Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprestane sanje o bivšem – črna magija?

Neprestane sanje o bivšem – črna magija?

Kot v naslovu. Ne mine teden, da ne bi sanjala o njem najmanj 2x. To se vleče pol leta. Vmes mi jih je uspelo ignorirat. Postajam zaskrbljena. Iz tedna v teden se mi pojavlja v sanjah. En mesec sem imela popoln mir, potem pa z vso intenzivnostjo naprej. Nekoč sem med prebujanjem čutila njegovo prisotnost kot da v resnici spi poleg mene. Še vedno ga imam rada in ga pogrešam, vendar ne bi bila več z njim. Vezo sem razdrla jaz. V življenju sem šla naprej, zato sanj nočem, ker je zgodba zaključena.
V sanjah me preganja. O drugih bivših nisem nikoli sanjala oz ni bilo omembe vredno. Ima kdo podobne uzkušnje? Kako se rešit sanj? Se meni meša ali gre za kako črno magijo?

Ti nisi prebolela in ti nisi šla naprej. Nobene črne magije ni pri tem.

Vsaka puhloglavka je “žrtev črne magije”, prizanla si pa ne bo, da si je z lastno noro ritjo zasrala življenje, nekatere celo do konca.

Po vseh pravilih bi ta tvoja razlaga bila logična. Bi si priznala, če ne bi prebolela. Nekoga drugega, ki ga res nisem dolgo prebolela, nisem sanjala.

Nobene črne magije ni.
Ko boš predelala sama pri sebi, da nista bila za skupaj, bodo sanje izginile.
Enako je pri smrti svojcev – dokler se človek ne sprijazni (sooči) s tem, da je nekdo odšel, ga bo sanjal kot živega in prisotnega.

Ti moraš bit pa kr ornk sfrustriran v lajfu, a ne? Objem in velik ljubezni ti želim.

globjih pomenov tam, kjer jih ni.
mene so v sanjah preganjali pajki, serijski morilci, pa tudi bivši fantje.
pa sem še vedno živa & zdava in ni blo nobene črne magije poleg :)))

Ok. Pustimo črno magijo. Ta fant je bil fant s katerim pač ni šlo. Želim mu vse dobro. Greš pač naprej. Prebolevala sem ga dokaj dobro. Si ne lažem. Imam kar razpucano. Za kakega drugega fanta bi prej rekla, da sem imela težave s prebolevanjem in sem si tudi priznala pa tako pogostih sanj ni bilo. To se mi zdi tako nenavadno, da ne najdem druge pametne oz. logične razlage. Želim vedet kako prekint sanje, ker postajajo nadležne. Kako?

Jaz bi prej rekel, da je to nebesno znamenje, ker si pred 20im letom zamenjala že preveč partnerjev in sedaj ti vesolje sporoča, da se moraš ustaliti in prenehati z one night standi.
Sama se odloči, če boš poslušala vesolje, to je glas tvoje vesti, ki je prisotna med spanjem in te opominja na tvoje napake, rada bi te spravila na pravo pot.
Sanje so naša hrepenenja in skrite želje, sanjamo o stvareh, o katerih razmišljamo.
Objem in poljub.

Sanje prekineš na dva načina in sicer, da se zaveš, da sanjaš (vidiš, da ura v sanjah ne deluje, v ogledalu v sanjah se ne vidiš), v sanjah umreš (ne bi priporočal, ker sem se vedno prestrašen potem zbudil).
Objem in poljub.

Ko se boš zaljubila v novega, bodo sanje izginile.

Glede razpucavanja pa tako: res je – ti veš, da nista za skupaj, veš, da sta šla narazen…. a nekje v tebi ostaja delček njega, ki ti ne da miru. Mogoče je imel najlepši nasmeh, mogoče ne veš, zakaj sta šla narazen, mogoče je bil najbolj prijazen tip na svetu…. nima veze, kaj je razlog, nekaj te žre in zato ga vlečeš v sanje.

Kot sem rekla, rabiš en konkreten trashboombang direkt v možgane in srce. Potem bo tale pezdetek izginil iz sanj :-))))

Sanje prekineš na dva načina in sicer, da se zaveš, da sanjaš (vidiš, da ura v sanjah ne deluje, v ogledalu v sanjah se ne vidiš), v sanjah umreš (ne bi priporočal, ker sem se vedno prestrašen potem zbudil).
Objem in poljub.
[/quote]

A dej no…. Ne s takimi prozornimi “drakula” variantami tule gor….

Objem in poljub.
[/quote]

[/quote]
Kakšno Drakula sranje?
Malo se izobrazi o sanjah, verjetno še nisi slišala za lucidne sanje, ko se zavedamo, da sanjamo in nadzorujemo svoje sanje, ogledalo in ura sta metodi, za ugotavljanje tega, da sanjamo in ko se zavemo, nadzorujemo svoje sanje.
Ja če umreš v sanjah, se boš prebudil, sem tudi sam že doživel, tako da ni nikakršno sranje.
Te še kaj zanima slučajno?
Objem in poljub.

Ti moraš bit pa kr ornk sfrustriran v lajfu, a ne? Objem in velik ljubezni ti želim.
[/quote]
Aja, pol je pa mnogo huje s tabo. 🙂 Pa kaj ti ni jasno baba, zajebala si in boš še lep čas sanjala, kaka črna magija neki, če imaš take misli šele pokaže tvojo dejansko sfuzlanost in ne, objem ne bo pomagal. :-).

Zapleti se v strastno razmerje z menoj in sanje se bodo razblinile, saj bova midva začela živeti svoje sanje.
Ko položil bom svojo dlan na tvoje lice se boš pomirila, pogledal te bom globoko v oči in ti zaželel lahko noč ter te močno objel. Pripravil ti bom zajtrk in te zjutraj prebudil ter te poljubil v slovo.
Bodi moja in najin bo ves svet.

Zapleti se v strastno razmerje z menoj in sanje se bodo razblinile, saj bova midva začela živeti svoje sanje.
Ko položil bom svojo dlan na tvoje lice se boš pomirila, pogledal te bom globoko v oči in ti zaželel lahko noč ter te močno objel. Pripravil ti bom zajtrk in te zjutraj prebudil ter te poljubil v slovo.
Bodi moja in najin bo ves svet.
[/quote]

Lepo. Hvala ti. 😉

[/quote]
Kakšno Drakula sranje?
Malo se izobrazi o sanjah, verjetno še nisi slišala za lucidne sanje, ko se zavedamo, da sanjamo in nadzorujemo svoje sanje, ogledalo in ura sta metodi, za ugotavljanje tega, da sanjamo in ko se zavemo, nadzorujemo svoje sanje.
Ja če umreš v sanjah, se boš prebudil, sem tudi sam že doživel, tako da ni nikakršno sranje.
Objem in poljub.
[/quote]

Ne vem, kako ti nadzoruješ svoje sanje, zase vem, da počnem v sanjah iste stvari kot v reali, ure in ogledala mi ne predstavljajo nobenega problema 🙂

Edina razlika med sanjami in real lajfu je v tem, da se v sanjah (včasih) zavem, da sanjam in da zadeve niso resnične – pa še to samo takrat, kadar “umiram”.

[/quote]
Aja, pol je pa mnogo huje s tabo. 🙂 Pa kaj ti ni jasno baba, zajebala si in boš še lep čas sanjala, kaka črna magija neki, če imaš take misli šele pokaže tvojo dejansko sfuzlanost in ne, objem ne bo pomagal. :-).
[/quote]
Objem in ljubezen pomaga vsem. To kar ti najbolj rabiš.

Jaz svojega bivšega sanjam še po 9h letih.

Je pa človek, ki sem ga imela najrajši na svetu, zato me je lahko tudi prizadel…

Sedaj imam otroke in lahko rečem, da imata vso mojo ljubezen ona dva.

Objem in poljub.
[/quote]

Poznam lucidne sanje, tudi astralna potovanha. Uporabljam metodo ogledala…

Objem in poljub.
[/quote]

[/quote]

Potemtakem ti ne bi smelo biti težko doseči zavedanja, da sanjaš in ko enkrat to dosežeš se lahko zbudiš kadar se ti zahoče.
Za sanje pravijo, da izvirajo iz naše podzavesti (nista še opravila, mu moraš še kaj povedati, ti mora on še kaj povedati) in tudi pogosto sanjamo tisto, o čemer razmišljamo čez dan.
Objem in poljub.

Kakšno Drakula sranje?
Objem in poljub.
[/quote]

Ne vem, kako ti nadzoruješ svoje sanje, zase vem, da počnem v sanjah iste stvari kot v reali, ure in ogledala mi ne predstavljajo nobenega problema 🙂

Edina razlika med sanjami in real lajfu je v tem, da se v sanjah (včasih) zavem, da sanjam in da zadeve niso resnične – pa še to samo takrat, kadar “umiram”.
[/quote]

Že to, da včasih lucidno sanjaš je redek pojav pri višji starosti izgubi in ga ohrani majhen procent ljudi.
Ogledala in ure se uporablja kot metodi za ugotavljanje tega, če sanjamo. Pogledaš na uro, umakneš pogled in ponovno pogledaš in vidiš, če so se kazalci močno premaknili, da sanjaš, v ogledalih vidiš popačene in meglene obraze, lahko poskusiš tudi z vrtalko, ki se ne neha vrteti v sanjah (metod je veliko, preberi si več o njih ali poglej na yt).

Nekaj nimaš razčiščeno z njim,nosiš zamere,rada bi mu povedala kaj je vse naredil,kaj je vse on kriv,… Pa tudi pogrešaš ga.

Se ukvarjam z črno magijo in tvoji znaki,sanje ne kažejo na to.

Nekaj nimaš razčiščeno z njim,nosiš zamere,rada bi mu povedala kaj je vse naredil,kaj je vse on kriv,… Pa tudi pogrešaš ga.

Se ukvarjam z črno magijo in tvoji znaki,sanje ne kažejo na to.
[/quote]

Zakaj si se odločila za črno magijo?
Veš, da obstaja tudi bela magija, ki ima pozitivnejši učinek?

[/quote]

Potemtakem ti ne bi smelo biti težko doseči zavedanja, da sanjaš in ko enkrat to dosežeš se lahko zbudiš kadar se ti zahoče.
Za sanje pravijo, da izvirajo iz naše podzavesti (nista še opravila, mu moraš še kaj povedati, ti mora on še kaj povedati) in tudi pogosto sanjamo tisto, o čemer razmišljamo čez dan.
Objem in poljub.
[/quote]

Imaš prav. V sanjah je vedno ‘realna’ situacija. V njih se zavedam, da nisva skupaj. V vsakih sanjah pa občutim, kako se on počuti. Čez dan razmišljam o drugih stvareh, bolj veselih. Sanje znam prekint, ne vem pa kako preprečit, da se ponavljajo o isti osebi. Nikjer nisem zasledila tehnike ne v knjigah ali spletu. Veš ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close