Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEPRESTANO KUHANJE

NEPRESTANO KUHANJE

Ampak ta dva, ki kuhata na televiziji res delujeta tako nekompatibilno, kot bi bila ona v strahu svojemu možu in namesto, da bi dominirala v svojimi kuharijami, jo on neprestana popravlja in se vtika v njene izdelke.

Tako gledalcem nevšečno delujeta, da je gledalcem kar nerodno gledati njuno nekompatibilnost in v njeni zadregi še gledalci pozabijo, kaj kuha oziroma jih mine apetit.

Malinca predstavitve na televiziji ne delujejo prav nič mikavno, kajti  tale Filip Pesek želi delovati dominantno in pretirano evforično, da vse skupaj izpade kot slaba igra.

Že tako je po naravi majhna, pa jo s svojim obnašanjem še tlači.

On je velik in igra košarko.

Vendar se obnaša kot samooklicani kuhar.

Odgovor na objavo uporabnika
NASTJA IN FILIP, 21.07.2021 ob 18:02

Že tako je po naravi majhna, pa jo s svojim obnašanjem še tlači.

On je velik in igra košarko.

Vendar se obnaša kot samooklicani kuhar.

dva mlada povzpetja in slave želja IG influencerja. Ona je polna nosečniških hormonov že sedaj. Počakajmo leto, dve, tri….. Če bosta še krmarila skupaj.

Tudi jaz mislim, da bi za marketing morala najeti profesionalne osebi. Dobra sta mogoče za kaj drugega, za igro ne.

Nekompatibilna sta pa res, to se opazi, ni mi jasno, kako sta se lahko poročila.

Me pa drugače nič ne motita in pogledam veliko njunih videov.

Meni sta pa simpatična.

Zanimivo, tudi meni delujeta neusklajeno, celo nekompatibilno.

Rosvitin sin je prepotenten smrkavi venmetalec, Malinca pa kot zrela ženska potrebuje ob sebi nekoga, ki jo bo podpiral, ne pa tlačil.

Sploh ne vem, o kom govoriš.  A daš link do teh kuharjev, ki te tako iritirata, da je potreba tema na SČ?

Potrebno bi bilo malce stilske preobrazbe, da ne bi izgledala kot sestra in brat.

Dokler je bila samo Malinca je bilo še kar, odkar pa jo nadvladuje Ostrovrhar, se ona počuti v zelo podrejenem položaju in to ni to.

Filip je 6 let mlajši od Nastje, mogoče hoče s svojim obnašanjem to prikriti.

Odgovor na objavo uporabnika
Hudabejba, 22.07.2021 ob 16:47

Filip je 6 let mlajši od Nastje, mogoče hoče s svojim obnašanjem to prikriti.

Big sister in bratec.

Grdo pa je, grdo, da jo ponižuje pri kuhanju.

Čisto v redu sta, ampak če sta čisto v redu ne vem zakaj se toliko izpostavljata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close