Neprestane sanje o bivšem – črna magija?
Potemtakem ti ne bi smelo biti težko doseči zavedanja, da sanjaš in ko enkrat to dosežeš se lahko zbudiš kadar se ti zahoče.
Za sanje pravijo, da izvirajo iz naše podzavesti (nista še opravila, mu moraš še kaj povedati, ti mora on še kaj povedati) in tudi pogosto sanjamo tisto, o čemer razmišljamo čez dan.
Objem in poljub.
[/quote]
Imaš prav. V sanjah je vedno ‘realna’ situacija. V njih se zavedam, da nisva skupaj. V vsakih sanjah pa občutim, kako se on počuti. Čez dan razmišljam o drugih stvareh, bolj veselih. Sanje znam prekint, ne vem pa kako preprečit, da se ponavljajo o isti osebi. Nikjer nisem zasledila tehnike ne v knjigah ali spletu. Veš ti?
[/quote]
Se z njim pogovarjaš in katera je glavna tematika tega pogovora?
Imaš prav. V sanjah je vedno ‘realna’ situacija. V njih se zavedam, da nisva skupaj. V vsakih sanjah pa občutim, kako se on počuti. Čez dan razmišljam o drugih stvareh, bolj veselih. Sanje znam prekint, ne vem pa kako preprečit, da se ponavljajo o isti osebi. Nikjer nisem zasledila tehnike ne v knjigah ali spletu. Veš ti?
[/quote]
Se z njim pogovarjaš in katera je glavna tematika tega pogovora?
[/quote]
Pride v sanje in mi kaže svoje novo stanovanje. Par dni po teh sanjah izvem, da se je odselil. Drugič pride in me ustreli. Obtoži me, da sem kriva za razpad njegove veze. (Ne vem ali je v kaki novi vezi ali ne.)Tretjič, pred mojimi očmi uničuje stvari, ki mi v realnosti ogromno pomenijo. Najbolj pogost sanj so šopi ključev. Ne vem kakšne veze imajo. Danes je prišel v sanje in mi očital, da sem mu naredila materialno škodo. V sanjah ponavadi ne govori, ampak občutim čustva v obliki besed. Zanimivo. Mislim, da se mi bo počasi začelo mešat.
Vudu. vsiljeno od zunaj, niso take sanje kar zares tvoja podzavest.
Se spomnim, ko mi je nekdo konstantno vsiljeval, da ga ziher sanjam, me spraševal, če sem ga sanjala, omenjal da sem ziher ga sanjala spolno itd itn. kar ni sprejel dejstva, da ga ne sanjam.
No, jaz imam dobro zaščito, pa ni mogel vdret v moje sanje.
Eni pač skušajo na ta način neki doseč, kao vidiš da me želiš bla bla bla..
Forum je zaprt za komentiranje.