Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neregistrirani

Neregistrirani

velkom tu d klab ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Očitno mi je uspelo, da sem opažena. Sam vrli Sadni pomaga, da sem opažena.

lahko pa ti odpreš temico v stilu: Klub DoSadnega u 3PM

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zaradi tega ne bo manj psihičnih težav, če se to ukine. Saj niti ni to razlog. 🙂

Veliko uspeha, če misliš z borbo reševati svoje težave.

Haha Avtorica je samo dokazala, kako si pa ona “ne dela” tabelic in “ne zapisuje”, kdo je v kakšnem odnosu s kom. Ne, če bi to počela, bi morala priznat da je prav taka kot tisti, o katerih piše. :)) in spet si imela svojih 5minut, bravo! 🙂

Danes opažena, jutri že pozabljena. O mojih preteklih postih izpred treh mesecev pa še danes nekateri radi razglabljate :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Yup, bolj kontradiktorna skoraj ne bi mogla izpasti.

Sadni, napiši še nekaj postov, da bo ja tema dalj časa živa.

yep … saj samo za to gre pri temicah ☺

Jaz ti pa svetujem, da odpreš še 20 podobnih tem teli, mogoče nas boš nekega dne prepričala, da se ti nikoli ne vtikaš v življenja drugih :>

Če ti ne bi odprla teme ne bi imela Kat. kam pisat.
Veš kako bi jo lahko za**la, če bi bila “tiho”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne delam seznama, kdo se mi vse pusti, tu pa tam se najde kdo, ki povzdihuje….nad mojimi posti, tudi ti spadaš na seznam :P[/quote]Eh, Calipso ti si še ena v vrsti, ki je podala “negativno mnenje” na registriranovo fehtanje po ZS-jih….
Sedaj pa teka za tabo in cvili k ga “tišči”…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No škoda da je ta izjemna tema tako hitro šla v pozabo…
Naj se tu zahvalim vsem, ki odkrito in prikrito paktirate z mano in me podpirate pri mojem delu, ki mi namenjate vaš prostor da disku, da lahko spravljam gor svoje backupe tabel in podatkovnih baz (lol), posebno bi se pa zahvalila tistim, ki avtorici potrpežljivo odgovarjate na njene realne ali irrealne probleme in vse protislovne mešanice stvarnega in metafizičnega in nerešljivega in nemogočega, da bo vendar našla pravo smer in bo konec neskončnih zank svetobolja in samopomilovanja. Pa še posebno priznanje njeni odlični terapevtki.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

…. kaj pa župniku za lepo opravljen obred? :)))))

ehh … pejt ti nekam … sedaj si pa uničila statistiko širokih, zamaščenih,, mahedrajočih, preko stola visečih ženskih riti MON_a[/quote]

NM-3w, če si eno monovko videl oz poznaš takšnih mer kakor si jo opisal še ne pomeni, da smo vse take 😛

Bikini_, je pomembno za čvek, da imaš dobro rit? Res me zanima, kako bi nam razložila korelacijo med čvekom in dobro ritjo ?

ehh … pejt ti nekam … sedaj si pa uničila statistiko širokih, zamaščenih,, mahedrajočih, preko stola visečih ženskih riti MON_a[/quote]

NM-3w, če si eno monovko videl oz poznaš takšnih mer kakor si jo opisal še ne pomeni, da smo vse take 😛

Bikini_, je pomembno za čvek, da imaš dobro rit? Res me zanima, kako bi nam razložila korelacijo med čvekom in dobro ritjo ?[/quote]
ste tudi take, da zasedete same celo klopco v parku za 3 osebe ☺

Bikini_, je pomembno za čvek, da imaš dobro rit? Res me zanima, kako bi nam razložila korelacijo med čvekom in dobro ritjo ?[/quote]
ste tudi take, da zasedete same celo klopco v parku za 3 osebe ☺[/quote]

Ne bodi tako skromen, moja rit pokrije tretjino tivolskega parka….za klopce pa bolje, da ne veš kje se mi vse “zataknejo” :))))

Ne delam seznama, kdo se mi vse pusti, tu pa tam se najde kdo, ki povzdihuje….nad mojimi posti, tudi ti spadaš na seznam :P[/quote]Eh, Calipso ti si še ena v vrsti, ki je podala “negativno mnenje” na registriranovo fehtanje po ZS-jih….
Sedaj pa teka za tabo in cvili k ga “tišči”…… ;)[/quote]

Revše, ki tuli in cvili kar naj, ni moj oz naš problem, da drugače ne zna reševati ovir na čveku…v življenju

…. kaj pa župniku za lepo opravljen obred? :)))))[/quote]On_ tisto risanko z jelenčkom si poglej in daj mir 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ste tudi take, da zasedete same celo klopco v parku za 3 osebe ☺[/quote]

Ne bodi tako skromen, moja rit pokrije tretjino tivolskega parka….za klopce pa bolje, da ne veš kje se mi vse “zataknejo” :))))[/quote]
,tr mora imeti Bikini majhno in čvrsto ritko, da babje riti MON_ov padejo še v statistiko

Ne bodi tako skromen, moja rit pokrije tretjino tivolskega parka….za klopce pa bolje, da ne veš kje se mi vse “zataknejo” :))))[/quote]
,tr mora imeti Bikini majhno in čvrsto ritko, da babje riti MON_ov padejo še v statistiko[/quote]

Prav malo mi je mar za njeno rit, še manj za statistiko 😛

,tr mora imeti Bikini majhno in čvrsto ritko, da babje riti MON_ov padejo še v statistiko[/quote]

Prav malo mi je mar za njeno rit, še manj za statistiko :P[/quote]
šej … če si hotela izraziti svoje mnenje — ga lahko natipkaš ☺
o občutkih babnic pa itak največ vedo O.B. in olvejz vloški ☺

Rit lahko pri čveku poskrbi z višje harmonije:)))

Rit lahko pri čveku poskrbi z višje harmonije:)))[/quote]

Res ? Zanimiva teza. Nisem še opazila, da bi mi lastna rit vplivala na moje razpoloženje, bolj harmonične odnose.

Evo jst sem si zapisal, da maš dobro rt. To oseba moškega spola ne sme spregledat…. A to v tem smislu…. uuuuu… kakšna ritka…. fantje, to bi treba vidt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close