdi forum

Nero – image recorder

Kaj je narobe z Nerom, če mi kaže samo image recorder – kot da lahko speče samo slike???

Ne prepozna ti rekorderja ane ampak samo Image recorder. No težava je v tem da imaš starejšo verzijo Nerota. Nasnemi si 6 tko in ti bo lepo delalo

Nasnela sem 6-ko in se mi noče naložit, javlja “neveljavni parametri ukazne vrstice”. Kaj pa zdaj?

Uporabi originalni program,ki si ga dobila zraven pekača pa bo delalo.

ne bo šlo, ga nimam več, ne vprašat, kako to :(.
Nero 5.2 (prejšnja verzija) je bil originalen, update za 6-ko sem naložila. Še kakšna ideja, kaj je narobe?

Ali ti je pekač s starejšo verzijo Nerota normalno snemal? Ti cd-enota sicer normalno deluje, jo imaš na seznamu (Moj računalnik)??

takole je: najprej sem imela originalno verzijo, ki je šla v maloro, ko sem mela okužen računalnik in se je disk formatiral. Potem sem naložila originalno verzijo 5.2 (od sodelavca) in je kazal, da zazna samo image recorder, kot da lahko peče samo slike. Nekdo tuki mi je svetoval, naj updatam Nerota na verzijo 6 in ko sem to naredila, se mi je pojavila ta napaka- “neveljavni parametri ukazne vrstice”.

Sicer mi pekač v redu dela in je na seznamu hardwarea.

Praviš da imaš Nero Burning Rom 6.6.0.1 ??? …če ne si ga pa potegni dol če se da… in če še vedno ne gre ali pa če si že provala točno to verzijo povej …
…navedi še znamko/model pekača in operacijski sistem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close