neregistriran avto
Pozdravljeni!
Men je pa registracija avtomobila potekla 22.septembra in imam namen ga it registrirat, ampak mi manjka še malo, ker denar rabim. Oz moj avto nebi niti pod razno šel skozi tehnični, tako da je ena od možnosti da g najprej celega dam popravit, šele nato na tehnični. To je edini razlog da avto še ni registriran. Sedaj so mi pač poslali z uprave, da nimam registriranega avta, in da moraš v enem mesecu avto odjavit in vrniti registrske tablice. Zanima me, a plačam kazen če ga ne odjavim? ker ga imam namen v zelo kratkem registrirat. Oz če približno veste kako to gre:)
Prva rešitev je tehnični pregled. Potem ti čez 2-3 mesece pošljejo še enkrat pildek za vračilo tablic v 15 dneh. Če tega ne opraviš, ti taplavi pridejo na dom in ti lastnoročno odšravfajo tablice, seveda proti stroškom. V skrajnem primeru ti lahko avto zaplenijo. To vse piše na pildku, ki sem ga ravno dobil nekaj dni nazaj.
A tko, ok tenks za te informacije. A pol če recmo dam zdej registrske tablice pa avto odjavim, in bi če en mesec avto rada spet registrirala. Pa bi šla pač registrirat na črno, tko da avta pač nebi pelala na tehnični, tega verjetno nebi mogla nardit, ker nimama registrski. MIslim, na kratko, preostane mi samo to, da avto peljem legalno skozi tehnični?? al je kaka druga opcija?
Prva rešitev je tehnični pregled. Potem ti čez 2-3 mesece pošljejo še enkrat pildek za vračilo tablic v 15 dneh. Če tega ne opraviš, ti taplavi pridejo na dom in ti lastnoročno odšravfajo tablice, seveda proti stroškom. V skrajnem primeru ti lahko avto zaplenijo. To vse piše na pildku, ki sem ga ravno dobil nekaj dni nazaj.[/quote]
A pol mi ni še taka nuja ga odjavit in mi vračat registrskih? MIslim, je sigurno da mi ta pildek za vračilo tablic še enkrat pošljejo čez 2 do 3 mesece?
lp pa hvala za odgovore
A pol mi ni še taka nuja ga odjavit in mi vračat registrskih? MIslim, je sigurno da mi ta pildek za vračilo tablic še enkrat pošljejo čez 2 do 3 mesece?
lp pa hvala za odgovore[/quote]
Če narediš tehničnega, imaš še 2 meseca mir. POtem moraš pa tablice vrnit in vozilo odjavit na tehničnih pregledih ter plačat 10 eur. Bonofikacija ti ostane če na novo registriraš avto v treh letih, drugače ti propade.