Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine neprofitno stanovanje

neprofitno stanovanje

sej žabarji ste tak al tak navajeni v majhnih luknah živeti…od države pa ne pričakuj nič če niste ciganćići!

Rezultati letošnjega razpisa so tu:
http://www.jssmol.si/razpisi/8_11_2008/13_JR_prednostna_lista.pdf

Razdeljenih je bilo okoli 350 stanovanj, vendar zaradi tako velikega zanimanja (več tisoč prijav) so bili pogoji za pridobitev zelo strogi, oz. potrebno je bilo veliko točk za pridobitev le tega. To pomeni, da moraš imeti res zelo slabe socialne razmere in dodatne slabše okoliščine, na listi B (višji dohodki) pa višjo izobrazbo in podobno.

Če se bo trend nadaljeval bo prihodnje leto zanimanja še več, kar pa bo pomenilo še bolj strogo ocenjevanje in meja točk se bo še dvignila.

A lah nehate javklat tisti k mate stanovanje! pa kaj če je malo tesno?? Kaj pa tisti, ki smo pri starših in se stiskamo na 9m2?? Resda sva samo dva, pa vseeno si želiva malo svobode!!!

mi slovenci se bomo morali pisati na ić, le tako bomo lahk kaj dobili od države.itak so sami čefurji v neprofitnih stanovanjih. slovencev skoraj da ni. kje pa žvimo. vse bi nazaj poslala.

jaz bi zamenjala s neprofitno dvo sobno stanovanje za dvo in pol. bi kdo želel zamenjati iz centra bežigrada za bs3. seni

Zaradi dolge čakalne dobe (vloga je bila oddana že junija ’09) vljudno naprošam tiste najemnike majhnih neprofitnih stanovanj v lasti JSS MOL, ki zaradi povečanja družinskih članov čakajo na zamenjavo za večje neprofitno stanovanje, da pošljejo mail na val.jaré@gmail.com. Za stanovanje (vrstna hiška 66m2 za Bežigradom + ograjen vrt približno enake kvadrature + pripadajoče parkirno mesto) znaša polna, nesubvencionirana najemnina 220€. Pod nujno iščem zamenjavo za polovico manjše neprofitno stanovanje v bližini centra (zaradi službe). Pravno je takšna zamenjava na JSS MOL izvedljiva – vendar ob pogoju, da sta oba najemnika pri prevzemu soglasna, pri čemer je najpomembnejše, da ne pride do nesporazumov pri plačilu najemnin in stroškov.

iščem zamenjavo dvosobnega stanovanja v pritličju za dvosobno stanovanje v soseski bs3. ali bi kdo zamenjal za župančičevo jamo.

zamenjala bi dvosobno stanovnje v županč.jami za dvosobno v soseski bs3.lahko tudi za enosobnega z kabinetom. prosim .če je kdo naj mi se oglasi.

želela bi zamenjavo neprof. stan v zup.jami-dvosobnega za dvosobno ali eno sobno z kabinetom v soseski bs3.lahko tudi na herbenstainovi ali šarhovi. če je kdo ki bi zamenjal naj se mi javi na email. nsrjvc62010@gmail.com

lianna, ti si ena stara zafustrirana baba, ki tako ali tako ni primerna za nič. če ti kaj ne ugaja v tej državi se pač odseli ali pa fenti in nehaj moriti s svojo depresijo druge ljudi

lianna*, se strinjam s tabo. Samo v Sloveniji je kot kaže tako.

seby13, si tudi ti eden izmed “kao revežev”? Kolko neprofitnih kvadratov imaš? 70? 80?

kako pa lahko imajo tričlanska družina trosobno stanovanje ,to je nemogoče in mislim da nekaj ni uredu na molu. eni pa prosimo za večje ali manjše ppa ne dobimo. kje v naši državi je pravica.

mi smo tudi tričlanska družina in imamo 52m2. ko sem prosila za večje torej za eno sobo več,so mi rekli da po zakonu pripada dvosobno stanovanje in ne večje kako lahko imajo potem nekateri z tremi člani trosobno. še zamenjati mi nočejo lokacije kaj šele večje

takoj zamenjam dvosobno stanovanje v z.jami ,za enosobno z kabinetom v soseski bs3ali okolici na šarhovi ali herbenstainovi, email, nsrjvc62010@gmail.

dvosobno stanovanje v z.jami zamenjam za neprofitno hiško v tomačevem. email. nsrjvc62010@gmail.com.

@z.jama:

če ti kaj ni prav, kupi svoje, večje stanovanje. Ne jokaj tukaj brez veze.

za krentam.
ne jokam pa tudi ne rabim večje samo lokacijo bi zamenjala. pa malo več prijaznosti.

jaz pa zamenjam dvosobno v zup.jami za večje stanovanje

Na tole vse pa moram napisati svoj komentar, pa čeprav ne spadam v ljubljansko območje :))

V Kranju ni bilo razpisa za neprofitna stanovanja že 4 leta. Ko povprašaš na občini, kaj in kako te zelo grdo odslovijo, da stanovanj NI, ampak ko malo povprašaš okoli (ljudi po blokih) je neprofitnih stanovanj kar nekaj praznih, ker so jih precej deložirali zaradi neplačevanja (v lanskem letu), nekaj pa tudi kar tako stoji praznih. Se pa moram strinjati z “slovensko ljubljančanko” ……. tudi v Kranju bi lahko tako rekli. Pa nisem nek nacionalist, ampak žal se v naši državi res to dogaja, pa ni važno za kaj se gre stanovanja, socialne in druge pomoči,……… pač tako je!!!!!!

Bi pa še dala en komentar na kvadraturo:
3 članski družini po zakonu pripada od 45 do 55 kvadratov. Tako so razložili meni. Jest sicer nimam neprofitnega stanovanja (nanj čakam že 8 let) imam pa profitno in to za dokaj nisko ceno, zato se ne pritožujem, ampak sem vseeno uložila za subvencijo, ker mi pač ta pripada.
Moja profitna najemnina znaša 380€ za 87 kvadratov, subvencije imam 70€………po zakonu nam pripada 45-55 kvadratov in pri subvenciji so upoštevali samo to kvadraturo (tržno ceno najema enega kvadrata), kar je pa več kot 55 kvadratov pa plačuješ profitno najemnino In tako naj bi bilo tudi pri neprofitnih najemninah (no naj bi bilo) če ima tri članska družina večje stanovanje kot jim pripada, plačujejo kvadrate, ki jih imajo več po profitni ceni………v praksi sicer ne poznam nikogar, ki bi res to imel tako, ampak na občini so mi razložili tako.

STANOVANJ V SLOVENIJI RES NI DOVOLJ,AMPAK VAŽNO JE DA SE GRADIJO TRGOVSKI CENTRI IN RAZNI POSLOVNI OBJEKTI AMPAK SE NA ŽALOST NOBEN NE VPRAŠA KAM BODO LJUDJE KI BODO NAKUPOVALI V TEH CENTRIH STVARI ODNESLI POTEM, ČE NIMAJO PRIMERNEGA STANOVANJA………….

Ljudje pripeljali so nas na rob preživetja, nekateri se valjajo v denarju, na drugi strani je pa revščina že precej zakoreninjena………KAKO SE BO TO KONČALO???????????

tudi v lj imajo veliko praznih stanovanj, za njihovo vzdrževanje pa gre veliko davkoplačevalskega denarja, za nas, ki pa prosimo za večje stanovanje ga pa ni, čakamo že več kot 3 leta, smo na čakalni listi, ko jih vprašam če bo kaj, je odgovor, da nas imajo v mislih, ja to ful pomaga

—————————————————————————————————————-
A mi lahko poveš koliko znaša neprofitna najemnina za dvosobno 60m2 stanovanje v Kranju?
Hvala

za mojca 8
koliko pa imate kvadratov , če rabite večje jaz bi menjala z enosobno z kabinetom za bežigradom v soseski bs3 ali herbenstainovi lahko tudi na šarhovi. moj email. nsrjvc62010@gmail.com. oglasite se kdor bi menjal.

imamo 57m2, potrebujemo pa med 80 in 90m2, smo 8 članska družona

za mojca 8
ja tako je v naši državi ki najprej poskrbi za tiste neslovence ostali pa morajo prosit za kar jim pripada.imajo celo gručo otrok pa še mal posvojenih pa so kao reveži in dobijo velko kvadraturo. pripeljejo pa se z novimi avtomobili. jest bi vse nazaj poslala,pa osebno nimam nič proti nobenemu. pravico iščemo mi slovenci .žalostno.

z.jama,kdo pa je zgradil ta stanovanja?A sploh razmišljaš s to svojo glavo.Ja,tipično slovensko.Naredijo naj vse,brez plačila,spijo naj kjerkoli(sej itak ti nč o tem ne veš),pol pa marš banda čefurska nazaj.Močno upam,da okusiš njihovo življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close