Nero 8 Nero StartSmart
na novo so mi naložili računalnik in s tem tudi novega Nerota (v naslovu). Zapisovati na DVD ali CD gre ok. Če pa želim nato na isti DVD zapisati (zapečti) še nekaj slik, mi ga vrže ven in napiše naj vstavim zapisljiv disk.
Vse možnosti sem pregledala in ne vem, zakaj se ne da dopisati še na disk, kjer je še dovolj nezasedenega prostora. Tako imam vse polno DVD-jev, kjer je še nezasedeni prostor.
Mi lahko kdo pomaga? S prejšnjim Nerotom teh težav nisem imela!
Formatiranje cd-jev ali dvd-jev, ki ga predlaga It, je dejansko možno, in sicer na RW kot tudi na navadnih zgoščenkah. Vendar to dvoje omogočajo le novejše verzije Nerota (opcijo je treba izbrati že ob nameščanju Nerota).
Rešitev je pogojno uporabna, saj večina predvajalnikov ne zna brati filmov s tako zapečenih zgoščenk. Glasba načeloma ne povzroča težav. Kljub vsemu pa tako zapisovanje ni povsem zanesljivo in enakovredno klasičnemu. Tudi dosnemavanje, ki ga želi PIAF, včasih zataji. Odvisno od znamke medija, pekača in hitrosti zapisovanja.
Morda je boljša izbira začasno zapisovanje na flesh diske (ključek), ki so sedaj res poceni, ko se nabere dovolj datotek, pa vse skupaj zapečeš na cd ali dvd, brez dosnemavanja.
Za snemanje lahko na spletu dobiš skoraj povsem enakovredne programe, ki so brezplačni. Torej, ni nujno potreben ravno Nero.
Forum je zaprt za komentiranje.