Neregistrirani
Bikini, zanima boš postala šele, če boš nekje napisala, da imaš kake težave. Potem bodo tebi obesili vse, kar drugi napišejo. Potem bo lahko 5 oseb pisalo, vse bodo tebi obesili.
Če boš kdaj imela kako težavo, rabila kak nasvet, pazi, da pišeš pod drugim nikom.
Drugače večina jih je čisto normalnih. Tu in tam se najde kak osebek, ki nima svojega lajfa, zato pa dela analize drugih.
Zakaj pa se ti ukvarjaš z njo ?
Meni je vseeno kaj počne Katenjka in kakšne evidence vodi..To je njena stvar. Njene statistike ne vplivajo na moje življenje.[/quote]
Zato, ker mi teži.[/quote]
Teži tebi, ki si tako nevpeta v to virtualno življenje, tebi ki se ne zanimaš za druge, tebi ki ti je vseeno za to, kar se dogaja…?
Lahko ti zamenjaš nick, stil pisanja bo pa ostal isti. Pa nevem kaj imaš od tega, da greš zdej mene napadat, kaj ima tist primer z M. pa mano sploh opraviti s tvojim ? Da niti ne govorim, da je od tega že več mesecev.
Katenjka je fajn ja, quality beyba. Te moti, ker imam o njej boljše mnenje, kot o tebi ? Haha, women… :>
zbiralce mojih bravur in “analiz” o tem nicku prosim, da mi redno 1. v mesecu dostavljajo delta zapise za pretekli mesec.
Hvala
[sup]aja … za nagrado pa lahko z lastno glavo na polno nabijajo v betonski zid.[/sup]
Forum je zaprt za komentiranje.