Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Neprijetnosti na dopustu

Neprijetnosti na dopustu

Zivjo,

Starsema se je zgodilo, da so ju okradli v enem od slovenskih hotelov. Okradli so ju cez noc, ko sta spala v sobi. V hotelu se jima niso niti opravicili.

Zanima me, ce lahko zahtevata kaksno povracilo stroskov.

lp,
Grega.

Če bi vredne stvari shranili v sefu bi bilo vse v redu, tako pa se lahko obrišejo pod nos.

Na dan s podatki o hotelu!

Mamicu im…

Čakaj malo, saj ne more biti enako spati v hotelu, v sobi, ki si jo drago plačal ali pa v parku na klopi. Neko varnost pa v hotelu lahko pričakuješ in verjetno denarnice ne nosiš vsak večer v hotelski sef. Le povejte kateri hotel je to. LP

Pri streli, saj ni treba da ti ukradejo keš – lahko ti mazne cel kovček. Kje pa je zdaj sef? Že to da lahko pride v sobo je zelo neprijetna. Za neko osnovno varnost bi pa vendarle moralo biti poskrbljeno. Je nočni receptor za reklamo?
To je moje mnenje – kako pa je to napisano v papirjih pa res ne vem, bi pa rada.

Zivjo,

Se pravi, vse kar imas vrednega v sef, potem pa vsake pet minut do receptorke …
Ukradli so med drugim tudi soncna ocala z dioptrijo – brez njim pa najbrz tudi receptorke in sefa ne bi nasel 😉

Hotel bi moral biti zavarovan za take primere, tako vsaj jaz mislim. Sporocim epilog te zadeve.

lp,
grega

Ponavadi se po hotelskih sobah kradejo vrednejše stvari in te stvari so ponavadi majhne in se jih lepo spravi v hotelski sef.Če ti pa ukradejo tvoj stari kufer,pa si lahko vesel .Si boš vsaj novega kupil.Pomeni ,da bi morali na recepcijah popisovati vse kar bodo odnesli gosti v sobo.Tako bi potem povrnil hotel stroške ,če ti ukradejo npr. psa,mačko,copate,modrc,ženo itd
byby

Ne verjamem, da bi bil vesel z ” krajo ” žene – ne na dopustu in ne doma. Lahko pa se zgodi, da ti uide in še iz sefa kaj pobere… Saj poznaš Šifrerjevo – Lepa dekleta ljubijo barabe.

Pa brez popisov bi tudi šlo. Glede na tehnologijo kakšna videokamera uperjena v dvigala in vhode na stopnišče ne bi bila slaba investicija.

Hotel v katerem se to dogaja kar hitro pride na slab glas – kot tudi višina direktorjeve plače.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close