Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neregistrirani

Neregistrirani

Naj pohvalim tale forum. Je prav odličen, ker se ni potrebno registrat. Meni je to izredno všeč.
Zakaj? Ker so tu gor obsedenci s tem, da sestavljajo in analizirajo druge, skušaj ugotoviti kdo piše.
Meni pa ni do stikov s forumovci. Nimam časa analizrat vsega kdo in kaj piše. Odprem cca. 10% tem, če je zanimiv naslov.
Ni mi do analiziranaj oseb, ki jih ne poznam in jih ne bom nikoli poznala.
V glavnem vsaka čast forumu in vsem tistim, ki se ne ubadajo s sestavljanjem osebnih profilov neznancev.
Eni smo pač taki, da se ne želimo izpostavljat in se ne želimo družit s forumovci.
Radi pa vseeno beremo teme, komentarje. Teme, ki mi niso všeč, preskočim. Če je pa kaj zanimivega pa z veseljem preberem.

Še en namig vsem obsedenkam z neznanci: moški delajo čudeže. Raje se ukvarjajte z moškimi kot z neznanci z neta. Dober moški spravi žensko v veselje. Moški delajo take čudeže, da se ženske že na ven vidi, da je zadovoljna. Samo treba je it stran od računalnika.
Če je kak moški, ki je obseden z forumovci in jih do pikice analizira pa seveda velja podobno: stopite ven, zapustite računalnik in si najdite žensko v reali.

Ni, ne, nisem, ne želim, nočem, niti, nič, ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne…meni je všeč ta forum, ker je možno ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne… če je kaj zanimivega, z veseljem napišem ne ne ne ne ne ne…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja in? Vsak po svoje:).

Masturbiram na tvoj vzdevek, kot tudi na tvoje sporočilo. Punca kot se šika, ni kaj 😛

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi meni gre zalezovanje blazno na živce. Zato menjam nike na polno.

Glej draga internetna neznanka, sama si si kriva, če tu objavljaš in reklamiraš svoj negativizem in si pač prepoznavna… tu ti nihče nič ne more, lahko ti napišemo, da pač vemo, da gre za en nick ali pa smo diplomatsko tiho.. ne vem, kaj ti je ljubše, v bistvu pa gre pri tebi za nek krik po opaženosti, morda celo pomoči, sicer ne bi tu toliko pisala o svojih nerešljivih problemih, enkrat pišeš o tem, kako je nemogoče najti dobro terapevtko, ker se o tem ne govori, drugič spet, da si se pozanimala in si našla odlično…tako nekonsistentno pisanje in uporaba različnih nickov samo še bolj kaže na neko nevrotično stanje, v katerem pač si in ga s pisanjem tu še samo bolj karikiraš…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

In ne, ne bo ti moški kot nek deus ex machina uredil tvojega življenja, moški so ravno tako kot ženske po svoje ranljivi, polni predsodkov in kompleksov, in dvomim, da komaj čakajo, da se sparčkajo z eno, ki ne upa biti iskrena niti sama pri sebi…

Jaz pa ne razumem kdo ima toliko časa, da vse to sledi?
Ne obremenjujem se z drugimi.

Brez zamere, ampak koga zanima to, do česa vse ti ni? :)))
Najhuje bi bilo za tvojega zvečer pod odejo, če ti ni… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A lahko prosim vprašam, koliko pajdašev ima Katenjka tu na ŽM čveku, ker vedno uporablja množino? V stilu “mi smo ugotovili”, “mi menimo”.

A lahko prosim vprašam, koliko pajdašev ima Katenjka tu na ŽM čveku, ker vedno uporablja množino? V stilu “mi smo ugotovili”, “mi menimo”.[/quote]

Ronka slog je znan po njenem zazankanem vražjem krogu. Ne moreš je zgrešiti. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A lahko prosim vprašam, koliko pajdašev ima Katenjka tu na ŽM čveku, ker vedno uporablja množino? V stilu “mi smo ugotovili”, “mi menimo”.[/quote]

Ronka slog je znan po njenem zazankanem vražjem krogu. Ne moreš je zgrešiti. :D[/quote]

Matjažko, a lahko tebe vzamem v svojo ekipo? :)) Ti si odličen šahist, torej strateg…prav mi boš prišel.

Ronka slog je znan po njenem zazankanem vražjem krogu. Ne moreš je zgrešiti. :D[/quote]

Matjažko, a lahko tebe vzamem v svojo ekipo? :)) Ti si odličen šahist, torej strateg…prav mi boš prišel.[/quote]

Antilopa, kaj pa mene? Obljubim, da se bom v redu obnašala…pardon izražala 😉

Calypso je vztrajna, ima trdo kožo, smisel za umetnost…jap, tudi tebe bi lahko uporabili. Postavili bi te na levo krilo, da se ne bi sprli z Misonkko. :))

Če bo ona poleg, pa se bom kar raje umaknila, ekipa, ki bo imela šibki člen me ne zanima 😉

Tudi jaz, poleg dveh registriranih nikov, menjavam nike:)))

Kako naj vem, če ti lahko zaupamo? 🙂 Kaj daješ kot varščino?

Calypso, imaš prav, tudi ni se javila. Pa ni mi všeč, ker se preveč smuka okoli m111. :))

[/quote]
Lej ne vem, moraš njo vprašat, kaj jo tako vleče k njemu 😉

Aajde spelji:))

Hmm, nekaj podobnega sem o tem forumu pred dnevi tudi sama nekej napisala. O tem analiziranju nickov. Apak zdaj ko berem ta prvi post v tej temi, mi to zveni malce neumno. 🙂
Moram poiskat še tisti moj post, da vidim ali sem tudi jaz zvenela kot ena patetična sonata.

Drugače pa jaz od registracije Bikini dalje uporabljam samo ta poletni nick. Sem presenečena, da me niste še bolj poglodali. Sem pričakovala vse kaj hujšega. 🙂

Matjažko, a lahko tebe vzamem v svojo ekipo? :)) Ti si odličen šahist, torej strateg…prav mi boš prišel.[/quote]Antilopa, a zdaj boš na podlagi mojih domnevnih zavezniških podskupin ustanavljala svojo ekipo? Kaj to težnjo po kontroli in tekmovalnosti imaš v natalni karti zapisano ali se je samo poslužuješ v svojem virtualnem življenju, ker v realnem nekako kot da nimaš somišljenikov, nad kateremi mi sijala s svoj karizmo?
Od kdaj že imaš ti te probleme sobivanja z mano na forumu…ne spomnim se točno, kdo je že konfliktni subjekt najinega spora…? 🙂 🙂

polna jajca mam … kera neregistrirana mi jih sprazni … vseeno s katero luknjo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne ne nisi… tu gre za nekaj čisto drugega… ti pišeš s stalnim nickom, pa tudi če ne bi, kolikor te berem, je pri tebi druga pesem. 🙂

Katenjka, jaz imam čudovito natalno karto. Vsi planeti so pravilno postavljeni. Oborožena pa sem s kremplji in rogovi. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close