Nerezine
Pozdravljeni!
Letos se nam je ponudila priložnost, da počitnikujemo v Elanovem počitniškem stanovanju blizu Nerezin. Na Malem Lošinju še nihče od nas ni bil, zato me marsikaj zanima. Imamo tri majhne otroke in ne maramo počitnic v mestu, v hrupu, v gužvi. Kako je tam okoli Nerezin? Je kaj miru ali je velika gužva? Je bil mogoče že kdo v teh Elanovih apartmajih, kako so opremljeni? Če kdo ta del otoka bolje pozna, naj se, prosim lepo, razpiše. Hvala.
Pozdravljena,
naša izkušnja po letovanju v Nerezinah je zelo pozitivna. Predvsem zato ker smo tam letovali v začetku septembra, ko ni bilo gužve oz. je bilo tam za naše pojme ravno prav dopustnikov. Odgovarjala nam je plaža saj smo lahko kombinirali pesek, skale, betonsko plažo ali travo. Poleg tega imajo na otočku tudi FKK plažo.
Trgovina v naselju je solidno založena.Poti za sprehode skoraj ne zmanjka, odvisno od kondicije. Če si želite malce aktivnosti na dopustu se lahko zapeljete do Osorja in dvakrat dnevno opazujete prehod ladij skozi osorsko ožino. Pojdite v vasico Lubenice in v mesto M. Lošinj in V.Lošinj. Mogoče si boste vzeli čas in se s turistično ladjico odpeljali na otok Ilovik ali Susak.
Možnosti je veliko.
Če bomo letos imeli srečo bomo tudi mi letovali v Nerezinah in se že v naprej veselim tega.
Vse je predvsem odvisno od vas in vaše volje ( in financ ) predvsem pa želje kakšen dopust si želite.
lp
lep pozdrav!
pesa sem ti na starševski čvek pisala , pa tam verjetno nisi brala.
apartmaji niso v nerezinah ampak kake 2km pred nerezinam, naselje lopar. tu imajo apartmaje še druga slovenska podjetja .V loparju je plaža že 10 let nasuta z drobnimi kamenčki, v morju so kamni, pa senca je tudi. kakšnega showa in džumbusa pa tudi ni . imajo gugalnice. zvečer greste na sprehod ali z avtom do nerezin , kjer imajo trampolin, pošto, lekarno,. apartmaji so tako po vrstah postavljeni, da nobeden ni daleč od plaže.
zraven je zelo urejen kamp , nekaj apartmajev ima tudi to podjetje
Forum je zaprt za komentiranje.