Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprijetno mi je prespati pri fantu

Neprijetno mi je prespati pri fantu

Stara sem 23 let, zaenkrat imam se magisterij pred sabo, se pravi sem se v studentu, imam fanta, ki koncuje študij, ko oba koncava s studijem bova sla v najem. In problem je to.. no zame, ne za fanta. Vedno me vabi naj pridem v njegov kraj, no to je se v redu, ampak, da pridem prespat k njemu. V “tujih” hisah se ne počutim dobro, saj vem, da pridem k fantu pa vseeno.. tam ima se starše, brata itd. Z veseljem bi prišla, ce bi zivel nekje sam ampak, da se zdej stulim tja, ker jih je ze tko velik, mi je pa prav neprijetno. In, da jim tam odžiram hrano ? no nevem.. Sej po eni strani razumem, da pridejo punce k fantu ali obratno in so tam po cele dneve, vikende, tedne, ker si želijo biti skupaj samo to, da potem vse pade na starse pac, da kuhajo, no sej znam sama kuhat sam tko..

Take stvari so čist normalne sam ti maš neke komplekse. Če ti pa ne odgovarja pa bodi doma. Bo pa kero drugo povabu. A misliš da te bo čakal.

Te razumem, tudi meni je bilo v mladosti nerodno priti na vikend obisk v tujo hišo. Ne poznaš pravil, navad.

Ampak časi so zdaj bolj sproščeni. Probaj biti čim bolj naravna, ponudi se, da poprimeš za kakšno delo, prinesi mogoče kavo, kaj sladkega, če česa ne veš, vprašaj.

Sej ce prides za kak dan, dva ali vikend je v redu. To se mi zdi lepo.

Ampak, ce prides za cele tedne pa, da nic ne pomagas, da si samo skrit v sobi je pa kr neprijetno. Tako je pri nas trenutno, za ljubi mir ne recem nič, so se mladi, jih bo že minil.

imaste bujno domišljijo.

Ja prnes polno hoferjovo vreco hrane.

Da nous odzirala hrane.

nič se ne boj, če je tip kaj vreden,  itak ne boš prav veliko spala.

Pomoje so tle problem druge navade….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close