Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nerazumljiva privlačnost

Nerazumljiva privlačnost

Moraš ločiti dvoje stvari. Nekaj kar lahko vidiš s očmi in na to vplivaš in nekaj, kar ne moreš ozreti s očmi in na kar nimaš vpliva. Če ne veš od koder izvira kaj in njeni dejavniki, lahko pomagam

Zgodilo se je tudi meni. Porocena, z otroci, zadovoljna… pa se je zgodil moški, sodelavec, s katerim sva se pred tem poznala 5 let. Nikoli med nama ni bilo nič. Potem pa sva zaradi službe zacela več komunicirati in zgodilo se je vse. In ce sem na začetku najine zveze trdila o svojem možu isto kot ti (in to tudi iskreno verjela), se mi je po parih mesecih pokazalo, da moj zakon le ni tolk trden in idealen, kot sem verjela. Jaz sem ogromno razmišljala in analizirala, ampak odgovora nisem našla. Verjamem, da se vse zgodi z nekim razlogom. Zakaj mi je vesolje poslalo na pot tega moškega in zakaj sem po 19 letih zvestobe postala to kar sem, trenutno ne razumem. Lahko ti pa povem, da ce ne misliš nekaj začet, pol ne začni. Tu je samo vse ali nič. In verjemi, ce boš enkrat prestopila mejo, poti nazaj več ni. Srečno.

zanimiva zgodba, toda manjka malo več razlage. koliko časa nazaj se je to zgodilo, in kaj je sedaj? mož ne ve da ga varaš, ali si se že ločila…?

Temu moški rečemo “spodnja glava razmišlja”.

Edina razlika da je pri nas dečkih to vedno aktivno in se moramo aktivno zavirat.
V vsakem primeru pa ti je všeč pozornost.

obstajajo hormoni, genetski faktorji privlaka. nekatere osebe smo si bolj privlačne samo zaradi kemičnih substanc ki jih oddajamo, to je pogojeno z genetiko, bolj kompatibilni na genetski ravni, več je privlaka, če tudi si mislimo, ta oseba nas pa ne privlači vizualno. to je naša divja narava, živalski nagon, z namenom stvaritve večih genskih kombinacij, boljšega razvoja ljudi kot živalske vrste. to kar smo si mi v glavi ustvarli, kaj nam je všeč, kaj ne, včasih nima čisto nič zveze s tem kdo bi bil genetsko najboljši partner za razmnoževanje. dejte prosim ne govorit, da nima rada svojega moža in da ji kaj manjka… čisto nič ji ne manjka kot sama pravi, na miselni ravni se z možem odlično ujame. očitno sta si z gospodom omenjenim pač genetsko nasprotna pola. ne daj se živalskemu nagonu, smo daleč bolj napredni

Najhujši je pa stavek, ki ga lahko izusti samo ženska. Moj ga v vsem prekaša, a misli pa na drugega. Zanimiva logika neuravnešene osebe.

Odgovor na objavo uporabnika
zrela hruška, 18.07.2020 ob 07:46

Ali nisi razumela posta ali pa si ga površno prebrala? Vseeno hvala za odgovor.
[/quote]

Zelo dobro sem ga razumela in si samo potrdila, kar sem napisala. Niti malo se ne poznaš in sploh ne veš, zakaj si se poročila ravno s svojim možem. Verjetno te je tok kar sam odnesel v to. Dolgo časa sta hodila, žlahta se je že spoznala, v bistvu ni nič narobe z njim, je čisto korekten tip in tako naprej.
Mogoče se boš čez deset let spomnila te svoje teme.

točno tako, če ni kemije je drugo samo vprašanje časa…

Sama sem poročena 28 let, vendar sva živela drug mimo drugega, ker je bil kot je nekdo napisal stari znanec staršem, njim je pasal, poznali so ga vsi, po 10 letih se je rodil sin, imela sva denar, za tiste čase je bil bogat…lep je še dans, vendar kemije ni bilo..

In pride po 28 letih kmet-15 let mlajši  dobesedno kmet, niti lep, brez denarja brez vsega-bila in je še nepojasnjena kemija-vsakič jo začutiva oba…pa je on drugje in jaz še v istem zakonu…

Nisi v dobri situaciji-sedaj je vprašanje kaj narest in kako se odločit, vedno je bi in nebi, pol pa plus tu, minus tam…in smo naenkrat stari in v poprečnem zakonu, ker mora biti tako-drugi hočejo to-mi pa nesrečni.

Punce mora biti kemija.

Dolgčas ti je v življenju in imaš čas, da razmišljaš o neumnostih. Ponavadi je od tega.

Bolniki, 04.08.2021 ob 10:03

točno tako, če ni kemije je drugo samo vprašanje časa…

Sama sem poročena 28 let, vendar sva živela drug mimo drugega, ker je bil kot je nekdo napisal stari znanec staršem, njim je pasal, poznali so ga vsi, po 10 letih se je rodil sin, imela sva denar, za tiste čase je bil bogat…lep je še dans, vendar kemije ni bilo..

In pride po 28 letih kmet-15 let mlajši  dobesedno kmet, niti lep, brez denarja brez vsega-bila in je še nepojasnjena kemija-vsakič jo začutiva oba…pa je on drugje in jaz še v istem zakonu…

Nisi v dobri situaciji-sedaj je vprašanje kaj narest in kako se odločit, vedno je bi in nebi, pol pa plus tu, minus tam…in smo naenkrat stari in v poprečnem zakonu, ker mora biti tako-drugi hočejo to-mi pa nesrečni.

Punce mora biti kemija.

To je noro močna energija. Nekateri ljudje nosijo v sebi tako noro močno energijo in na drugi strani so ljudje, ki so dovzetni za to energijo. Meni se je zdodilo 2x. Seveda se nikoli ni nič razvilo iz tega.

Prvič me je določen tip prevzel, ki mi ni bil niti malo vizualno všeč razen njegovih  oči. Nisem čutila do njega nobenega poželenja. Bilo je dobesedno kot bi me uročil. Imela sem občutek, da je povsod in vedno navzoč, da me opazuje od strani z nasmehom na obrazu. Bila sem prav zgrožena in vleklo se je nekaj mesecev preden sem se znebila tega občutka njegove prisotnosti na vsakem koraku. Mi je kazal, da je zaljubljen vame, samo sem se jaz distancirala, ker sem bila takrat srečno poročena, pa niti ni bil tip po mojem okusu.

Drugi me je pa prevzel, še preden sem ga videla. To je bilo res noro obdobje. Prevzel me je najprej njegov glas (kot bi ga po glasu spoznala in občutek kot da sva nekoč, nekje bila zelo povezana) in potem še njegova pojava. V glavnem vse za mene in moj okus, itak so pa zmagale njegove oči. Med nama je bila verjetno takšna energija, da če bi se dotaknila, bi prišlo do svetlobne energijske eksplozije. Jaz sem se noro zaljubila vanj in ga še ljubila dolgo po tem, ko me je zaljubljenost minila. Nikoli ni izvedel za to,mogoče je čutil. Takrat sem bila samska in ob občutku njegove prisotnosti- njegove energije, sem  doživljala orgazme brez dotika. Noro, res noro, da se ti kaj takšnega zgodi v življenju. Toliko strasti kot sem čutila do njega in takšen naval neke posebne energije, noro. Je pa tudi res, da je bil edini, ki mi je s svojimi lepimi dejanji dal vse kar sem takrat potrebovala, razen intimnosti. Temu tipu bi verjetno brez pomisleka podlegla, pa če bi še mi ne vem kaj govoril razum. Ja nora in nerazumna je ta energija med dvema.

Še kdo tak, 14.07.2020 ob 19:57

Evo moj blesav primer. Vsake toliko časa v mojo službo prinese nekega tipa, ki se mu obraz vsakič razjasni, ko me zagleda. Sploh ne skriva pred drugimi, da sem mu všeč, čeprav sva oba poročena z otroki. Meni on vizualno sicer ni všeč, sploh ni moj tip, nimava nič skupnega pa vseeno občutim metuljčke v trebuhu in poželenje, ko odide. Ne odgovarja mi pozornost drugih moških, vendar njegova mi še kako paše. Doma se zalotim, da mislim nanj. Drugače mi ničesar ne manjka, niti pozornosti, niti sexa. Mož ga v vseh pogledih prekaša, niti ga ne mislim prevarat. Kaj za vraga se mi dogaja? Samo razumeti hočem, ker ne vidim nobene logike …

… ki se mu obraz “razjasni”.   :P. 🙂

Očitn daješ take fujkaželjne siganle od sebe – tako vizuelno, kot mentalno, z gestami :). Druge me more bit.

Malo preveri svoj službeni “outfit” – daješ morda malo preveč kaj na izvoli, kamor moški pogled tujega/drugega moškega razen tistega za domačimi stenami ne sme seči ?  Očitno nekaj delaš, signaliziraš, daješ na dovoljenje javno v službi  “na dostopno”  narobe in napačno, da tvojim sodelavcem daje napačne signale. Presmeniraj sebe, svojo zunanjost, gestrikulacijo, govorjenje, siganle, sekundarne spolne znake, pa bo vse OK.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close