Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neregistrirani

Neregistrirani

Calypso

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BAxNwpKBaaU

Kolikor sem te uspel prebrati,si žleht ženska.K večjemu si grozna še toliko bolj,ker si ženska.Če si.

Še s palico se te nebi dotaknil.

a lahko tole po kmečko natipkaš: a ga bo tvoj nocoj namočil al ne ☺
čeprav tile rogovi … da mu jih nisi že nataknila ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moji rogovi te bodo branili.Lahko te pa tudi zbodejo če ne boš pridna:)))

Tudi v grozljivosti se skriva lepota 😛

Ne hrepenim po dotikih, tako da ne bom za nič prikrajšana 😛

Pa je kaj na tem, da se da oceniti, da ima nekdo v redu natalno karto nekdo pa slabo? Oz zadnjič sem nekje zasledila tvoj tekst, da si navedla o Houstonovi, da je imela slabo aspektirano – kako se to ve? Je npr to slabo, če nimaš v karti nobenega “kvadrata” in veliko “trikotnikov” ? Daj antilopa, malo nas razsvetli s tem znanjem. Hvala 🙂

Si živi primer slabih kvadratov in trikotnikov.Zazri se vase:)

Ne, sebe čuvam, drugi ste bolj primerni za * v glavo (saj veš kaj mislim, kajne?) :DD

V ljubezni vidim neke opozicije, kvadrate in konjunkcije s saturnovskimi vplivi statičnosti s perfekcionizmom in neputunskim idealizmom in zasanjanostjo ter nerealnimi pričakovanji. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdo se ti le pusti kost bedna.J……š samo sebe,vsaj kdaj dobiš..

Antilopka imaš zgoraj “klic v sili” Opazila je da ji ni pomoči…usmili se je in sklempaj eno pozitivno natalno:)) haha

Vsaka ženska si želi imeti takšnega “zajebanega” v ekipi. da bi po drugih streljala, a ne? 😀
Samo jaz delam na svoje, tako lahko puščice streljam na vse strani, saj se znaš umikati? :))

Ne delam seznama, kdo se mi vse pusti, tu pa tam se najde kdo, ki povzdihuje….nad mojimi posti, tudi ti spadaš na seznam 😛

mheeeee jokaš al si že vse stolkla okrog sebe haha

Zakaj bi jokala??! Folka je več kot preveč…jokaš morda ti, ker imaš zavoženo življenje, si nesiguren vase in nimaš nobene perspektive kaj bi s sabo – kar zjokaj se nad svojo bedno in debilno eksistenco; morda se ti med jokom porodi kakšna ideja.
Ko se že ukvarjaš z mano – lahko bi se bolj potrudil v nesramnosti in zlobnosti do mene, če se ne zmoreš bolj potruditi je res bolje, da se tega več ne greš (ne z mano, niti s kom drugim).

Tudi Antilopka je dvignila roke :))

Roke gor, ali pa streljam!

Bo pa kdo drug bolj prijazen od nje :PA

Si zdaj si po novem komentatorka na monu, ali kaj se to greš?

haha Matiuž,ti na vsak način danes hočeš streljat…tako ali drugače:)))

A veš da tud če si neregistrirana, je tvoj slog še kako prepoznaven in tudi tisti ki smo registrirani, nam ni vsem do druženja. Tole pišem neregistrirana, da si ne boš umišljala da me poznaš preko vzdevka. Če si ena zmešana forumašica ali par njih dela tabelo, še ne pomeni da si notri in da je vsem mar, kakšna oseba se skriva za določenim vzdevkom.

A veš da tud če si neregistrirana, je tvoj slog še kako prepoznaven in tudi tisti ki smo registrirani, nam ni vsem do druženja. Tole pišem neregistrirana, da si ne boš umišljala da me poznaš preko vzdevka. Če si ena zmešana forumašica ali par njih dela tabelo, še ne pomeni da si notri in da je vsem mar, kakšna oseba se skriva za določenim vzdevkom.[/quote]Nekateri bi pač radi bili v centru pozornosti, če ne s simpatičnostjo, pa z antipatičnostjo. Tista zmešana forumašica ali par njih pa si delajo tabelo, ker verjetno nimajo dobrih terapevtk.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kdor ima prazno življenje, se pač vtika v življenje drugih. Jih zasleduje, zbira njihove podatke, sestavlja.
Katenjka, kot sem ti že pvoedala. Vem, da težiš vsaj dvem osebam s podobnimi posti kot meni. Vidim na MONu. Domnevam pa, da nas je še več.
Skuliraj se, začni urejat svoje življenje. Ostale ljudi pa raje pri miru pusti. Boš bolj mirno spala. Ne pa, da ponoči urejaš zapiske, sestavljaš, težiš ljudem, ki ne želijo imeti opravka s tabo.
Bo šlo?

A veš da tud če si neregistrirana, je tvoj slog še kako prepoznaven in tudi tisti ki smo registrirani, nam ni vsem do druženja. Tole pišem neregistrirana, da si ne boš umišljala da me poznaš preko vzdevka. Če si ena zmešana forumašica ali par njih dela tabelo, še ne pomeni da si notri in da je vsem mar, kakšna oseba se skriva za določenim vzdevkom.[/quote]

Brez zamere, ampak prav malo mi je mar kdo si pa s tem ne mislim povedat, da te hočem užalit in ti dati vedet, da nisi nič vredna. Ne, niti pod razno. Želim le povedat, da ne analiziram tvojih postov, da mi je vseeno, če imaš sto nikov. Spoštujem tvojo željo po anonimnosti. Jaz ti ne sledim. Živi in pusti živeti. Ene psihotične zasledovalke imam dovolj.

Če si slučajno kdo dela zapiske o meni, naj nikar ne pozabi napisat, da imam dobro rit.
Ostalo ni tako zelo pomembno. 🙂

Zakaj pa se ti ukvarjaš z njo ?

Meni je vseeno kaj počne Katenjka in kakšne evidence vodi..To je njena stvar. Njene statistike ne vplivajo na moje življenje.

Sej nas je še več, ki smo podobnega mišljenja, kot katenjka. Sumljiva si.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close