Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine neprofitno stanovanje

neprofitno stanovanje

Ni mi jasno kako se lahko družina s slabim socialnim razmeram kar tako poveča za 3 člane…?
A ni to malo nepošteno do otrok? Glede na slab fuinančni položaj bi lahko premisli malo, potem pa jamrajte da rabite večje stanovanje ali več pomoči…katastrofa!

Tudi mi čakamo na mejavo že 6 let…Imamo 1,5 sobno stanovanje v centru Lj.in bi takoj zamenjali za večje,torej če je kdo za naj se javi!!!Stanovanje je neprofitno in zelo luškano(adaptirano)Najemnina znaša 122 eur(38 kvm)

otroci so blagoslov…nikoli ne razmišljaj o njih, da niso zaželjeni…so naše največje bogastvo…država in politiki in statusi pa polnijo svoje žepe, tako da hvala bogu, da lahko še kdo dobi neprofitno stanovanje. pa mal poglejte po svetu: kako se pomaga družinam….

Malo off topic, pa vseeno: ugotavljam, da nacionalistično nastrojeni pisci, ki udrihajo čez neslovence, priseljence, čefurje… ne znajo pisati stavkov v slovenščini, beseda pa uglajeno teče neslovenki. Smiselno argumentira, je človeška, ne sodi vsevprek… nenanzadnje ne bi bilo slabo, če bi neslovencem dali prednost pri neprofitnih stanovanjih, bo odlično za ohranjanje in razcvet slovenščine in kulture sobivanja!

Ali si že zamenjala stanovanje?

kakšne pa mate? A res mislte da se lah 2 zmenta med sabo d bosta menjala ključ za ključ pa gresta na mol in je zamenjano? O ljubi bog!

Tudi mi želimo zaradi povečanja družine zamenjati neprofitno stanovanje (1 sobno stanovanje s kabinetom) v centru Ljubljane za večje neprofitno stanovanje. Če koga zanima lahko pošlje e-mail na e-naslov: katarina_brigita@yahoo.com.

Pozdravljeni, stara sem 26 let, in sem samska, do letos sem se šolala, sem slovenka. Sedaj prejemam socialno pomoč, pri delu imam omejitve, sicer iščem lažjo zaposlitev zaradi bolezni, doma imam težave že par let, sedaj pa postaja neznosno vse to. Bolezen se izboljšuje, tako da bo čez čas boljše. Zanimam se za stanovanje, ker nisem seznanjena s tem, kako in kaj… dohodek imam le socialno, kakšne so kaj najemnine? Dovolj mi je enosobno stanovanje. Kako je kasneje z najemnino, ko se bom zaposlila? prosim za odg. Katta

Katta, predlagam ti kobo ponovni razpis za neprofitna stanovanja,da oddaš vlogo in opišeš svoje razmere tako zdravstvene in domače. Če si še brez službe,bodo seveda tudi to upoštevali. Pozanimaj se kdaj je ponovni razpis.cao

Pozdravljeni………..zanima me če je možno ponovem zakuno ki piše po časupisih ,če bo sprejet 2012 po kakršnem koli dobiti stanovanje kot mlada družina 3članskain v spomladanskem času čakamo še 1 naraščaj kot piše naj bi bilo neprofitno stanovanje kot najemnina smo iz Kopra in bi reševali prvič,KER KUPITI NOVO STANOVANJE ali rabljeno ni možno ,ker imava oba preniski dohodek in kredita na ceno stanovanj na obali ne zmoreva.Lažje bi plačevala najemnino,sedaj živimo privat in je zelo drago in majhno.in še naše ni.Kam naj gremo po obrazce in gdaj se mora vloga zaprosit.da nebomo prepozni.zanima me če je sploh kakšna možnost da bi si rešili stanovanjski problem.ZA ODGOVOR SE VAM ZAHVALJUJEM IN UPAM DA GA BOM DOBILA HITRO še enkrat HVALA IZ OBALE

joj kakšna slovenščina – je to mogoče?
in taki prosijo za stanovanja

take bi najprej poslala na tečaj slovenščine, če pa ne bi hoteli naj gredu pa na vlak za Balkan

oprostite – gredo

lp

slo 5! kako malouman komentar

Zajedalci, takoj bi ukinil neprofitna stanovanja, socialna bi ohranil, upam, da bo sprejet odlok v katerem bodo vse netržne najemnine postale tržne in se bo sestavila lestvica plačevanja po dohodku na družinskega člana.

V Mariboru živimo v atrijski vrstni hiši(100m2), ki bi jo zamenjali za manjše stanovanje – eno in pol ali dvo sobno. Živim z družino v Mariboru. Naša družina pa se po naravnem zakonu manjša v sislu skupnega bivanja, ker je ena ptičica že odletela in si ustvarila svoje gnezdo.

Zamenjamo atrijsko vrstno hišo (100m2) v Mariboru za eno in pol sobno ali dvo sobno (po možnosti pritlično) stanovanje v Mariboru ali širši mariborski okolici. ]

zamenjam dvosobno stanovanje v z.jami za starejše dvosobno stanovanje za Bežigradom.

lep pozdrav,
zanima me ali je kdo tukaj gor iz Maribora,pa oddaja stanovanje-majnše in po možnosti še opremljeno….sem samska oseba in imam samo en minimalni preliv in iščem stanovanje,ki bi ga lahko plačevala.
Če se kdo najde prosim če me lahko kontaktira ne email:piranja113@hotmail.com
hvala:)

Dvo sobno stanovanje v z.jami ,zamenjam za starejše dvosobno stanovanje za Bežigradom(bs3,Šarhova ali Herbeinstainova). Če bi kdo želel zamenjavo ,naj se javi.

Ne morem verjeti kakšne primitivne izjave pišete nekateri. Samo to se vprašajte, v primeru, da bi imeli v lasti ta stanovanje ali bi še vedno kar tako trobili o tem kakšno stanovanje rabite oz. kaj vam “pripada” ali bi takoj brez pomisleka kupili novega. Sram naj vas bo, samo jaz jaz jaz! In več kot očitno noče menjati nihče stanovanja. Pač, zakoni so kot so, še vsak, ki se je zanašal na druge, je ostal brez. Nekateri bi bili res upravičeni do večjega stanovanja in to seveda tudi po zakonu. Če vam lokacija neodgovarja, kjer stanujete sedaj, pojdite v tržno stanovanje, pa se lahko selite vsak mesec, če želite. Toliko ljudi poznam, ki jim je vseeno kje in koliko m2, samo da imajo en svoj košček miru. Prav požrešni ste! Dobili ste pomoč, pa bi radi še in še. Samo išče se kje bi lahko še kaj dobili, zastonj seveda. Na bruhanje mi gre!

In še to, podarjenemu konju se ne gleda v zobe.

Zamenjam eno sobno stanovanje (38.93m2) neprofitno stanovanje na Tezno MB za večje vsaj 2-sobno ali več na lokaciji MB. Kontakt : 040382507

Kako lahko kr tako menjate neprofitna stanovanja med sabo???
Ne razumem tega, saj vendar niste lastniki teh stanovanj, al kako je s tem????

Brez zamere ampak ce cefurjov nebi blo bi ti se bol stokala sploh blokov nebi mel kir slovenc pa se dela bloke???inzinir mogoce ja fizikalac pa tesko da ga najdes tiho si lahko sam pa usakem cefurju povej hvala ker si kjer si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close