Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neregistrirani

Neregistrirani

Jst mam boljšo od tebe 😛

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bikini, zanima boš postala šele, če boš nekje napisala, da imaš kake težave. Potem bodo tebi obesili vse, kar drugi napišejo. Potem bo lahko 5 oseb pisalo, vse bodo tebi obesili.
Če boš kdaj imela kako težavo, rabila kak nasvet, pazi, da pišeš pod drugim nikom.
Drugače večina jih je čisto normalnih. Tu in tam se najde kak osebek, ki nima svojega lajfa, zato pa dela analize drugih.

ehh … pejt ti nekam … sedaj si pa uničila statistiko širokih, zamaščenih,, mahedrajočih, preko stola visečih ženskih riti MON_a

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V takih primerih je nujno treba priložiti dokazni material. 🙂

Jst mam boljšo od tebe :P[/quote]

Bomo zabeležili v evidenco. 🙂

Zakaj pa se ti ukvarjaš z njo ?

Meni je vseeno kaj počne Katenjka in kakšne evidence vodi..To je njena stvar. Njene statistike ne vplivajo na moje življenje.[/quote]

Zato, ker mi teži.

Samo ti pa si čez les. Če pišeš o svojih težavah na forumu, potem lahko tudi pričakuješ, da se bodo ljudje vtikali v tvoje življenje. Kako pa naj ti drugače pomagajo ? Haha

Te kliče po telefonu ?
Hodi sredi noči zvonit na vrata ?
Kako teži ?

Preko foruma pa mi nihče ne more težiti, razen, če sam ne želim sebi dokazati, da mi nekdo teži.

Zakaj pa se ti ukvarjaš z njo ?

Meni je vseeno kaj počne Katenjka in kakšne evidence vodi..To je njena stvar. Njene statistike ne vplivajo na moje življenje.[/quote]

Zato, ker mi teži.[/quote]

Teži tebi, ki si tako nevpeta v to virtualno življenje, tebi ki se ne zanimaš za druge, tebi ki ti je vseeno za to, kar se dogaja…?

Sadni, vidva s katenko sta res lep par. Tudi ti težiš Marku, če se le da. Celo poste o Marku odpiraš. Se ti zdi to normalno? Normalna oseba ne gre odpret teme z naslovom v stilu: M. je gej.

Robi, ne delaj se nevednega.

Veliko veš o forumaših, kako to?

Zato, ker mi teži.[/quote]

Teži tebi, ki si tako nevpeta v to virtualno življenje, tebi ki se ne zanimaš za druge, tebi ki ti je vseeno za to, kar se dogaja…?[/quote]

Ribica, si dobila novo kost za glodat?

Teži tebi, ki si tako nevpeta v to virtualno življenje, tebi ki se ne zanimaš za druge, tebi ki ti je vseeno za to, kar se dogaja…?[/quote]

Ribica, si dobila novo kost za glodat?[/quote]

A mene tut poznaš?:)) Upam le, da ti ne težim, ker pol samo še štrik za vrat:).

Ne, ribica, pojma nimam kdo si. Te še nisem zasledila tu gor ali pa se te nisem zapomnila.
Sadnega, ki se ves čas vpikuje v Marka in odpira neokusne poste na njegov račun pa človek ne more zgrešit.

Hahahahaha. S tem si se samo izdala zdaj, da se skrivaš za tisočimi vzdevki 😉

Sadni, v vsaki temi imam drug nik. To sem jasno napisala.

Razumem. Težave, takšne in drugačne imamo itak vsi. Samo jaz težav ne pridem reševat na forum. Vsaj svojih ne.

Bikini, pametno.

Saj vem zakaj se gre..A si zgrešila (ne vem, če namerno ali nezavedno) pomen mojega pisanja.

Če že omenjaš primer Sadnega in Marka, ti povem to, da se Marko ni pritoževal, da mu Sadni teži, pa čeprav je o njem odpiral teme.
Če razumeš kaj želim povedati.

Robi, si mogoče tudi opazil, da sem odprla temo in da nisem Katenjke prav nič omenjala? Poglej moj prvi post.

Robi, uredništvo naj ukine opcijo iskanja – išči po avtorju, pa bo.

Sicer pa, če nekdo mene bere, zbira podatke, analizira, mu lahko dostavim čips, smoki in druge grickalice, da bo lažje opravljal delo. :))

Lahko ti zamenjaš nick, stil pisanja bo pa ostal isti. Pa nevem kaj imaš od tega, da greš zdej mene napadat, kaj ima tist primer z M. pa mano sploh opraviti s tvojim ? Da niti ne govorim, da je od tega že več mesecev.

Katenjka je fajn ja, quality beyba. Te moti, ker imam o njej boljše mnenje, kot o tebi ? Haha, women… :>

zbiralce mojih bravur in “analiz” o tem nicku prosim, da mi redno 1. v mesecu dostavljajo delta zapise za pretekli mesec.
Hvala

[sup]aja … za nagrado pa lahko z lastno glavo na polno nabijajo v betonski zid.[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sadni, tako tebe kot Katenjke nisem jaz na začetku prav nič omenjala. Najprej me je ona napadla, potem še ti. Branit se pa smem, a ne? Bi se pa zelo zasekirala, če bi imel ti o meni dobro mnenje. Potem bi vedela, da sem res v krizi.

Še tole. Ta tvoja tema je očitno namenjena samo iskanju pozornosti. Kot da na ves glas kričiš, kako želiš bit opažena, a obenem se skrivaš pod tisočimi nicki. Tole je zame ena velka komedija…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close